işsizlik

Allah yardımcın olsun canım...Biraz fazla korkuyosun eşinede yansıtıyosan aranız bozulabilir..O yüzden destek ol insan işsiz kalınca kendini çok sorguluyo o açıdan..Gerçi hamileymişsin şimdi okudum tedirginliğin bundan sanırım..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Bereketiyle gelir bebek bak sürpriz işte, ikincisi de iş olur inşallah korkma kendini de üzme..

HAmileligi yeni ogrendim tedirginligim oyuzden degildi ama iyice sarpa sardi iste

teşekkür ederim, bunu ben de deneyeyim. İnşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

açlık sınırının 1200, yoksulluk sınırının 3900 tl olduğu güzel ülkemde 3000 tl ye çok diyoruz ya, vah ki ne vah..

konu sahibi sıkma canını er yada geç bulur eşin, üzülme..

alışmışız böyle yaşatılmaya çoğumuz yoksulluk sınırının altında ama buna insanca yaşamak diyip hiçbirşeye sesimizi çıkarmıyoruz ...bazıları bangır bangır bağırıyo iş yok demeyin; iş beğenmeyenler varr veriyosun asgari ücreti ev kirası, elektrik, su, yakıt zaten para bitti yeme içme çocuk büyütme dahil değil ...hakkımızı savunmayı bile bilmiyoruz...

konu sahibi arkadaşım inşaallah gönlünüze göre bir iş nasip eder Allah size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…