Selam anne adaylarina bir sorum vardi. Hamileligin ilk haftasindan itibaren istahiniz nasildi ben duydum istahi acilanin kizi olurmus sizinki nasildi erkek bebegi olanlar istahiniz nasildi. Eger bu dogruysa ben 4 haftalik hamileyim kizim olacak ozaman
ben suan 27 haftalık hamileyim, allah izin verirse oğlum olacak, şunu söylüym hamileliğimin başından beri iştahım çok açık geceleri yataktan kalkıyorum içim kıyılıyo yiyip yatıyorum. bence cinsiyetle alakası yok bünye meselesi,canım. bu arada hayırlı olsun bebeğin.insallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin
hamilelikte işatahı kapanan mı var:)vala ilk 4 ay mide bulantısı fala hiç kilo almadım 5. 6. 7 .ayda 17 kiloyu nasıl aldım anlsmadım bebişim 8 aylım doğdu 17 kiloyla tamam ladım doğumdan sonra 5 kilo giti sütüm olsun derken öyle kaldım şimdi bebişim 5 aylık ve ben hala 70 kiloyum ve hala işatahım çok açık önceden kilo almak için hap kulanıdım şimdide vermek için kulanıcam galiba ama bebişim görünce gerisi boş
Ben de 36+2 deyim ve gebeliğimi öğrendiğimden beri iştahım hep açık,bulantı kusma nedir hiç bilmedim çok şükür...Gece gündüz yiyorum ve oğlum olacak hayırlısıyla
Selam anne adaylarina bir sorum vardi. Hamileligin ilk haftasindan itibaren istahiniz nasildi ben duydum istahi acilanin kizi olurmus sizinki nasildi erkek bebegi olanlar istahiniz nasildi. Eger bu dogruysa ben 4 haftalik hamileyim kizim olacak ozaman
merhaba,
benim hamileligimin ilk zamanlarinfa istahim berbatti, en cok sevdigim yemekleri bile zorla yiyordum hatta yiyemiyordum zaten kilo durumum berbatti, kilo vermistim. su an 23. haftadayim istahim hala iyi degil ve sadece 4 kilo aldim henuz, doktor saglikli oldugumuzu soyledi ne yersem bebege gidiyor sanirsam bende kilo kalmayacak, yemek bir yana hergun meyve süt yumurta mutlaka tükettim ben.. yemegi iste artik yiyebildigim kadar..bebegimin cinsiyeti kiz bu arada ):