Doğuma Hazırlık Ist.oturan hanımlar lohusa geceliğinizi nerden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

senora24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
49
0
86
İstanbul
mrb.arkadaşlar öncelilkle herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
benim doğuma 6 hafta kaldı ve lohusa geceliği bulamadım.
uygun fiyatlı ve güzel modeller varsa paylaşırsanız... çok memnun olurum.

canım çok pahalıya gitme derim ben indirim olan ürünlerden tercih et ben edda dan aldım indirim vardı 80 kusur liraya almıştım sabahlıklı takımı geçen gittim benim takım 210 lira olmuş tek gecelik yetmeyecek çünkü doktorum normal doğumu bekelrken giymek için ayrı bi gecelik istedi kanaman olmasada suyun gelecek yada terliyeceksin çok fazla o geccelik doğumdan önce kullanılacak dedi hastanede bi takım evde bir takım şeklinde iki takım daha gerekecek bence o yüzden çok pahalıya gerek yok ben kompedanda indirim vardı 25liraya tek gecelik aldım normallerden sancı dönemi için birde iki tane sabahlıklı takım yerine bir sabahlıklı takım birde gecelik aldım emzirmeye uygun oalnalardan toplamda 150 lirayı bulmadı ben tesettürlüyüm o yüzden daha zor bulması uzun olmalı gecelikler ama açık olanlar için çarşıbası markalı ürünler var indirimde şuan takım olarak 35liraydı geçen gördüm aldım herkez dağılınca evde giymek için

Ben Eminönü Havuzlu handan aldım hemde pijama takımı gecelik ve sabahlığı hepsini 70 Tl ye aldım çok uygun eğer almadıysan bence oraya bak Hürriyet çarşısında da çok çeşit var ama fiyatlar orada 100-200 civarı

ben osmanbeyden aldım çok uygun takımlar 40 ,50 tl tek pijamalar 20 lirayada vardı 80 lirayada vardı toptancı bir magaza marlıyn diye bir gecelik bir pijama aldm 40 a evde sabahlığım vardı hiç kullanmadığım ayrıca bir pijama daha koydum... çarşı başındada çok güzel ürünler vardı indirimde ....

kadıköyde bahariye caddesinde nail bey sokakta nilüfer diye bir gecelik mağazası var ben ordan aldım 30-35 den başlıyor gecelikler ben ordan aldım çok kaliteli ve uygun fiyatlılar tavsiye ederim...

Back
X