- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
Haha öyle oldu ciddenNormalde düğün heyecanıyla kızlar erir biter, sizde ters tepmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha öyle oldu ciddenNormalde düğün heyecanıyla kızlar erir biter, sizde ters tepmiş![]()
Bunu da denemeliyim denemediğim şey kalmadı zatenX-M Diye bir surup var eczanelerde. Lagman ilacı aslında. Gece yatmadan 1 saat önce iç. Kabızlık vs gider2-3gun kullan. Ikinci çözüm kuru kayısı üzerine kaynar su dok ilininca iç suyunu, tanelerini ye . XM hızlı çözüm ; )
Zaten alışığım wcde vakit geçirmeye sıkıntı olmaz çiğneyerek yiyoduk dimi minik üzümümsü bişeydi sanırımsinameke bende hiç işe yaramıyor acıçehre yi dene ama evde olduğun tüm gün dışarı çıkmayacağın birgün. hoş istesende çıkamıyorsun çünkü wc den ayrılamıyorsunama sadece bir defaya mahsus olmak üzere kullan sonrası sıkıntı
Kızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam[Doğum kontrol hapı kullanmaya başladıysanız , aşırı iştahınız ondan kaynaklanabilir.
Sabah biraz sıkışmış uyanirsiniz ilk günBunu da denemeliyim denemediğim şey kalmadı zaten![]()
Gelinlil 48 kiloya göre dikildi. Nefes alamıyodum kadın zayıflarsım daha stresten dedi ama tersi oldu![]()
Çok teşekkür ediyorum mutlaka denicem 1 haftada eski kiloma dönebilirim değil mi?
evet öyle yeşil bişi tadı çok acı yalnız çiğnedikten sonra birkaç dk ağzında acı hissediyorsun. o zamanda bol ılık su iç bende işe yarıyordu.Zaten alışığım wcde vakit geçirmeye sıkıntı olmaz çiğneyerek yiyoduk dimi minik üzümümsü bişeydi sanırım
Bilmiyom ki inanNaıl açık şu iştahınınız ya bende yemek yiyemiyorum.![]()
Hiç öyle hastalanmıyorum da vitamşinliği beslendiğimden olsa gerek kendime nazar edeyim de zayıflayımHasta olup bisey yiyemeyecek gibi mi olsan soguk alginligi filan
Bir de affedersin ishal olmayi mi denesen ?![]()
Kayısı,elma ya da bağırsak çalıştırıcılara fazla yüklenip de düğün günü motoru bozma kızKızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam![]()
Hergün içiyorum canım ama tek içemem yanında zeytinli ekmekleStresten iştahı açılan insanlara çok şaşırıyorum =D
Ben gene tam tersi en ufak bir şeye kafamı takayım günlerce bişey yiyemem adam akıllı .
Bitki çaylarını öneririm tadı biraz kötü olduğu için iştahınız kapanır diye düşünüyorum bir de wc ye bol bol çıkmanıza yardımcı olur .