Bilgi islem I.T uzmani en az 3den asagisida cok zorlar bizi :/ satabilecegimiz seyler var ama onlari satmak beni cok fazla uzer zorunda kalmaktan cok korkuyorum haber verdi akrabasina ve bikac arkadasina filan cv hazirladi filan hic bir donus yok hos 2ayin tamamini is arayak gecirmedi dinlenicem dedi simdide is bulamiyor tam oldu :/ cok sıkıştim cokAllah yardimcinizolsun.
tum arkadaslarina haber birakin
universitedeki hocalariyla gorussun bransi nedirbilmiyorum ama belki hocalarinin cevreai vardir. sahsen ben isveren olsam cevremden arardim eleman.
eski maasina odaklanmayin. makul bir rakama da olur desin.
sabirli olun.Bilgi islem I.T uzmani en az 3den asagisida cok zorlar bizi :/ satabilecegimiz seyler var ama onlari satmak beni cok fazla uzer zorunda kalmaktan cok korkuyorum haber verdi akrabasina ve bikac arkadasina filan cv hazirladi filan hic bir donus yok hos 2ayin tamamini is arayak gecirmedi dinlenicem dedi simdide is bulamiyor tam oldu :/ cok sıkıştim cok
Bilgi islem I.T uzmani en az 3den asagisida cok zorlar bizi :/ satabilecegimiz seyler var ama onlari satmak beni cok fazla uzer zorunda kalmaktan cok korkuyorum haber verdi akrabasina ve bikac arkadasina filan cv hazirladi filan hic bir donus yok hos 2ayin tamamini is arayak gecirmedi dinlenicem dedi simdide is bulamiyor tam oldu :/ cok sıkıştim cok
Iste bizde nasilsa kolay is bulur diye dusunduk ama baktikki oyle olmadi beklenti olarak 2bin bize cok cok az gelecek ama su durumda ihtiyacimiz var biyerdende donus olmadiki begenmemezlik yapti desem ve gercekten donanimli cvsini yazarken ben okuyordum herseyi var adamin :/ neden sans bize donmuyor anlamadim yeterince yere duyurmadi demekki bi kac arkadas ve bi akrabasiyla gorustuk bide nette cv koyup ilan verdi icim daraliyor iyicebence bi IT cinin iş bulamaması garip, bence 2 bine fit olsun başlasın, zaten bu konuda o kadar açık var ki, gerçekten işinde iyiyse iş yeri onu kaybetmek istemeyecektir, sen iş arayıp asgari masgari başla bence, sonuçta bunlar hep başlangıç maaşları, sigortanız işler vs.. sonra daha iyi işler bulursanız geçiş yaparsınız ikinizde, bir taraftan bakmaya devam edersiniz yani
Iste bizde nasilsa kolay is bulur diye dusunduk ama baktikki oyle olmadi beklenti olarak 2bin bize cok cok az gelecek ama su durumda ihtiyacimiz var biyerdende donus olmadiki begenmemezlik yapti desem ve gercekten donanimli cvsini yazarken ben okuyordum herseyi var adamin :/ neden sans bize donmuyor anlamadim yeterince yere duyurmadi demekki bi kac arkadas ve bi akrabasiyla gorustuk bide nette cv koyup ilan verdi icim daraliyor iyice
Iste bizde nasilsa kolay is bulur diye dusunduk ama baktikki oyle olmadi beklenti olarak 2bin bize cok cok az gelecek ama su durumda ihtiyacimiz var biyerdende donus olmadiki begenmemezlik yapti desem ve gercekten donanimli cvsini yazarken ben okuyordum herseyi var adamin :/ neden sans bize donmuyor anlamadim yeterince yere duyurmadi demekki bi kac arkadas ve bi akrabasiyla gorustuk bide nette cv koyup ilan verdi icim daraliyor iyice
8 Senesi en son calistigi yerden var birde dinlenecegim diye isten ciktigi is aramadi anca ariyor 1ay bile olmusmudur bilmiyorum kendimi yiyorum :/deneyimi var mı canım, bu sektörde 2 üni den çok deneyime bakıyorlar, benzer bir iş yapıyorum burda bilgisayar mühendisi bin ikiyüz civarından giriş yapıyo, en deneyimli eleman bin yediyüz alıyo, tabii burası anadolu istanbulda olsa olsa üçyüz beşyüz fark eder diye düşünüyorum
