Okursan anlarsin neden calismadigimi yazdim ayrica bu halimi ornek verip boburlenme ordan iste calismayanin hali diye dusmez kalkmaz bir Allah demisler kimsenin garantisi yok aksini idda eden var mi ?Ben halen anlamadim, siz niye calismiyorsunuz yada is aramiyorsunuz? Hem issizlin parasi, hem sizin is ile yine güzel gecinebilirsiniz.
Aslinda bu konu benim icin kadinlarin neden calismasi gerektigini cok güzel gösteriyor. Hayat böyle birsey iste, hic bir zaman sadece karsindaki insana güvenmeyeceksin. Önce kendini garantiye almak gerekiyor, ve bu gördügünüz gibi zengin koca ile evlenmek ile olmuyor.
Allah yardimciniz olsun iyinin iyisi oldugu gibi beterin beteride var elbet begenmemek degil az ama gelse oyle bi teklif hatta daha azi kabul ederiz bizde ama olsa keske o sadece dusunceKardeşim haline şükret bence.... Emin ol ki senden çok daha zor durumdayız. bizde yeni evlendik. eşim 3. ayda işsiz kaldı. kiii halada işsiz. bütün eş dosta haber verdik. iş sitelerine abone olduk. her gün giriyoruz. Ama hiç bir yerden haber yok. birde üstüne hastalandı. her gün hastanelerdeyiz. daha düğün borçlarımız bitmedi. kiradayız. ikimiz yatakta birbirimize sırtımızı dönüp ağlıyoruz. yol bulamıyoruz. artı beğenmediğiniz 2000 3000 bize çok fazla. keşke rabbim öyle bir kapı açsa bize. artı seninki gibi deneyimlide değil. işletme mezunu. gel görki hiç bir yerden bir kapı yok. Allahım yardımcımız olsun. yoruldukkk çünkü...
Allah yardimciniz olsun iyinin iyisi oldugu gibi beterin beteride var elbet begenmemek degil az ama gelse oyle bi teklif hatta daha azi kabul ederiz bizde ama olsa keske o sadece dusunce
Okursan anlarsin neden calismadigimi yazdim ayrica bu halimi ornek verip boburlenme ordan iste calismayanin hali diye dusmez kalkmaz bir Allah demisler kimsenin garantisi yok aksini idda eden var mi ?
Esimin maasi yetiyordu bende okuyacaktim ama durum bu olunca bende is bakiyorum anladiniz miBen acikcasi hic bir yerden okumadim calismama nedeninizi. Hatta baska bir üyede sormustu ve cevap vermemistiniz.
Ki eger yazmis olsaniz bile, buni normal bir sekilde tekrarlayabilirsiniz. Benim boburlendigim felan yok. Ben her zaman kadinin calismasi taraftariyim ve bu konu iyi bi örnek oldu. Yani insan sadece bosanma olabilir diye calismamali, bak gördügünüz gibi, isten atilmakta var, aylarca is bulmamak var,.. birden 4000 tlden 900 tlye düsmekte var.
Sadece calismamaniz benim tuhafime gidiyor. Ayni durumda ben olsam derhal kendim is bulurdum, sonucta bu issizlik ne kadar sürer kimse bilmez. Ve bare ilerde böyle dürumlarda maas kayibi fazla olmaz.
Tesekkur ederimaçlık sınırının 1200, yoksulluk sınırının 3900 tl olduğu güzel ülkemde 3000 tl ye çok diyoruz ya, vah ki ne vah..
konu sahibi sıkma canını er yada geç bulur eşin, üzülme..
arkadaşım anlayabiliyorum gerginsin, sinirlerin bozulmuş artık ki çko normal ama burdaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor, bazı arkadaşlar senin iş arayıp aramadığını bilmediği için de neden çalışmadığını sormuş ve çalışman gerektiğini belirtmiş.. biraz daha sakin cevaplar verebilirsen herkes sana daha çok yardımcı olmaya çalışır, derdini paylaşır.. sakın kimsenin avukatlığını yaptığım düşünülmesin ama burda kimse kimseyi tanımıyor sen bu tarz gergin cevaplar yazınca sana yardımcı olma isteği kalmaz kimse de, senin için diyorum yani.. :) Sevgiler..Esimin maasi yetiyordu bende okuyacaktim ama durum bu olunca bende is bakiyorum anladiniz mi
Aynen gerginim ve sinirlerim bozuk hanimefendininde ("zengin koca bulmakla olmuyor iste calismayanin hali") seklinde konusmasi bana pek iyi niyetli gelmedi ve su durumdada tahammul edemiyorum boyle yorum gormektense varsin olmasin geri kalanlarin hepsi sagolsunarkadaşım anlayabiliyorum gerginsin, sinirlerin bozulmuş artık ki çko normal ama burdaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor, bazı arkadaşlar senin iş arayıp aramadığını bilmediği için de neden çalışmadığını sormuş ve çalışman gerektiğini belirtmiş.. biraz daha sakin cevaplar verebilirsen herkes sana daha çok yardımcı olmaya çalışır, derdini paylaşır.. sakın kimsenin avukatlığını yaptığım düşünülmesin ama burda kimse kimseyi tanımıyor sen bu tarz gergin cevaplar yazınca sana yardımcı olma isteği kalmaz kimse de, senin için diyorum yani.. :) Sevgiler..
