amin o 2 çizgiyi görmemizi o karnımızdakinin büyümesini inşallah hayırlısıylaHayırlısı olur inşlh ilk denemede olur bidaha ugrasmazsın allah o mutlulugu yaşamayı hepimize nasıp etsın
Amin inşlh en buyuk duam hayırlı sagliklı bi şekilde olması o 2 çizgıyı gormeyi allah hepimize nasıp etsın bi gun o güzel duyguyu bizde yasariz inşlhamin o 2 çizgiyi görmemizi o karnımızdakinin büyümesini inşallah hayırlısıyla
Amin inşlh en buyuk duam hayırlı sagliklı bi şekilde olması o 2 çizgıyı gormeyi allah hepimize nasıp etsın bi gun o güzel duyguyu bizde yasariz inşlh
Amin inşlh en buyuk duam hayırlı sagliklı bi şekilde olması o 2 çizgıyı gormeyi allah hepimize nasıp etsın bi gun o güzel duyguyu bizde yasariz inşlh
aynen benmde annem biliyor bu kadar uğraştığımı o kadar eşimin ailesi falan bilmiyor onlar pek laf söylemiyor 2 sene oldu evlkenli az çok anblıyorlar heraldede onun dışında arada sennde olsun yap kız artık falan ne kadar patavatsız insanlar ne kadar iyi niyetli olursan ol ynede özel bunlar yani ablanada hayırlı olsun inşallahBenım aıleden kimse bilmiyo boyle ugrastıgımı herkez bizden bişey beklıyo ama bızım neyle ugrastıgımı bilen yok bide Ablam hamıle yeni ogrendi 3. Çocugu bu Insan sevınıyo ablası için ama yinede içinde bı tuaf duygu oluşuyo işte
Inşlh bizimde olur normal de bizde sevınırız bi sorun olmadıgı için bitkisek seylerı ben fazla denemedım Genelde eşim me içirdım ama onada dogru duzgun fayda eden olmadı sadece suan arı sütü kullanıyoruz ikimizde o fayda ettı şuan eşimde de sorun kalmadı cok Şükür dr normal yolla cocuk sahıbı olabılırsın demiş inş rabbım dualarımızı kabul eder olurinşallah cnm normal yollardan olsun keşke öyle ok tanıdığım var bir sürü sıkıntısı olup normal yollaolan bitkisel kürler dene destekle elimizden dua ve bunlarda başka bişey gelmez hakkımızda Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat versn inşallah
aynen benmde annem biliyor bu kadar uğraştığımı o kadar eşimin ailesi falan bilmiyor onlar pek laf söylemiyor 2 sene oldu evlkenli az çok anblıyorlar heraldede onun dışında arada sennde olsun yap kız artık falan ne kadar patavatsız insanlar ne kadar iyi niyetli olursan ol ynede özel bunlar yani ablanada hayırlı olsun inşallah[/QUOTE
Sagol canım darısı basımıza inşlh en dogalından
Benimde sadece yengem biliyo herseyı onunla paylasıyorum onlarında yok çocugu oyuzden beni anlıyo bır bırımıze destek oluyoruz eşimin ailesınden herkez bılıyo bizim oyuzden bana bişey soran yok ama bı tanıdıga gıdıyosun soruyolar cocugun yokmu yoksa olmuyomu dıyolar ya deli oluyorum oyuzden de dogru duzgun fazla mısafırlıge gıtmıyorum belirli kişiler harıç tanımadıgım ortama gıtmıyorum sormasınlar dıye
anlıyorum cnm ama yapacak birşey yok şuara görümcem yeğen arkadaş hepsi geçen ay doğurdu ister istemez soruyorlar benmde 3 sene olcak haziranda aileler sormuyorda işte akrabalar soruyolar yani inşallah kısmet diyip geçiyorum inşallah Rabbim bizede nasip edermmutlu30 senın 2 olmuş daha başi bizim 4 sene olacak mayısta herkez beklıyo dort gözle
Amin inşlh bi olsydı rahata huzura kavuşsaydık allahın izniyle benimde aile sormuyo da eşimin akrabaları soruyo inşlh güzel cvplar verecegımız gunler de gelıranlıyorum cnm ama yapacak birşey yok şuara görümcem yeğen arkadaş hepsi geçen ay doğurdu ister istemez soruyorlar benmde 3 sene olcak haziranda aileler sormuyorda işte akrabalar soruyolar yani inşallah kısmet diyip geçiyorum inşallah Rabbim bizede nasip eder
benmde öyle işte eş akrabaları erkek tarafı daha meraklı bu konuda :) napalım ya nasibimizde ne varsda o sağlıklı olcaksa olsun yoksa zamanı var demekitrAmin inşlh bi olsydı rahata huzura kavuşsaydık allahın izniyle benimde aile sormuyo da eşimin akrabaları soruyo inşlh güzel cvplar verecegımız gunler de gelır
Aynen oyle allah hayırlısını nasıp etsin inşlhbenmde öyle işte eş akrabaları erkek tarafı daha meraklı bu konuda :) napalım ya nasibimizde ne varsda o sağlıklı olcaksa olsun yoksa zamanı var demekitr
Bende baslicam insallah eurofertildehakkimizda hayirlisi olsun
Amin insallah Allah elimizi bos koymasin insallah isteyen herkese nasip etsinInşlh iyi sonuçlarla çıkarsın ordan allah gönlündekini versın
naptın görüşmeye gttn mi ne zaman başlıyorsunBende baslicam insallah eurofertildehakkimizda hayirlisi olsun
ben kistim oludğu için visaane kullanıyorum bıraktm daha regl olmadım olunca karar vericem daha kararsızım ama büyük ihtimalle özge beyle görüşmüştüm onda başlicam
yok olmadım arada kahverengi leke geldi oda kistin aktına küçüldüne işaret zaten çok nadir kan geldi oda iyi bişey 1 2 gün bi kere 10 gn kahverengi leke geldi 5 kilo vermiştim :) malum vücurt ödem oluyorcanım sen visaane kullandığın süre boyunca regli olmadın mı? ne kadar süre kullandın.
ben 3 ay kadar kullandım yoğun bi şekilde kahverengi akıntım olmuştu ve reglide görmüştüm tekrar kullanmak istiyorum.yok olmadım arada kahverengi leke geldi oda kistin aktına küçüldüne işaret zaten çok nadir kan geldi oda iyi bişey 1 2 gün bi kere 10 gn kahverengi leke geldi 5 kilo vermiştim :) malum vücurt ödem oluyor
etki gösterme süresi 6 ay bende 6 ay kullandım
gelmesi iyi birşey doktor kontrolünde kullan bide eskilerle karşılaştır küçülmüşmü bakben 3 ay kadar kullandım yoğun bi şekilde kahverengi akıntım olmuştu ve reglide görmüştüm tekrar kullanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?