işsizlikten kırıldık

Kucuk sehirde o kadar kolay degil is bulmak tatlim arayistayiz dedim ya ayri sehirlerdeyiz ustelik bir de bunun verdigi hüsran..
Onun olduğu şehirde mi iş bakıyorsunuz? İkinizde büyük bir şehirde iş arasanız? Karın nerede doyuyorsa orda yaşanıyor sonuçta.

Bakalim gelismeleri burda paylasicam arkadaslar sizinle sohbet etmek cok hos :)

Selamlar arkadaslar.
Sevgilimle birbirimizi öyle cok seviyoruz ki
Ama malesef kavusamiyoruz
Sebebi ne?
İşsizlik!
Bu da benim derdim yazmak istedim yaşamayan bilmez...
Ceken bilir onu ancak. Zamaninda bizim ukala yandas akrabalarda diyordu anneme senin kizin is begenmiyor diye. Dayin amcan birisi olacak bu devirde. Ne yazik ulkeyi getirdikleri hale bak

Lutfen referans olmadan girilebilecek is gostersenize. Oyle is cok diye ahkam kesmek kolay

Şuan çalıştıgım yere kimsenin referansı olmadan girdim.
Ahkam kestiğim de yok.
İş yok değilde bana göre iş yok denmesi en mantıklısı zira satış elemanlığı da yapabilirsiniz çalışmak isterseniz.

Kiz uni mezunuyum diyor satis elemani olmak icin mi okudu kac yil? İnsan onur ve haysiyetinide gozonunde bulundurmak lazim biraz. Ama tabi mevcut durumda insanlar bununla ilgilenmediginden bosverelim gitsin..

Kiz uni mezunuyum diyor satis elemani olmak icin mi okudu kac yil? İnsan onur ve haysiyetinide gozonunde bulundurmak lazim biraz. Ama tabi mevcut durumda insanlar bununla ilgilenmediginden bosverelim gitsin..

Aynı şeyi bende size söylüyorum ama okuduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorsunuz sanırım.
Ayrıca onur haysiyet ne alaka yani ben ilkokul veya üni. mezunu satış elemanı da tanıyorum.
Burada devlet hatalı. Bu memlekette iş yok değil alanına göre kafasına göre iş yok diyorum anlatabilmişimdir umarım?

yavas gel okudugunu anlamakta gucluk cekiyorsun falan. Sen benim kim oldugumu yada kapasitemin ne oldugunu biliyormusunda bu sekilde terbiyesizce konusabiliyorsun? Saygi saygi saygi!!!!

yavas gel okudugunu anlamakta gucluk cekiyorsun falan. Sen benim kim oldugumu yada kapasitemin ne oldugunu biliyormusunda bu sekilde terbiyesizce konusabiliyorsun? Saygi saygi saygi!!!!

Sen beni uyarirken seviyeni dusuruyorsan bahsettigin kadar saygili oldugunu sanmiyorum.
Herneyse polemige girmek istemiyorum. Iyi gunler.

Sen beni uyarirken seviyeni dusuruyorsan bahsettigin kadar saygili oldugunu sanmiyorum.
Herneyse polemige girmek istemiyorum. Iyi gunler.
Hala oyle oldugunu sanmiyorum boyle oldugunu dusunmuyorum vs vs :) tatlim istedigini dusun tamam ben oyleyim senin dedigin olsun :) en buyuk sensin ben anlamam biseyden

Dipnot: bu tarz insanlarin ozunde fazlaca ozguvensiz oldugunu dusunuyorum. Klavye basi zaferleri anlik mutluluklar :) kos yasa birini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…