istanbul altunizade eurofertil tup bebek merkezi

Shahida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
2.241
950
123
mrb ilk tup bebek tedavimi eurofertilde alev hanimla oldum.tuttu fakat 12 haftada kaybettim.ikinci denememe yeniden bu merkezde basladim doktorum ozge bey.merkeze gttigimde tiklim tiklim goruyorum fakat forumda yakin zamanda kimse gormedim eurofertilde tedavi goren

merhaba günaydın,

bende özge beye başlicam Allah izin verirse sizin ne kadar oldu :)

merhaba günaydın,

bende özge beye başlicam Allah izin verirse sizin ne kadar oldu :)

Allah hayırlısını nasip etsin peki özge bey nasıl ilgi alakası yaklaşımları birde sürekli ek masrf çıkarıyorlarmı bana bilgi verebilir misiniz S Shahida

Allah hayırlısını nasip etsin peki özge bey nasıl ilgi alakası yaklaşımları birde sürekli ek masrf çıkarıyorlarmı bana bilgi verebilir misiniz S Shahida
canim ozge bey alev hanima gore daha ilgili fakat alev hanim daha tecrubeli kesinlikle.ek ucret cikartmiyorlar.12.gun istenilen kan testi falan onlar ucretli oluytutarsa eger kese kalpatisi onlar ek ucret ben onalri disarda yaptemistm

canim ozge bey alev hanima gore daha ilgili fakat alev hanim daha tecrubeli kesinlikle.ek ucret cikartmiyorlar.12.gun istenilen kan testi falan onlar ucretli oluytutarsa eger kese kalpatisi onlar ek ucret ben onalri disarda yaptemistm
Cnm çok teşekkür ederim bn hâlâ araştırıyorum sağlık raporum olduğu İçin fiyatı uygyn geldi bana ama yorumları genelde olumsuz olduğundan ne yapacağımı şaşırdım Evet alev hanımı duydum çok fazla olumlu tüp bebek tecrübesi var ama ilk görüşmem özge beyleydi değiltirenilir miyim bilmiyorum bakan beyde iyi diyorlar sen tekrar denemeyi düşünüyor musun cnm

canim ben rapor almaya calisacagim mevbur asilamadan baslatip malum 2 sefer ozelde maddi yonden daha gucum kalmadi.bahceciyi dusunmexmisin 3080 rapaorlu fiyati

canim ben rapor almaya calisacagim mevbur asilamadan baslatip malum 2 sefer ozelde maddi yonden daha gucum kalmadi.bahceciyi dusunmexmisin 3080 rapaorlu fiyati

rapor almaya çalış bencede yarı yarıya fark ediyr zaten maddi olarak baya etkiliyor pskolojik hiç demiyorum bile Allah bize kolaylık versin.
evet bahçeciyle görüştüm ama bide muayene parası var üstüne ekliyor 3300 e gliyor o yzden bana yüksek geldi zaten kredi çekip yaptırıcam
eurofrtilede atlas hastanesinden bir dokrot yönlendirdi orasıda aklıma yoktu ama bu benm için ilk olacağı için doğru tercihmi bilemiyorum o yzden benmle tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
aslında hastasoı çok gibi görünüyor gttiğimde ama forumda bilgi veren kişi çok az

