Onu bende anlamiyorum malesef :)Issizlık maasi icin esiniz neyi bekliyor anlamadim
Insallah benimkide bulur elimden geldigince sikmamaya ugrasiyorum :/tesekkurlerSıkma Canını Bir kapıyı,kapatan rabbim bir kapıyı açar. Eşin'e destek olmalısın... İş ve kariyer için bir sürü Siteler var.. Eninde Sonunda bulur bir iş... Benim Eşim 5 ay İşsiz kaldı Sonrada 3 ayda 3 iş.değiştirdi... Kul sıkışmayınca,hızır yetişmezmiş..
Biraz daha beklesin o zaman o begenmedigi rakamla adamlar ev gecindiriyor.Onu bende anlamiyorum malesef :)
amin işallah yarısına bilem razıyım bendeahhhhh ahhhhhh o beğenilmeyen 3.000 TL'lik işten Allah benim kocama da nasip etsin. AMİNN...
bence 3 bin lira hiç olmamasındansa şu anda olması daha iyi değilmi1500lirayla kirada bebekle ev gecindirenide var burdada okuduk evet ama Allah kimseyi gordugunden eksik yasatmasin etmesin maas ne kadar yyuksekse giderde yukseliyor ha suanda onun ayrimini yapmak icin dogru zaman degil idare edebiliriz ama 3 bin bizi zorlar bizimde ona gore masraflarimiz vardi sayet su durumda yetsede yetmesede bi sekilde gecinecegiz duzelene kadar bu bi gercek cunku yapacak birsey yok 3bin az diye is gelse rededecek degiliz tabiki
Bence normal bir süre.8 Senesi en son calistigi yerden var birde dinlenecegim diye isten ciktigi is aramadi anca ariyor 1ay bile olmusmudur bilmiyorum kendimi yiyorum :/
SuresI doldu ozmn :/Biraz daha beklesin o zaman o begenmedigi rakamla adamlar ev gecindiriyor.
Basvursun gitsin zaman max 30gun diye biliyorum basvuru suresini.
Bunca yil dedigin 2aydir issiz ondan once maasi 3binden fazlaydi ama suan yetmesede hepsine raziyimbence 3 bin lira hiç olmamasındansa şu anda olması daha iyi değilmi
yani sonuçta işsiz bunca yıl idaree etmişsiniz elbette 3 bin liraylada çok rahat idare edersiniz gibime geliyor
tabi tercih sizin hayırlısı allahtan
TEsekkur ederim ins oyle olurBence normal bir süre.
Biraz daha sabır.Anlattıklarına göre bence yakın bir zamanda bulacaktır.
Neden başvurmuyor ki ben de onu anlamadım.SuresI doldu ozmn :/
IYi sabahlar arkadaşlar
Biz 3 aylik evliyiz esim evlendikten 1ay sonra isten cikarildi 2aydir issiz tazminat bazi borclara ve harcamalarimiza gitti elimizde az bi para kaldi hala isten yana ses yok issizlik maasi desen daha basvuru dahi yapmadi alsa alsa hesaplamalarima gore 900tl filan alir bilmiyorum dogrumu hesapladim maaşı 4600tl idi bende calismiyorum suan koseye sikistigimi hissetmeye basladim basta rahattik donanimli cunku esim ayrica 2 tane unv mezunu is bulur diye dusunduk istanbuldayiz hemde ama yok iste kimseden ses cikmiyor napicagimi bilmiyorum bu sabah soyledim kosesine cekildi uzuldu belliki ama boyle giderse mahvolacagiz.. guclu olmaya calistim hep huzurumuzu bozmadik ama gun gectikce benim moralim cok bozuluyor para hersey degil esim asiri iyi bi adam asiri sevgi dolu aramiz huzurumuz iyi ama bu konular yoruyor artik ve elimizdekilerde bittiginde isimiz olmassa biz napariz bilmiyorum fazlasiyla korkuyorum ve ilk zorlukta yilmak istemiyorum ama o duruma gelirsek diye endiseleniyorum cok bi cikis birsey olmali ....
Bir basvuru yapacak ya tabi kendi istifa etmemisseSuresI doldu ozmn :/
Ben izmirdeyim. Burdaki ik firmalarının numaralarını internetten bulup randevu aldım. Cv'mi alıp gittim, eğitimim bu, tecrüben bu, şu şartlarda iş arıyorum dedim. Oldukça faydalı oldu. Geri dönüşler var ama şartlar uymadığı için kabul etmedim. Beklemedeyim hala.Merhaba, ben de ik sitelerinden başvuruyordum ancak söylediğiniz ilgimi çekti. İk firmalarının bürolarına gittiğinizden bahsetmişsiniz acaba bu konuda bilgi verebilir misiniz? Özelden de yazabilirsiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Iste onuda binkere dedim issizlik maasina basvurnadiiii birturlu -.-
Allah yardımcınız olsun..Kardeşim haline şükret bence.... Emin ol ki senden çok daha zor durumdayız. bizde yeni evlendik. eşim 3. ayda işsiz kaldı. kiii halada işsiz. bütün eş dosta haber verdik. iş sitelerine abone olduk. her gün giriyoruz. Ama hiç bir yerden haber yok. birde üstüne hastalandı. her gün hastanelerdeyiz. daha düğün borçlarımız bitmedi. kiradayız. ikimiz yatakta birbirimize sırtımızı dönüp ağlıyoruz. yol bulamıyoruz. artı beğenmediğiniz 2000 3000 bize çok fazla. keşke rabbim öyle bir kapı açsa bize. artı seninki gibi deneyimlide değil. işletme mezunu. gel görki hiç bir yerden bir kapı yok. Allahım yardımcımız olsun. yoruldukkk çünkü...
özürdilerim ben ay değil yıl okumuşumBunca yil dedigin 2aydir issiz ondan once maasi 3binden fazlaydi ama suan yetmesede hepsine raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?