• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştahım yok ana öğünler yetmiyor atıştırmalık olarak ne tüketebilirim?

Merhaba bende normalde ayni durumdaydim. Gitmediğim doktor kalmadı. Sorun tamamen psikolojik. Psikiyatr gidip ilac kullaninca mide agrilarim istahsizligim gidip 15 kilo almistim. Fakat suan hamileyim ilac biraktigim icin yine istahsizlik zorla yeme başa sardi
Çok haklısın. Ben de antidepresan tarzı ilaç kullandığım dönemde tüm yeme sorunlarım ortadan kalkmıştı keyifle yiyip kilo almıştım. İlacı bırakınca başa döndük. Şimdi uğraşıyorum almak için

Ay ben de 30um ama hala zayıfım. 24 lerimde çok iyiydi kilom sonra zayıfladım bikaç yıl sonra bi daha zayıfladım. Kaldı böyle 😬 napıcaz bilemiyorum psikolojim bozuldu iyicee
Vitaminlerinize baktırdınız mı? Aksamları cicibebe yemiştim ben baya işe yaramıştı sütle yemiştim

Vitaminlerinize baktırdınız mı? Aksamları cicibebe yemiştim ben baya işe yaramıştı sütle yemiştim
Her şeyim çok iyi şükür. Bir tek d vitaminim azdı onu da takviye alıyorum. Cicibebe süt muz olayı iyi aldırıyo aslında ama çok çabuk sıkılıyorum ondan da 🤣 biraz porsiyon büyütmem lazım onu başarırsam alıcam inşallah

Her şeyim çok iyi şükür. Bir tek d vitaminim azdı onu da takviye alıyorum. Cicibebe süt muz olayı iyi aldırıyo aslında ama çok çabuk sıkılıyorum ondan da 🤣 biraz porsiyon büyütmem lazım onu başarırsam alıcam inşallah
D vitamini eksikliği de iştahsızlık yapıyormuş ondan olabilir mi ki.
Porsiyonu artırma durumunu da bir şeyler izleyerek yemeye çalışın ben öyle yapıyorum bende işe yarıyor.

D vitamini eksikliği de iştahsızlık yapıyormuş ondan olabilir mi ki.
Porsiyonu artırma durumunu da bir şeyler izleyerek yemeye çalışın ben öyle yapıyorum bende işe yarıyor.
Hii bak onu bilmiyordum. Öyleyse d vitamini devam. Ay evet izleyince biraz artıyo yediğim doğru diyorsunuz

Hii bak onu bilmiyordum. Öyleyse d vitamini devam. Ay evet izleyince biraz artıyo yediğim doğru diyorsunuz
D vitamini takviyesini düzenli alın. Midenizin biraz büyümesi için de tabağınızı büyütün ve dediğim gibi bir şeyler izleyip yerseniz ne kadar yediğinizin farkına bile varmayacaksınız. İnşallah kilo alabiliriz. Ben bayram için kayınvalidemgile gitmiştim ordayken baya yedim iyi geldi. Yemeği ben pişirmeyince daha iştahlı yiyorum galiba. Mutfakta yemek pişirince tuzunu kontrol etmek için bile tadına bakasım gelmiyor.

D vitamini takviyesini düzenli alın. Midenizin biraz büyümesi için de tabağınızı büyütün ve dediğim gibi bir şeyler izleyip yerseniz ne kadar yediğinizin farkına bile varmayacaksınız. İnşallah kilo alabiliriz. Ben bayram için kayınvalidemgile gitmiştim ordayken baya yedim iyi geldi. Yemeği ben pişirmeyince daha iştahlı yiyorum galiba. Mutfakta yemek pişirince tuzunu kontrol etmek için bile tadına bakasım gelmiyor.
Ay kesinlikle bu doğru 🤣 ben de kendim yemek yapınca iştahım olmuyor. Ama bbiyere gidelim çok iyi yerim ederim hahah

Back
X