bende fiyati uygun oldugu icin oraya gttim raporlu kac paraya geliyomus.eurofertildede 290 muayne ucreti var.bence merkez olarak cok eksikleri var ilk tedavime alev hanimla basladim.hic kan degerlerime bakilmadan transfer yapildi nirmalde estradiol hormonu yukselirse transfer iptal ediliyorums.birinci sorun bu bunu sonradan ogrendim.kan degerlerime bakilmadan direk transfer ettiler.yumurta toplama oncesi bana hemsire catlatma ignesi elimizde var almayin dedi verdi.neyse eve geldik saat 10 da vurunmam gerek ki saati cok onemli saat 7 de farkettikki tarihi bir ay gecmis ignenin şok olduk eczaneleri aradik saat 10 a kadar dolandik hicbir eczanede yok depolar kapanmis ve merkez bana vurun bisey olmaz dedi.tarihi gecik igneyi vurundum.neyse sabahi yumurta toplandi 11 yumurta toplandi iyi hoş obur gun aradilar yumurtalar olgun cikmadi 1 tane olgun yumurta var isleme onu aldik dollenirse bolunurse transfer olacak yoksa iptal dediler.2.gun aradilar bolundu diye alalel acele bir transfer yapildi sonuc pozitif oldu mucizeydi cok sasrdik sonra kaybettim.2.denenmemxe cok daha uygun bi fiyat soylediler hic istemeye istemeye gttim doktor degisikligi yaptim ozge beyi tercih ettik butun yasadigim sorunlari anlattim daha ilgiliydi ama bende pihtilasma var bana kan sulandrci kullan vs demedi herseyi ben hatrlattim busefer daha deneyimli gttigim icin kan bakilsin dedim hep kendi agzimla yapilmasi grrekenleri hatrlattimozge beyde 9 yumurta toplandi 2 isleme alindi ikiside 2.gun transfer edildi sonuc negatif.negatif olunca bi aramadi bile alev hoca aramisti.ben arayip negatif oldu isimiz bittimi yani hocam neyapmam gerekiyor falan diye gorusemecekmiyiz dedum kem kum etti.dinlen sonra tekrar yeni bir tedabi dedi.bana raporsuz 3500 fiyat verdiler 3.deneme icin fakat rapor cikartacagim.cunku labrotuar kaynaklimi bu benden toplanan yumurtalarin islemem alinmamasi onu ogrenmek icin baska merkez deneyecegim.okadar yumurta çöp oluyor erken transfer ediliyor.gorunurde sebepsiz infertilite bir sorun yok.tabi herkes icin ayni sey olacak diye birsey uok

gerçekten çok üsüldüm sizi bunlar ypratmıştır tabii

benm ilk denemem rapor çıkarttım ama nerde yaptırmak istediğime karar veremiyorum korkuyorum tutsun istiyorum ç.ok karışığım b ende çikolata kisti var benm zaten bu yüzden raporum hemen çıktı ama korktuğum ilgisiz davranıp bu şansımı heba etmeleri.
sen şuanda nerde başlicaksın bildiğin sana önerilen biyer var mı yaşın kaç.

buarada raporlu 2500 tl ilaçlar hariç

canim aret kamara iyi diyolar.istanbul tup bebekte onun fiyatini sordum 3000 raporlu oda.bahcecei 3080 acibademde rapor gecmiyormuş.baskada bilmiyorum.31 olcak yasim senin kac.ablamda portakal buyuklugunde cikolata kisti var kesinliklikle cocugun olmaz dediler hsg cekildi tek tup kapali cikti hsg den sonra hamile kaldi kist kayboldu.sonra tekrar cikti kist sonra 2.yegenim dogdu suan kisti yine var :) 2 dogal hamilileligi oldu yani insallah seninde olur

merhaba kızlar bende eurofetilde yapmayı düşünüyorum özge beyin ve personelinde yaklaşımını sevdim diğer rahatlızlığımlada ilgilendi sağolsun özge bey ama bişe sorucam size rapor almak için 3 yıllık evlilik şartı var değilmi daha aza indirgeyemiyorlar

aynen 3 senelik evli olma sarti varmiş bende yeni rapor almaya calisiyorum

aynen 3 senelik evli olma sarti varmiş bende yeni rapor almaya calisiyorum
kendim için değil ama başka insanlar için şu zaman olayına bazı kolaylıklar sağlasalarmış iyi olurmuş... bazı insanların beklemek gibi bi şansı olmuyor malum..

kendim için değil ama başka insanlar için şu zaman olayına bazı kolaylıklar sağlasalarmış iyi olurmuş... bazı insanların beklemek gibi bi şansı olmuyor malum..
Kızlar ben raporu alırken 3 senelik evli değildim aslında benim raporum 2 senelikken çıktı zeynep kamil taşındığı sürede raporum geçti tekrardan sonra güncellediler alabilrsiniz yani.. inşallah S Shahida Allah banada ablan gibi nasip edet.. hepimize nasip etsin inşallah tüm istetenlere.. bu arada buaret kamara hangi hastanedeymiş bi görüşeyim.. M minni cnm srn ne zman başlayacaksın hakkında hayırlıaı olsın inşallah ben 32 yaşındayım 3 yışşık olcam haziranda evli ilk denemem

Mayıs Haziran gibi inşallah.. Bende 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim gittiğim tüm doktorlar direk özele tüp bebeğe yönlendiriyor

Zeynep kamilde hangi Doktor gittin bayan olan benimle hiç ilgilemedi yüzüme bakıp normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…