istanbul altunizade eurofertil tup bebek merkezi

Zeynep kamilde hangi Doktor gittin bayan olan benimle hiç ilgilemedi yüzüme bakıp normal demişti
Ben bayan hiç görmedim bir tane gözlüklü erkek var ilhan adı o beni yönlendirdi işlemlerimi o yaptı zeynep kamil zaten süründürüyo baya sıkknrı uaşadm ben alana kadar talil bitmiyor 6 ay bekle bekle aldm sonra 1 sene taşjnıyoruz dediler 2 sene heba neyseki raporumj yenilediler yoksa dahada uğraşırdım

Yok yok bende tek yumurtam var, Çikolata kistim var, prolaktin yüksek, amh 1,06 idi gecen sene şimdi doktor 0,88 olmuştur diyo
Bndede çikolata kistim var hemde sağlı sollı 3 er taneydi bak ben doktor yüzinden bu zamna kadar bekledim kaç tane var sende bilmiyorum ama kistm 1 tane minicikti bana ilç vermediler uğraştm uğraştm büyüdü kocaman oldular visanne diyr bir ilaç kullandö geçici menapoz yapıo ama beni hem rahatlattı sancım olmadı ve kistlerm küçüldü şimdi ilscı buraktm regl olunca tüp bebek uağıcam bence önce lüçültmeye git bol bol soğan suyuda iç aynı zmanda oda küçültüyo

O ilaçı bende kullandım ameliyatımdan sonra 2014 te sağ yumurtalığımda 10 cm yumrayıda kistleştirmiş dermoid kistim vardı solda temizlenmişti. şimdi solda 2 cm yakın bi kist daha var ameliyat falan yada her hangi bi tedavi vermiyolar tüp bebek yapılabilmesi için yumurta rezervini azaltıyormuş tedavi

Zeynep kamilde hangi Doktor gittin bayan olan benimle hiç ilgilemedi yüzüme bakıp normal demişti
infertiliteye mi gonderdiler.asilama oldunmu hic peki.direk tup bebek gerekiyorsa raporda direj alabilirsin belki asilama olmadan

insallah canim sen asilama olmadin oylemi peki cok uzun surdumu rapor bende dosyami bugun heyete verdim asilamadan baslayacaklar gorunurde sorun olmadigi icin.rapor cikarana kadar baya zaman gever sanirim

bişey daha sorucam dostınex kullandınız mı ? adet gecikmesi yaptı mı ?

insallah canim sen asilama olmadin oylemi peki cok uzun surdumu rapor bende dosyami bugun heyete verdim asilamadan baslayacaklar gorunurde sorun olmadigi icin.rapor cikarana kadar baya zaman gever sanirim
yok cnm ben aşılamadı olmadan tüp bebeğe yönlendirildim infertiliteden öylelikle rapor aldm

Bende ilk tüp bebegi eurofertil de alev hanımda yaptım ama sonuç negatıf oldu malesef kısmet olmadı

Amin inşlh Tüm isteyenlere nasıp etsın rabbım inşlh sen suan orda tedavımı goruyosun
ben kistim oludğu için visaane kullanıyorum bıraktm daha regl olmadım olunca karar vericem daha kararsızım ama büyük ihtimalle özge beyle görüşmüştüm onda başlicam

ben kistim oludğu için visaane kullanıyorum bıraktm daha regl olmadım olunca karar vericem daha kararsızım ama büyük ihtimalle özge beyle görüşmüştüm onda başlicam

Hayırlısı olur inşlh ilk denemede olur bidaha ugrasmazsın allah o mutlulugu yaşamayı hepimize nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…