Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul Ataşehir Memorial de Tüpbebek Yaptıranlar
merhaba arkadaslar,ben istanbul memorial atasehirde cem demirele transfer yaptirdim,ilk tup denememdi ve basarili oldu,sizlerde deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim,hep birlikte burdan gelismelerimizi paylasiriz, 5ocakta kese gormeye gidicez cok heycanliyim
tebrik ederim...bebeğiniz hayırlı olsun:) Geçen yıl ben de orada yaptırmıştım...maalesef olmadı......ocak ayında yine tüp bebek denemesine başlayacağız transferden sonra yemenize vs.. dikkat ettiniz mi?yoksa rutin hayatınıza davem mı ettiniz...
tebrik ederim...bebeğiniz hayırlı olsun:) Geçen yıl ben de orada yaptırmıştım...maalesef olmadı......ocak ayında yine tüp bebek denemesine başlayacağız transferden sonra yemenize vs.. dikkat ettiniz mi?yoksa rutin hayatınıza davem mı ettiniz...
Sagol canim,insanlah rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder, Aslinda ben memoriale sadece yumurta toplama ve transferde gittim,yasadigim yerdeki dr onun oncesindeki tedavileri yapti igneleri falan vurulduk hazir oldugumda,memoriale gectim ,boyle olmasi ucret bakimindanda uyguna geldi. Aslinda bana normal hayatina devam edebilirsin dediler ama ben onlari dinlemedim, transfer sonrasi 3gun boyunca hic kalkmadim ve yatarken ayaklatimin altina hep yastik koydum. 3.Gunden sonra sadece yemek yaptim ve bulasik,bunun disinda hic e isi vs. yapmadim. Ben normalde sut urunleri yiyemeyen biriyim ama mecbur sut urunlerine agirlik verdim bol bol meyve yedim sivi seyler tukettim, elimden geleni yaptim ,ama tabi takdir Allahin o ol dedi ve oldu. Ama suda bir gercekki pozitif olmak iyi dusunmek cok onemli,hastanedekiler bunu cok iyi basardilar bana hemsireler onlar artik embriyo degil senin bebeklerin onlara iyi bak dedi ve bu bana oyle guc verdiki ,Allahima sukurler olsun ,suanlik bir sorun yok hersey yolunda pazartesi kese gorcez :)