Arkadaşlar bu konuya benzer konular açılmış daha önce ancak hiçbirinde tatmin edici bir cevap bulamadım.Ablamın düğünü var,bir hafta sonra istanbula sırf abiye bakmak için gidicez annemle filan..ama nerden bakacağımızı bilmiyoruz.Birkaç yer var ama bu yerler hakkındaki fikirlerim şöyle:
BAKIRKÖY:Abiye mağazalarıyla dolu ama hepsinde aynı model,butik adnan vardı sanırsam onun dışında orda da çok ağır modeller var,belki nişanlanıcak olanlar için iyi bir alternatif olabilir.Diğer mağazalar birbirinin aynı abiyelerle dolu.Yaşadığım yerden boş yere zahmet edip gittiğim bir yer.
MaHMUTPAŞA:Buraya hiç gitmedim ama gidenlerden aldığım fikir modası geçmiş kıyafetlerin bulunduğu bir yer olduğunu söylemeleri.Yani öyle aman aman şık birşey bulamazmışım,boşuna gitme dediler,buraya gidenler..?
FATİH:Burasını da önerdiler.Yanlış anlaşılmasın sakın hani Fatih daha muhafazakar bir yer ya burdaki mağazaların daha çok o kesime hitap edebileceğini düşündük,bu yüzden gidip gitmemekte kararsız kaldık.Tabi bu yürüttüğüm fikir saçma da olabilir,ama ne biliyim öyle düşündüm işte :/
NİŞANTAŞI:Kesinlikle çok güzel kıyafetler var ama sanırım baya pahalı.Televizyon da bana herşey yakışır diye bir program vardı,bazı bayanlar buradaki mağazaları filan dolaşırken fiyatlar hakkında o zaman az biraz fikir sahibi oldum.
Evet sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.Tarzım hakkında fikir sahibi olabileceğiniz birkaç resim ekledim.Tabi bunların aynısını bulamayacağımı biliyorum,ama bunlara yakın elbiseler satan mağazalar hakkında fikir verebilirseniz sevinirim kızlar.Şimdiden teşekkürler....
Eki Görüntüle 498345