işsizlik

Sıkma Canını Bir kapıyı,kapatan rabbim bir kapıyı açar. Eşin'e destek olmalısın... İş ve kariyer için bir sürü Siteler var.. Eninde Sonunda bulur bir iş... Benim Eşim 5 ay İşsiz kaldı Sonrada 3 ayda 3 iş.değiştirdi... Kul sıkışmayınca,hızır yetişmezmiş..

Insallah benimkide bulur elimden geldigince sikmamaya ugrasiyorum :/tesekkurler

bence 3 bin lira hiç olmamasındansa şu anda olması daha iyi değilmi
yani sonuçta işsiz bunca yıl idaree etmişsiniz elbette 3 bin liraylada çok rahat idare edersiniz gibime geliyor
tabi tercih sizin hayırlısı allahtan

8 Senesi en son calistigi yerden var birde dinlenecegim diye isten ciktigi is aramadi anca ariyor 1ay bile olmusmudur bilmiyorum kendimi yiyorum :/
Bence normal bir süre.
Biraz daha sabır.Anlattıklarına göre bence yakın bir zamanda bulacaktır.

Bunca yil dedigin 2aydir issiz ondan once maasi 3binden fazlaydi ama suan yetmesede hepsine raziyim

Biz evlendiğimizde benim eşimde mağazasını kapatmıştı. Bir süre işsiz kaldı sonra inanır mısınız ayda 600 tl ye çalıştı geçici bir süre. Aylar sonra daha iyi bir iş buldu sonra da şimdi ki işini. Şu an 5000 tl maaş alıyor. Eşiniz bir yerden başlasın Allah önüne yeni kapılar açacaktır. İnsan evli olunca işsiz kalma lüksü olmuyor malesef.

Kardeşim haline şükret bence.... Emin ol ki senden çok daha zor durumdayız. bizde yeni evlendik. eşim 3. ayda işsiz kaldı. kiii halada işsiz. bütün eş dosta haber verdik. iş sitelerine abone olduk. her gün giriyoruz. Ama hiç bir yerden haber yok. birde üstüne hastalandı. her gün hastanelerdeyiz. daha düğün borçlarımız bitmedi. kiradayız. ikimiz yatakta birbirimize sırtımızı dönüp ağlıyoruz. yol bulamıyoruz. artı beğenmediğiniz 2000 3000 bize çok fazla. keşke rabbim öyle bir kapı açsa bize. artı seninki gibi deneyimlide değil. işletme mezunu. gel görki hiç bir yerden bir kapı yok. Allahım yardımcımız olsun. yoruldukkk çünkü...

Ben izmirdeyim. Burdaki ik firmalarının numaralarını internetten bulup randevu aldım. Cv'mi alıp gittim, eğitimim bu, tecrüben bu, şu şartlarda iş arıyorum dedim. Oldukça faydalı oldu. Geri dönüşler var ama şartlar uymadığı için kabul etmedim. Beklemedeyim hala.

Iste onuda binkere dedim issizlik maasina basvurnadiiii birturlu -.-

iskurun sitesinden oturduğum yerde bilgisayar başından başvurmuştum ben, başka bir şey yapmaya gerek kalmıyor.

satabileceğiniz şeyleri satmayın, iş bulma daha önemli, çok daha fazla kaybınız olabilir, araba olmadığından hareketle yazdım.

esınız ıskurun verdıgı ıssızlık parasını begenmedıgı ıcın basvurmamış bence.....oysa o paraya ev gecındırenler var.aza kanaat etmeyen çoğu hıç bulamaz.ıkınızde calışmıyorsunuz hıç olmazsa eve para gırerdı eşınız neyın kafasında???
ıstedıgı kadar universıte mezunu deneyımlı olsun 3000 maaş Turkıye standartlarında cokcok ıyı.bıraz asagısı bıle ıyı.

Allah yardımcınız olsun..

Ben halen anlamadim, siz niye calismiyorsunuz yada is aramiyorsunuz? Hem issizlin parasi, hem sizin is ile yine güzel gecinebilirsiniz.

Aslinda bu konu benim icin kadinlarin neden calismasi gerektigini cok güzel gösteriyor. Hayat böyle birsey iste, hic bir zaman sadece karsindaki insana güvenmeyeceksin. Önce kendini garantiye almak gerekiyor, ve bu gördügünüz gibi zengin koca ile evlenmek ile olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…