• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler İST. Avrupa Yakası?Yardım!!!

elmalikurabiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
262
9
116
İstanbul
Arkadaşlar bu konuya benzer konular açılmış daha önce ancak hiçbirinde tatmin edici bir cevap bulamadım.Ablamın düğünü var,bir hafta sonra istanbula sırf abiye bakmak için gidicez annemle filan..ama nerden bakacağımızı bilmiyoruz.Birkaç yer var ama bu yerler hakkındaki fikirlerim şöyle:

BAKIRKÖY:Abiye mağazalarıyla dolu ama hepsinde aynı model,butik adnan vardı sanırsam onun dışında orda da çok ağır modeller var,belki nişanlanıcak olanlar için iyi bir alternatif olabilir.Diğer mağazalar birbirinin aynı abiyelerle dolu.Yaşadığım yerden boş yere zahmet edip gittiğim bir yer.

MaHMUTPAŞA:Buraya hiç gitmedim ama gidenlerden aldığım fikir modası geçmiş kıyafetlerin bulunduğu bir yer olduğunu söylemeleri.Yani öyle aman aman şık birşey bulamazmışım,boşuna gitme dediler,buraya gidenler..?

FATİH:Burasını da önerdiler.Yanlış anlaşılmasın sakın hani Fatih daha muhafazakar bir yer ya burdaki mağazaların daha çok o kesime hitap edebileceğini düşündük,bu yüzden gidip gitmemekte kararsız kaldık.Tabi bu yürüttüğüm fikir saçma da olabilir,ama ne biliyim öyle düşündüm işte :/

NİŞANTAŞI:Kesinlikle çok güzel kıyafetler var ama sanırım baya pahalı.Televizyon da bana herşey yakışır diye bir program vardı,bazı bayanlar buradaki mağazaları filan dolaşırken fiyatlar hakkında o zaman az biraz fikir sahibi oldum.

Evet sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.Tarzım hakkında fikir sahibi olabileceğiniz birkaç resim ekledim.Tabi bunların aynısını bulamayacağımı biliyorum,ama bunlara yakın elbiseler satan mağazalar hakkında fikir verebilirseniz sevinirim kızlar.Şimdiden teşekkürler....

$mcyrus_v_8mar10_pa_b_320x480.webp$52.webpEki Görüntüle 498345 $selena-gomez-psd39543.webp

İstanbullu olmadığın çok belli... :9:

Fatih: Gelinlikçi, nişanlık ve abiyelerin olduğu bir cennettir diyebilirim sana. Her kesime, her keseye ve her cins abiyeyi burada bulabilirsin. Muhafazakar olduğu doğru, fakat bu illa tesettür kıyafetlerin yoğunlukta olduğu anlamına gelmez. O yüzden bence, İstanbul'a geldiğinizde önce Fatih'e gidin. Orada bir gezin. Eğer birşey bulamazsanız diğer alternatiflere yönelin.

Mahmutpaşa: Modası geçmiş eski kıyafetler satmıyor. Fakat model anlamında biraz daha tek-düze kıyafetler bulacağını söyleyebilirim. Çünkü kesene en uygun kıyafetleri burada bulabilirsin.

Bakırköy: daha önce gezdin sanıyorum burayı? Fakat detaylı gezmemiş olmalısın ki "nişanlık ve ağır" kıyafetler olarak nitelendirdin. Halbu ki en güzel abiye kıyafet Bakırköy'de bulunur. Ben nişanlığımı oradan almıştım (düşündüğün gibi kabarık şatafatlı birşey değildi fakat çok şıktı)... O yüzden eğer Fatih'te birşey bulamazsan kesinlikle Bakırköye gitmeni tavsiye ederim. Fiyatları biraz daha yüksek olabilir diğer semtlere nazaran, fakat kalitesi de ona göre değişecektir.

Benim verebileceğim bilgiler bu kadar sanırım.
İstanbul'da yaşıyorum ve genelde abiye denildiğinde aklıma Fatih ve Bakırköy gelir.
Çok nadiren oturduğum semtteki abiyecilerden birşey almışımdır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir... :34:

İstanbullu olmadığın çok belli... :9:

Fatih: Gelinlikçi, nişanlık ve abiyelerin olduğu bir cennettir diyebilirim sana. Her kesime, her keseye ve her cins abiyeyi burada bulabilirsin. Muhafazakar olduğu doğru, fakat bu illa tesettür kıyafetlerin yoğunlukta olduğu anlamına gelmez. O yüzden bence, İstanbul'a geldiğinizde önce Fatih'e gidin. Orada bir gezin. Eğer birşey bulamazsanız diğer alternatiflere yönelin.

Mahmutpaşa: Modası geçmiş eski kıyafetler satmıyor. Fakat model anlamında biraz daha tek-düze kıyafetler bulacağını söyleyebilirim. Çünkü kesene en uygun kıyafetleri burada bulabilirsin.

Bakırköy: daha önce gezdin sanıyorum burayı? Fakat detaylı gezmemiş olmalısın ki "nişanlık ve ağır" kıyafetler olarak nitelendirdin. Halbu ki en güzel abiye kıyafet Bakırköy'de bulunur. Ben nişanlığımı oradan almıştım (düşündüğün gibi kabarık şatafatlı birşey değildi fakat çok şıktı)... O yüzden eğer Fatih'te birşey bulamazsan kesinlikle Bakırköye gitmeni tavsiye ederim. Fiyatları biraz daha yüksek olabilir diğer semtlere nazaran, fakat kalitesi de ona göre değişecektir.

Benim verebileceğim bilgiler bu kadar sanırım.
İstanbul'da yaşıyorum ve genelde abiye denildiğinde aklıma Fatih ve Bakırköy gelir.
Çok nadiren oturduğum semtteki abiyecilerden birşey almışımdır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir... :34:

Cnm çok teşekkürler,gerçekten çok yardımcı oldun,özellikle Fatih konusunda :))) Bakırköy'e hep giderim,ablamın nişanı için de gittim,bir sürü mağaza var,ama dediğim gibi hep aynı şeyler..Yani bizim burdaki mağazalarda da benzerleri var,onlar da istanbuldan getirtiyorlar kıyafetleri çünkü,ben farklı şeyler bulurum diye ummuştum...bir de abiyeler hep uzun,şöyle kısa güzel bir abiye bulamadım.Kısa olanlar da bihter elbiseleri gibiydi kaç senedir bu modellerden gına geldi.O zaman ilk adresim Fatih olacak,çok teşekkürler.

canım öncelikle bakırköye bakmanı öneririm. gerçekten çok güzel şeyler bulabilirsin.
mahmutpaşada pek güzel şeyler yok.demode şeyler var bence.
fatih te bakırköy gibi. bakırköyde gördüğün bi elbiseyi burada daha uygun bi fiyata bulman mümkün.
nişantaşında harika bir yer. ama kimi mağazalar pahalı kimisi ucuz. ben geçen seneydi sanırım 50 tl ye bi elbise almıştm nişantaşından kimse inanmamıştı 50 tl olduğuna.

Back
X