Allah yardımcın olsun canım...Biraz fazla korkuyosun eşinede yansıtıyosan aranız bozulabilir..O yüzden destek ol insan işsiz kalınca kendini çok sorguluyo o açıdan..Gerçi hamileymişsin şimdi okudum tedirginliğin bundan sanırım..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Bereketiyle gelir bebek bak sürpriz işte, ikincisi de iş olur inşallah korkma kendini de üzme..
Allah yardımcın olsun canım...Biraz fazla korkuyosun eşinede yansıtıyosan aranız bozulabilir..O yüzden destek ol insan işsiz kalınca kendini çok sorguluyo o açıdan..Gerçi hamileymişsin şimdi okudum tedirginliğin bundan sanırım..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Bereketiyle gelir bebek bak sürpriz işte, ikincisi de iş olur inşallah korkma kendini de üzme..
Ben izmirdeyim. Burdaki ik firmalarının numaralarını internetten bulup randevu aldım. Cv'mi alıp gittim, eğitimim bu, tecrüben bu, şu şartlarda iş arıyorum dedim. Oldukça faydalı oldu. Geri dönüşler var ama şartlar uymadığı için kabul etmedim. Beklemedeyim hala.
alışmışız böyle yaşatılmaya çoğumuz yoksulluk sınırının altında ama buna insanca yaşamak diyip hiçbirşeye sesimizi çıkarmıyoruz ...bazıları bangır bangır bağırıyo iş yok demeyin; iş beğenmeyenler varr veriyosun asgari ücreti ev kirası, elektrik, su, yakıt zaten para bitti yeme içme çocuk büyütme dahil değil ...hakkımızı savunmayı bile bilmiyoruz...
konu sahibi arkadaşım inşaallah gönlünüze göre bir iş nasip eder Allah size...