- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
- Konu Sahibi muzlupasta
-
muzlupasta ben de yeni mezunum. 2. üniversitemi okumak istiyorum. Eğitimin yaşı yok, hevesini kaybetme. Çabala, uğraş ve oku yeniden. Bu süreçte iç denetim sertifikalı eğitimlere gidip, denetim uzmanı olabilirsin. Araştırsana bunları.
isg sertifikası alıp uzmanlık yapabılırsınız:)
o zaman tip okuyacaksin canim.
Cocuk icin ama zor bir meslek tabi.
Ben 32 yasindaydim kizim oldugunda simdi de hamileyim 36 yasindayim. Cocuk icin cok ta fena deyil bence.
Neredeyse aynı durumdayızişim yok,4 senedir dikiş tutmadı.4 sene önce mezun oldum, sadece 1 yıllık tecrübeye sahibim,ordan da evlenip şehir değişikliğinden dolayı ayrıldım zaten katlanamıyodum... Piyasada da yok...Farkettim ki mesleğimi sevmiyorum iyice soğudum. Oysa ki ne de severek okumuştum. Lisans mezunu biri başka ne iş yapabilir ki? Nasıl başka sektörlere geçer? Bi daha mı okuyım? Sınava mı giriyim napıyım? Bütün gün bunları düşünüyorum, çocuk da yapasım var Düzenli bir iş ya ,parası da aşırı aşırı olmasın tamam, napıym,bunu istedim senelerce,diplomam işe yaramıyor Derdim bu benim de, aynen şu haldeyim, yazmak istedim.
hayirlisi olsun ins.Üniversite sınavına gireceğim. puanıma göre en uygun mesleği okurum, tabi bulunduğum şehirde.
Neredeyse aynı durumdayız
Kısmetimiz bir yerde bizi bekliyor eminim
Onu bulmak için çabalayıp duruyorum bende
Bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama bu da geçecek diyerek kendimi bırakmamaya çalışıyorum
Olduğun yerin belediyesine de CV verebilirsin
Gıda mühendisi misin? Denetçiigıda güvenliği vs. sertifikalarım mevcut,eğitimleri aldım. Tabi köklü bir eğitim için 2 bin ve fazlası eğitim parası vermek gerek, 10 senelik bir gıda mühendisi arkadaşım BRC sertifikası almak istedi,çok da bilgiliydi, fakat bir türlü sınavı geçirmediler, 2 bin tl si gitti.
Değilimben de sanırım zamanı gelmedi daha diyorum. Bazen de diyorum ki belki de benim bu dünyadaki görevim anneliktir. Budur mesleğim belkiAramayı bırakacağım artık, çırpındıkça bulmak için, kaçıyor mu nee gıdacı mısın?
Yok canım değilim. Anladım, bilmiyorum sizin sektörde nasıl. İnşallah gönlüne göre olur.
Değilim
Ama vazgeçme
Çocukta yaparsın kariyerde :)
Ben önce çocuk yapanlardan oldumilk önce hangisi?
Ben önce çocuk yapanlardan oldum
Biraz büyütüp ise baslarim diye düşündüm
Ama bazen düşündüğüm gibi olmuyor
Sektörden uzak kalinca bu sefer is bulmak zorlastı
kpss daha mantıklı bana göre. puanın da o kadar düşük değil. üstüne ekleyebilrisin... şimdilik ismek kurslarına falan gidip kendinizi geliştirebilirsiniz.
isg sertifikası alıp uzmanlık yapabılırsınız:)
çok güzel bir bölüm okumuşsunuz....nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama istanbulda branşınızla ilgili çalışacağınız çok işyerleri var....çok yakın bir tanıdığımın kızı thy da çalışıyor hatta 2 yıllık gıda teknikeri ve 3000lira maaş alıyor yan hakları da cabası....başvurularında daha dikkatli olursan kpss ye falan ihtiyaç duymazsın...
isg setifikası için açıköğretime mi kayıt gerekiyor bende düşünüyorum ama hiç bi bilgim yok
açıköğretim gerekiyor diye bir şey duymadım. kursuna gidiyorsun sınavı geçmen gerekiyor
rica ederim :)o da kurs yani tamam teşekkür ederim araştırayım ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?