Ben de Alev Hanımı duymuştum ama Hakan Beyde başladım. Allahtan Eurofertille yolum kesişti. İlk olarak 1 aşılama 1 IVF denemem oldu Ataşehir Memorialde. 13 yumurta çıktı 2 transfer yapıldı sonuç negatif. Tam umudumu kestiğimde ve bir daha denemem derken yaklaşık 2 sene sonra bir arkadaşım Eurofertilde bebek sahibi oldu. Arkadaşımın ısrarı ile Hakan beye muayeneye gittim. AMH değerim 1.8 çıktı. Bir Altın Yumurta paketleri var. Üç defa yumurta topluyorlar sonra embriyolar genetik taramadan geçiyor ve sağlıklı çıkan embryo transfer ediliyor. Havuz sistemi de deniliyor sanırım. Bu paketin uygun olduğu söylendi ve o uygulandı. Bu paketin en güzel yanı benim gibi 40 yaş üstü anne adayları için genetik tarama yapılması. Bu arada aklınızda olsun genetikle ilgili her türlü soruya Nazlı hanım diye biri var o cevap veriyor, sanırım genetik uzmanı. Beta bakılacağı zaman bile yanımda destek oldu kendisi. Çalışanlar güleryüzlü , Muhasebe'ye para öderken bile sıkılmadım çokgüleryüzlü bir kızcağız var. Bina biraz eski görüntülü , öyle şıkır şıkır bir görüntü yok ama önemli olan sonuç. Şimdi hamileyim. Önemli olan insanın kendini rahat hissedeceği yerde tedavi olması ve tabii sonuç alabilmesi. Arkadaşlar pes etmeyin , bakın ben 2 sene aradan sonra doğru yeri buldum. Darısı başınıza..Bizde Alev hanımdan memnunuz Hakan beyi televizyonda görmüştük ama onunla başlamadık sizin nasıl oldu bugün tekrar kontrole gittik hayırlısı olsun inşallah.
15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.[/QUOTE]Yaaa nasıl zor oldumu kaç yumurta toplandı
Hadi hayırlısı bakalim ben hala beklemedeyim
Sonucun belli oldumu canim merak ettim de15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.
Çarşamba günü baktırıcam canım koyduktan 12 gün sonra bakılıyomuş hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE]Sonucun belli oldumu canim merak ettim de
Çarşamba günü baktırıcam canım koyduktan 12 gün sonra bakılıyomuş hayırlısı olsun inşallah
Çarşamba günü baktırıcam canım koyduktan 12 gün sonra bakılıyomuş hayırlısı olsun inşallah
Merhaba canim nasıl geçti transferin sonuç belli oldumuBen dün ilk muayenemi oldum Allaha sukurler olsun simdilik bir problem yok özlem hanim ilaclari yazdi bakalim 4 gun sonra ilk kontrolum var heyecanla bekliyorum sizler nasilsiniz bi gelisme var mi?
Canim heyecandan yorgunluktan yazamadim valla ayin 20 sinde yumurtalarim toplandi ayin 25inde transferim oldu ilaclar beni biraz hassaslastirdi ama bu bebegi o kadar hevesle bekliyorum ki dayandim simdi gebelik testini bekliyorum ama inan bu heyecan daha fazla oluyormus o kadar korkuyorum ki negatif gorecegim diye zaman gecmiyor sanki .artik kendimi guzel sonuca sartladim en guzelini en hayirlisini bekliyorum özlem hanim cok iyiydi tek tek her animda benimle ilgilendi bazi gunler klinik cok yogundu biraz bekledim ama genel olarak memnunum sen nasilsin baslayabildin mi?Merhaba canim nasıl geçti transferin sonuç belli oldumu
Ben yarın hastaneye gidip ilk muanemi olacaktim alev hanim tatile çıkmış onla başlamak istiyordum özlem hanim var dediler sen geldin aklima ne yapsam bilemedimCanim heyecandan yorgunluktan yazamadim valla ayin 20 sinde yumurtalarim toplandi ayin 25inde transferim oldu ilaclar beni biraz hassaslastirdi ama bu bebegi o kadar hevesle bekliyorum ki dayandim simdi gebelik testini bekliyorum ama inan bu heyecan daha fazla oluyormus o kadar korkuyorum ki negatif gorecegim diye zaman gecmiyor sanki .artik kendimi guzel sonuca sartladim en guzelini en hayirlisini bekliyorum özlem hanim cok iyiydi tek tek her animda benimle ilgilendi bazi gunler klinik cok yogundu biraz bekledim ama genel olarak memnunum sen nasilsin baslayabildin mi?
Daha onceden taniyorum ben özlem hanimi kizimin dogumunu o yapmisti o yuzden zaten bizim aramizda bi samimiyet var guler yuzlu sakin bi kadin tiroidlerime bakildi tedavi boyunca zaten kontrollerde kan verdim esimden de kan aldilar hatta. Benim bi kizim oldugu icin tek yumurta istedim özlem hanimda tek yerlestirelim dedi zaten iste simdi hayirlisiyla bekliyorum test icin 6 agustosa cagirdilar daha onceden test yapip bakan hastalarda oluyormus ama dayanmaya calisacagim inan tedavi degil bu heyecanla beklemek daha zormus insallah sende boyle guzel telaslar yasarsinYaklaşımı nasıl tek mi çift mi konuldu sana ilgisi nasil testlerin hepsini yapiyor mu aradığında ulasabiliyormusun deneyimine güveniyor musun çok soru sordum kusura bakma
Ama hiç beklemediğim birşeydi özlem hanimla başlamak
Birde test günün ne zaman
İnşallah canim tavsiye edermisin özlem hanimi pekiDaha onceden taniyorum ben özlem hanimi kizimin dogumunu o yapmisti o yuzden zaten bizim aramizda bi samimiyet var guler yuzlu sakin bi kadin tiroidlerime bakildi tedavi boyunca zaten kontrollerde kan verdim esimden de kan aldilar hatta. Benim bi kizim oldugu icin tek yumurta istedim özlem hanimda tek yerlestirelim dedi zaten iste simdi hayirlisiyla bekliyorum test icin 6 agustosa cagirdilar daha onceden test yapip bakan hastalarda oluyormus ama dayanmaya calisacagim inan tedavi degil bu heyecanla beklemek daha zormus insallah sende boyle guzel telaslar yasarsin
Canim hamileyim gebelik testim 65 cikti cok cok cok mutluyum insallah devami gelir insallah sende bu mutluluklari yasarsin özlem hanimi bu saatten sonra tavsiye etmemem mümkün degilİnşallah canim tavsiye edermisin özlem hanimi peki
Yaaa çok sevindim canim benim rabbim hayırlı ve sağlıkla kucağına da almayi nasip etsin inşallahCanim hamileyim gebelik testim 65 cikti cok cok cok mutluyum insallah devami gelir insallah sende bu mutluluklari yasarsin özlem hanimi bu saatten sonra tavsiye etmemem mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?