Bu işde bir terslik var. Ben bilg mühendisiyim ve 4600tl maaş alan birinin donanımlı olması lazım. Ben çok çabaladığını düşünmüyorum. İllaki is arayacaktir bir iki ay içinde yoğun olarak. Bir de sakın düşük maaşa başlamasın. İt ciler her zaman bir önceki maaşından yüksek istemeli yoksa işveren donanımsız olduğunu düşünür. 4500 5000 arası maaş beklentisi olsun ilk etapta
Arkadaşım 4500den aşağı maaş istemesin. Esin anladığım kadarıyla biraz dinlenmek istemiş yeni yeni is arıyor. Maaş beklentisini hemen düşürmesin. Donanımlı biri bellikiBegenilmemek degil esim 4.600aliyodu bizde ona gore dusunduk ayarladik herseyi issiz kalinca birden 3bin birazcik daha kotu kaliyor tabiki ama is gelse 3bin az deyip redecek degiliz su durumda begensekte begenmesekte ..
oyle cok fazla cabalamiyo sanirim 2ayin tamamini is arayarak gecirmedi ve basvuru yapmiyor akrabasinin sirketine filan cv birakti 1-2arkadasina soyledi bide nette cvsibduruyo sanki millet gelio okucak gibiBu işde bir terslik var. Ben bilg mühendisiyim ve 4600tl maaş alan birinin donanımlı olması lazım. Ben çok çabaladığını düşünmüyorum. İllaki is arayacaktir bir iki ay içinde yoğun olarak. Bir de sakın düşük maaşa başlamasın. İt ciler her zaman bir önceki maaşından yüksek istemeli yoksa işveren donanımsız olduğunu düşünür. 4500 5000 arası maaş beklentisi olsun ilk etapta
Evet yeni basladi aramaya ama yeterince yere basvurmadi iste bende endiseleniyorum az bile olsa olur diye bakiyordum evet dedigim gibi baya donanimliArkadaşım 4500den aşağı maaş istemesin. Esin anladığım kadarıyla biraz dinlenmek istemiş yeni yeni is arıyor. Maaş beklentisini hemen düşürmesin. Donanımlı biri belliki
Ayyyy canım ya bilmezmiyim ahhh ahhh benim eşimde çalışmadı 1 ay doğru dürüst iş çıkmadı başvurmadığı yer kalmadı. Sonra bi yer aradı oraya işe girdi verdiği maaş anca kiraya yetiyo benim kira yüksek. Evdende çıkamadık bakalım biraz zam yaparlarsa diye bekliyoz biraz elimizde para vardı onu harcıyoz çok zor gerçekten. Para yoksa evde huzurda olmuyo .allahım inşallah tez vakitle bol kavanç versin .senin eşinde maaşı çok iyimiş keşke çıkarmasalarmış. Eşim okadar maaş alsa gül gibi geçinirdim.IYi sabahlar arkadaşlar
Biz 3 aylik evliyiz esim evlendikten 1ay sonra isten cikarildi 2aydir issiz tazminat bazi borclara ve harcamalarimiza gitti elimizde az bi para kaldi hala isten yana ses yok issizlik maasi desen daha basvuru dahi yapmadi alsa alsa hesaplamalarima gore 900tl filan alir bilmiyorum dogrumu hesapladim maaşı 4600tl idi bende calismiyorum suan koseye sikistigimi hissetmeye basladim basta rahattik donanimli cunku esim ayrica 2 tane unv mezunu is bulur diye dusunduk istanbuldayiz hemde ama yok iste kimseden ses cikmiyor napicagimi bilmiyorum bu sabah soyledim kosesine cekildi uzuldu belliki ama boyle giderse mahvolacagiz.. guclu olmaya calistim hep huzurumuzu bozmadik ama gun gectikce benim moralim cok bozuluyor para hersey degil esim asiri iyi bi adam asiri sevgi dolu aramiz huzurumuz iyi ama bu konular yoruyor artik ve elimizdekilerde bittiginde isimiz olmassa biz napariz bilmiyorum fazlasiyla korkuyorum ve ilk zorlukta yilmak istemiyorum ama o duruma gelirsek diye endiseleniyorum cok bi cikis birsey olmali ....
Aminnn inşallahh;ahhhhh ahhhhhh o beğenilmeyen 3.000 TL'lik işten Allah benim kocama da nasip etsin. AMİNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?