• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştahıma dur diyemiyorummm

sinameke bende hiç işe yaramıyor acıçehre yi dene ama evde olduğun tüm gün dışarı çıkmayacağın birgün. hoş istesende çıkamıyorsun çünkü wc den ayrılamıyorsun:KK53: ama sadece bir defaya mahsus olmak üzere kullan sonrası sıkıntı

X-M Diye bir surup var eczanelerde. Lagman ilacı aslında. Gece yatmadan 1 saat önce iç. Kabızlık vs gider:rolleyes: 2-3gun kullan. Ikinci çözüm kuru kayısı üzerine kaynar su dok ilininca iç suyunu, tanelerini ye . XM hızlı çözüm ; )
Bunu da denemeliyim denemediğim şey kalmadı zaten:confused:

sinameke bende hiç işe yaramıyor acıçehre yi dene ama evde olduğun tüm gün dışarı çıkmayacağın birgün. hoş istesende çıkamıyorsun çünkü wc den ayrılamıyorsun:KK53: ama sadece bir defaya mahsus olmak üzere kullan sonrası sıkıntı
Zaten alışığım wcde vakit geçirmeye sıkıntı olmaz çiğneyerek yiyoduk dimi minik üzümümsü bişeydi sanırım

Kızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam:mad:[Doğum kontrol hapı kullanmaya başladıysanız , aşırı iştahınız ondan kaynaklanabilir.

Çok teşekkür ediyorum mutlaka denicem 1 haftada eski kiloma dönebilirim değil mi?

Dönersiniz. Her ne kadar haftada 1 kilodan fazla kilo kaybını tavsiye etmesem de özel bir durumunuz olduğu için hoş görülebilir.

Ayrıca regl öncesi dönemde de vücudunuz su tutar tuzu tamamen kesip bolca su için. Her gün maydanoz tüketmeye çalışın. Nar da tüketebilirsiniz hem şeker ihtiyacınızı sağlıklı olarak karşılar hem ödem atmanıza yardım eder. Her gün 2 kupa yeşil çay tüketmek de çok faydalı olacaktır.

En önemli 3 kural; öğün atlamayın, kahvaltıya ağırlık verin, bol su için.

Zaten alışığım wcde vakit geçirmeye sıkıntı olmaz çiğneyerek yiyoduk dimi minik üzümümsü bişeydi sanırım
evet öyle yeşil bişi tadı çok acı yalnız çiğnedikten sonra birkaç dk ağzında acı hissediyorsun. o zamanda bol ılık su iç bende işe yarıyordu.

Stresten iştahı açılan insanlara çok şaşırıyorum =D
Ben gene tam tersi en ufak bir şeye kafamı takayım günlerce bişey yiyemem adam akıllı .
Bitki çaylarını öneririm tadı biraz kötü olduğu için iştahınız kapanır diye düşünüyorum bir de wc ye bol bol çıkmanıza yardımcı olur .

Kızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam:mad:
Kayısı,elma ya da bağırsak çalıştırıcılara fazla yüklenip de düğün günü motoru bozma kız :rolleyes:
Bol su iç, tuzu kes ödemini atarsın.

H
Stresten iştahı açılan insanlara çok şaşırıyorum =D
Ben gene tam tersi en ufak bir şeye kafamı takayım günlerce bişey yiyemem adam akıllı .
Bitki çaylarını öneririm tadı biraz kötü olduğu için iştahınız kapanır diye düşünüyorum bir de wc ye bol bol çıkmanıza yardımcı olur .
Hergün içiyorum canım ama tek içemem yanında zeytinli ekmekle

Back
X