• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsizlik. .

Hangi ildesin? Hemşireye her yerde, her zaman ihtiyaç çok olur. Devlette de alım iyi. Ama devlet lisans mezunu hemşire çok alıyor diye biliyorum.
mersin. dogru dürüst özel yok burda. o yüzden bende her yeri tercih etmek istemiyorum. ben lise mezunuyum. lisans çok alıyorlar ama bizden bu atamada sadece 12 kişi alacaklar düşünebiliyor musun :) çok komik valla.

mersin. dogru dürüst özel yok burda. o yüzden bende her yeri tercih etmek istemiyorum. ben lise mezunuyum. lisans çok alıyorlar ama bizden bu atamada sadece 12 kişi alacaklar düşünebiliyor musun :) çok komik valla.

Aynen öyle. Halbuki yaptığınız iş aynı. . Her şeyi o kadar çok değiştiriyorlar ki, sen yetişemeden başka bi şey daha avantajlı olmuş oluyor. Zor yaa. Allah herkese kolaylık versin bu ülkede.

canım neden şaşırdın bu kadar .....
saglıkcının çalışacagı yerlere su ürünlerı mezununu alan hastaneler senden ne bekler.
dur ben sana söyleyeyim.
TORPİL.
Allah yardımcın olsun....

sağlıkçılar su gibi gidiyor diye diye sağlığıda körelttiler. ne okuyup nerede çalışacağız bilemez hale geldik. torpille nefes alacağız az kaldı. staj yeri bulamıyorum şaka olsa gerek.

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah gönlüne göre hayırlı bir iş bulursun

Anestezi teknikeriyim. İstanbul' dan geldim buraya. Orada böyle değildi. Burada ölmüş bu meslek. Çalışacak hastane ya da kurum yok :KK43:

Görüşmeye çağırıyorlar, onda da asgari ücret diyorlar. Ona bile tamam diyeceğim neredeyse ama 6 ay da sigorta yok diyor. Böyle olunca da köle miyim diyorsun artık. .
O nasil is ya? Hic bir kurum 6ay sigortasiz calistiramaz. Deneme suresi dedigin zamanda bile sigorta yapmak zorunda.
Sen umudunu yitirme elbet vardir ekmek yiyecegin bir yer.

canım neden şaşırdın bu kadar .....
saglıkcının çalışacagı yerlere su ürünlerı mezununu alan hastaneler senden ne bekler.
dur ben sana söyleyeyim.
TORPİL.
Allah yardımcın olsun....

Amin. . Valla bu cevabı duymaktan bıktım usandım artık :KK43: Çalışan arkadaşlarım da torpille anca bi yerlerde mesleklerini yapıyorlar. .

İzmir' i ben de seviyorum. Ah bi de işim olsa. .

bir tanıdık falan yok mu görüşmelerde araya sokamzmısın

Yok. Tüm tanıdığım sağlıkçı ve doktorlar İstanbul' da kaldı maalesef. Buraya yeni geldim. Açıkçası aramın çok iyi doktorlar da var ama arayıp ''burada tanıdığınız var mı'' demek de benim zoruma gidiyor. Hem istiyorum ki birileri beni gerçekten ihtiyacı olduğu için işe alsın, çalıştırsın. Ama bu devirde çok şey istiyorum değil mi?

O nasil is ya? Hic bir kurum 6ay sigortasiz calistiramaz. Deneme suresi dedigin zamanda bile sigorta yapmak zorunda.
Sen umudunu yitirme elbet vardir ekmek yiyecegin bir yer.

İnşallah. Çok sağ olun. Ben de öyle umup, öyle dua ediyorum. Kısmet deyip başka işlere bakacağım artık.

sağlıkçılar su gibi gidiyor diye diye sağlığıda körelttiler. ne okuyup nerede çalışacağız bilemez hale geldik. torpille nefes alacağız az kaldı. staj yeri bulamıyorum şaka olsa gerek.

Aynen öyle. Herkes ne rövaçtaysa ona su gibi akıyor resmen. . E genç nüfus da çok, işsizlik desen diz boyu. . Artık işverenler öyle bi hale gelmiş ki, çalışan umurlarında bile değil. Modern kölelik yaptırmak peşindeler durum böyle olunca.

Kpss ye calisarak girin kac puan gerekiyor bolumunuze bilmiyorum ama saglikta baya dusuk puanlarla atamalar oluyor siz bolumden kaybediyor olabilirsiniz. Hemsire yada ebe olsaydiniz kesin is bulurdunuz hatta atanirdiniz bile ah bu bolumler bizi yakti zaten.

Kpss ye calisarak girin kac puan gerekiyor bolumunuze bilmiyorum ama saglikta baya dusuk puanlarla atamalar oluyor siz bolumden kaybediyor olabilirsiniz. Hemsire yada ebe olsaydiniz kesin is bulurdunuz hatta atanirdiniz bile ah bu bolumler bizi yakti zaten.

Aynen öyle. Hemşirelikte çok düşük puanlar. Yani en azından imkansız değil atanmak. Hemşirelikte de lisans mezunu hemşireysen ataman kolay oluyor. Yoksa o da çok çok zor. Ben bölümden kaybediyorum, ilk ve acil yardım okusaydım şu anda atanmış olurdum muhtemelen . .

İskura basvurursaniz is bulma sansiniz yukselir. Calisma sureniz bitince hastane kadrosunada alabilirler.

Back
X