işsizlik

Gıda mühendisi misin? Denetçiigıda güvenliği vs. sertifikalarım mevcut,eğitimleri aldım. Tabi köklü bir eğitim için 2 bin ve fazlası eğitim parası vermek gerek, 10 senelik bir gıda mühendisi arkadaşım BRC sertifikası almak istedi,çok da bilgiliydi, fakat bir türlü sınavı geçirmediler, 2 bin tl si gitti.

o zaman tip okuyacaksin canim.

Cocuk icin ama zor bir meslek tabi.
Ben 32 yasindaydim kizim oldugunda simdi de hamileyim 36 yasindayim. Cocuk icin cok ta fena deyil bence.

Üniversite sınavına gireceğim. puanıma göre en uygun mesleği okurum, tabi bulunduğum şehirde.

Neredeyse aynı durumdayız
Kısmetimiz bir yerde bizi bekliyor eminim
Onu bulmak için çabalayıp duruyorum bende
Bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama bu da geçecek diyerek kendimi bırakmamaya çalışıyorum
Olduğun yerin belediyesine de CV verebilirsin

ben de sanırım zamanı gelmedi daha diyorum. Bazen de diyorum ki belki de benim bu dünyadaki görevim anneliktir. Budur mesleğim belki Aramayı bırakacağım artık, çırpındıkça bulmak için, kaçıyor mu nee gıdacı mısın?

Yok canım değilim. Anladım, bilmiyorum sizin sektörde nasıl. İnşallah gönlüne göre olur.

Değilim
Ama vazgeçme
Çocukta yaparsın kariyerde :)

kpss daha mantıklı bana göre. puanın da o kadar düşük değil. üstüne ekleyebilrisin... şimdilik ismek kurslarına falan gidip kendinizi geliştirebilirsiniz.

çok güzel bir bölüm okumuşsunuz....nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama istanbulda branşınızla ilgili çalışacağınız çok işyerleri var....çok yakın bir tanıdığımın kızı thy da çalışıyor hatta 2 yıllık gıda teknikeri ve 3000lira maaş alıyor yan hakları da cabası....başvurularında daha dikkatli olursan kpss ye falan ihtiyaç duymazsın...

Ben önce çocuk yapanlardan oldum
Biraz büyütüp ise baslarim diye düşündüm
Ama bazen düşündüğüm gibi olmuyor
Sektörden uzak kalinca bu sefer is bulmak zorlastı

Ben de öyle düşünmüştüm aslında biraz büyüsün diyordum. Ama biz ayarlayamayız ki herşeyi. İş arıyorum 1 senedir yok yok. Aradan çocuğu çıkarsam diyodum,istiyorum da ilginç...oysa ki korktuğum birşey bebek sahibi olmak. iki arada bir deredeyim yani

keşke dediğiniz gibi çok işe yarayan bir bölüm olsaydı...Ankara da oturuyorum,evlenmeden önce istanbul daydım, girdiğim iş yerlerini anlatmak istemiyorum. Benim şansıma kötü geldi. maalesef iyi bir firma için de torpil gerekiyor,ne kadar donanımlı olursan ol. Ankara da da pek bi ilan göremiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…