ama dediğim gibi düşük müşük başlasın, iki sene deneyimim var demek başka hiç deneyimi olmamak başka, deneyim çok önemli
Bir sürü İK firması var, onlarla görüşmeyi deneyin. Eşle dostla olmaz o işler. Yanlış şekilde iş arıyorsunuz gibi geldi. Açık pozisyonların peşinde koşmalısınız, ilan verip beklemekle olmaz.Iste bizde nasilsa kolay is bulur diye dusunduk ama baktikki oyle olmadi beklenti olarak 2bin bize cok cok az gelecek ama su durumda ihtiyacimiz var biyerdende donus olmadiki begenmemezlik yapti desem ve gercekten donanimli cvsini yazarken ben okuyordum herseyi var adamin :/ neden sans bize donmuyor anlamadim yeterince yere duyurmadi demekki bi kac arkadas ve bi akrabasiyla gorustuk bide nette cv koyup ilan verdi icim daraliyor iyice
8 Senesi en son calistigi yerden var birde dinlenecegim diye isten ciktigi is aramadi anca ariyor 1ay bile olmusmudur bilmiyorum kendimi yiyorum :/
Beyefendi cv ilana koydu basvuru yaparken gormedim hic yaptimda demedi is pesinden gelecek sanki bende deliriyorum iyiceİlanlara da başvuruyor musunuz. Mesela simdi göz attim eczacibasi enerjisa vs hep ilan vermiş çok düşük maaş olacagini da sanmam buraların çok bir bilgim yok tabi ama...
Yine de bu stres üzüntü sizi is sahibi yapmaz. Sadece kendinizi yipratirsiniz. Bunun geçilmesi gereken bir sinav olduğunu dusunun iyisine kotusune hazirlikli olmaya calisin. Ki iyi bir meslek tecrübe de var sanmam korktuğunz gibi olsun
Beyefendi cv ilana koydu basvuru yaparken gormedim hic yaptimda demedi is pesinden gelecek sanki bende deliriyorum iyice
Sap diye biseyin egitimini almis linux biliyor sunuculari o aciyordu ediyordu yanlis hatirlamiyorsam bi bilgim yok bunlarla ilgili ama en son gorusurken akrabasinin sirketine gitmistik yanindaydim adamin soyledigi bicok seyin altindan kalkabilecek seviyede soyledigi hicbiseyde onu yapamam o yok vs demedi yani umarim bi kapi acilirumarım şansınız döner bir an önce iş bulur, uzmanlığı hangi alanda bilmiyorum ama boş durmasın, kendini geliştirmeye devam etsin, bu konuda herşey okulda öğretilmediğinden kişisel çabayla kendini geliştirmesi çok önemli, red hat gibi sertifikalar güzel etiket olur mesela, ya da konusu değilse bile sunucu yönetimi konusunda kendini geliştirsin okusun araştırsın nacizhane tavsiyelerim, bol şans...
TEsekkUr ederim esim fazla rahat hala galiba soylenincede uzuluyor bana ustune gitmekte istemiyorum dunyalar iyisi ama iste sunu bi halletsekBaşvuru yapinca bile dönüş zor oluyor ki ilaniniza göz atmalari zamaninizi alir tek tek başvuru yapmayı ihmal etmeyin. Kendinizi de uzmeyin..
Yok esim bilgi islem IT uzmani ama sap diye bi egitim almis tam olarak nedir degilirdir bilmiyorum bende :/üzülme ya bulur iş. seninki SAP danışmanı sanırım. bir ara ben de o yönde devam edecektim sonra vazgeçtim, çok sıkıcı geldi. ama SAP danışmanıysa iş bulur ya. hele seninki tecrübeliymiş de... akrabayla falan olmaz büyük ihtimalle, SAP büyük şirketlerin ilgi alanına giriyor çünkü. yurt dışı projeleriyle ugraşan şirketlere de bi baksın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?