işsizlik

Okursan anlarsin neden calismadigimi yazdim ayrica bu halimi ornek verip boburlenme ordan iste calismayanin hali diye dusmez kalkmaz bir Allah demisler kimsenin garantisi yok aksini idda eden var mi ?

Allah yardimciniz olsun iyinin iyisi oldugu gibi beterin beteride var elbet begenmemek degil az ama gelse oyle bi teklif hatta daha azi kabul ederiz bizde ama olsa keske o sadece dusunce

Okursan anlarsin neden calismadigimi yazdim ayrica bu halimi ornek verip boburlenme ordan iste calismayanin hali diye dusmez kalkmaz bir Allah demisler kimsenin garantisi yok aksini idda eden var mi ?

Ben acikcasi hic bir yerden okumadim calismama nedeninizi. Hatta baska bir üyede sormustu ve cevap vermemistiniz.

Ki eger yazmis olsaniz bile, buni normal bir sekilde tekrarlayabilirsiniz. Benim boburlendigim felan yok. Ben her zaman kadinin calismasi taraftariyim ve bu konu iyi bi örnek oldu. Yani insan sadece bosanma olabilir diye calismamali, bak gördügünüz gibi, isten atilmakta var, aylarca is bulmamak var,.. birden 4000 tlden 900 tlye düsmekte var.

Sadece calismamaniz benim tuhafime gidiyor. Ayni durumda ben olsam derhal kendim is bulurdum, sonucta bu issizlik ne kadar sürer kimse bilmez. Ve bare ilerde böyle dürumlarda maas kayibi fazla olmaz.

Esimin maasi yetiyordu bende okuyacaktim ama durum bu olunca bende is bakiyorum anladiniz mi

Esimin maasi yetiyordu bende okuyacaktim ama durum bu olunca bende is bakiyorum anladiniz mi
arkadaşım anlayabiliyorum gerginsin, sinirlerin bozulmuş artık ki çko normal ama burdaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor, bazı arkadaşlar senin iş arayıp aramadığını bilmediği için de neden çalışmadığını sormuş ve çalışman gerektiğini belirtmiş.. biraz daha sakin cevaplar verebilirsen herkes sana daha çok yardımcı olmaya çalışır, derdini paylaşır.. sakın kimsenin avukatlığını yaptığım düşünülmesin ama burda kimse kimseyi tanımıyor sen bu tarz gergin cevaplar yazınca sana yardımcı olma isteği kalmaz kimse de, senin için diyorum yani.. :) Sevgiler..

Aynen gerginim ve sinirlerim bozuk hanimefendininde ("zengin koca bulmakla olmuyor iste calismayanin hali") seklinde konusmasi bana pek iyi niyetli gelmedi ve su durumdada tahammul edemiyorum boyle yorum gormektense varsin olmasin geri kalanlarin hepsi sagolsun

Bence iş ararken bulduğunuz uygun maaşlı işleri de geçici olarak kabul etmelisiniz.
Bir yandan daha iyisini aramaya devam edersiniz tabi.

Şuan aldığınız 800 tl bile sizi rahatlatır sonuçta.

Eşiniz de iş arasın, siz de iş arayın. İlan verip beklemekle iş mi bulunurmuş ya, iş mi sizin peşinizden koşacak? Sizi bilemem de eşinizin pek iş bulma niyeti yok galiba. Ya da vakti bol. Hemen iş bulmak gibi bir derdi yok sanırım. Zira insan aniden işsiz ortada kalınca ne yapacağını şaşırır. Parasına bakmaz, her yere başvurur. Siz ne doğru düzgün başvuru yapıyorsunuz, ne maaş beğeniyorsunuz. Biraz gerçekçi olmakta fayda var. Bu şekilde aheste aheste davranarak bir yere varabileceğinizi sanmıyorum.

Bu işde bir terslik var. Ben bilg mühendisiyim ve 4600tl maaş alan birinin donanımlı olması lazım. Ben çok çabaladığını düşünmüyorum. İllaki is arayacaktir bir iki ay içinde yoğun olarak. Bir de sakın düşük maaşa başlamasın. İt ciler her zaman bir önceki maaşından yüksek istemeli yoksa işveren donanımsız olduğunu düşünür. 4500 5000 arası maaş beklentisi olsun ilk etapta

Begenilmemek degil esim 4.600aliyodu bizde ona gore dusunduk ayarladik herseyi issiz kalinca birden 3bin birazcik daha kotu kaliyor tabiki ama is gelse 3bin az deyip redecek degiliz su durumda begensekte begenmesekte ..
Arkadaşım 4500den aşağı maaş istemesin. Esin anladığım kadarıyla biraz dinlenmek istemiş yeni yeni is arıyor. Maaş beklentisini hemen düşürmesin. Donanımlı biri belliki

oyle cok fazla cabalamiyo sanirim 2ayin tamamini is arayarak gecirmedi ve basvuru yapmiyor akrabasinin sirketine filan cv birakti 1-2arkadasina soyledi bide nette cvsibduruyo sanki millet gelio okucak gibi

Arkadaşım 4500den aşağı maaş istemesin. Esin anladığım kadarıyla biraz dinlenmek istemiş yeni yeni is arıyor. Maaş beklentisini hemen düşürmesin. Donanımlı biri belliki
Evet yeni basladi aramaya ama yeterince yere basvurmadi iste bende endiseleniyorum az bile olsa olur diye bakiyordum evet dedigim gibi baya donanimli

Ayyyy canım ya bilmezmiyim ahhh ahhh benim eşimde çalışmadı 1 ay doğru dürüst iş çıkmadı başvurmadığı yer kalmadı. Sonra bi yer aradı oraya işe girdi verdiği maaş anca kiraya yetiyo benim kira yüksek. Evdende çıkamadık bakalım biraz zam yaparlarsa diye bekliyoz biraz elimizde para vardı onu harcıyoz çok zor gerçekten. Para yoksa evde huzurda olmuyo .allahım inşallah tez vakitle bol kavanç versin .senin eşinde maaşı çok iyimiş keşke çıkarmasalarmış. Eşim okadar maaş alsa gül gibi geçinirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…