- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
- Konu Sahibi muzlupasta
-
işim yok,4 senedir dikiş tutmadı.4 sene önce mezun oldum, sadece 1 yıllık tecrübeye sahibim,ordan da evlenip şehir değişikliğinden dolayı ayrıldım zaten katlanamıyodum... Piyasada da yok...Farkettim ki mesleğimi sevmiyorum iyice soğudum. Oysa ki ne de severek okumuştum. Lisans mezunu biri başka ne iş yapabilir ki? Nasıl başka sektörlere geçer? Bi daha mı okuyım? Sınava mı giriyim napıyım? Bütün gün bunları düşünüyorum, çocuk da yapasım var Düzenli bir iş ya ,parası da aşırı aşırı olmasın tamam, napıym,bunu istedim senelerce,diplomam işe yaramıyor Derdim bu benim de, aynen şu haldeyim, yazmak istedim.
Ne mezunuydunuz?
Uzaktan üniversite de okuyabilirsiniz.
Birçok alan mevcut artık.
Size hitap birşeyler elbette vardır... (;
bolumunu bilmeden bir sey soylemek cok zor. Ama gencsin, cocugu biraz daha erteleyebilirisin, ve tum olanaklarini olasiliklari, denersin.
isg sertifikası alıp uzmanlık yapabılırsınız:)tüm olasılıkları düşünüyorum şu sıralar. Bir şekilde başka bir meslek edinmem lazım sanırım. Gıda mühendisiyim.
Yaşın hiç önemi yok.Gıda mühendisiyim. maalesef... uzaktan da okurum yakından da :) sınava girip şansımı deniycem zaten. ama yaş oldu 27
Gıda mühendisinin çalışma alanlarını bilmiyorum maalesef. Kpss'ye girip yemek mekanları sağlık denetleyicisi gibi bir şey olamaz mısınız?
Bence en iyisi bir sene daha çalışıp kpss yi kazanmaya bakın. Yoksa daha bir çok sene böyle beklersiniz.kpss ye girdim, 90 ve üstü gerekiyor,maalesef 10 puan eksik şu an puanım.
Yaşın hiç önemi yok.
3o küsür yaşında tanıdıklarım var, öğretmenler fakat atanamadıkları için ikinci lisanslarını okuyorlar.
Bu mesele yaşla alakalı değil, yeter ki siz isteyin. (;
Kpss ye de hazırlanabilirsiniz eğer hiç teferruatlı bir çalışma yapmadıysanız.
Bn senin yerinde olsam, eger ki cocugum olsun istiyorsam, burasi onemli yalniz yani demek istedigim sadece bosluktayim isim yok vs hicbir ise yaramiyorum bari cocuk yapayim degil de gercekten istiyorsam, cocuk yapmaya yonelirdim. Cunlu yasin 27, 1-2 sene icinde adam akilli bir is tutturdun desek, pat diye hamile de kalamazsin islerin yarim kalir isveren tarafindan kotu karsilanir vs, yas da ilerliyor yani firsat varken cocuk olayini neden geciktiresin. Yas ilerledikce yumurta kalitesi de dusuyor malum
Garanti meslek sağlık alanında.kpss ye iyi hazırlanmıştım ama ters köşe oldu,bocaladım ancak 80 alabildim. Bu sene üniversite sınavı deneyeceğim. ama bu sefer nokta atışı lazım,garanti meslek.
Bence en iyisi bir sene daha çalışıp kpss yi kazanmaya bakın. Yoksa daha bir çok sene böyle beklersiniz.
kpss ye iyi hazırlanmıştım ama ters köşe oldu,bocaladım ancak 80 alabildim. Bu sene üniversite sınavı deneyeceğim. ama bu sefer nokta atışı lazım,garanti meslek.
Dediğiniz durumu çok düşünüyorum. Evet bebek isteğimin farkındayım, Ama duygularla değil de mantıkla hareket etmeye zorluyorum kendimi. İş bitirmisazsam yaşım 30 olursa ortada hala çocuk yoksa,bu da kötü. Zaman geçmiş olacak. Çocuk olsa ama o zaman okursam? Yani anlayacağınız karışık ve zor bir karar.
Garanti meslek sağlık alanında.
Tekrar deneyin Kpss yi yine de.
Artık meslek sahibi olabilmek için daha fazla efor harcamamız gerekiyor maalesef...
Hepimize kolaylıklar diliyorum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?