Istanbul Avrupa genelinde pazarlar??!!

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba kizlar,

ben Istanbul´a yaklasik 7 ay önce tasindim ve pazarlari konusunda cok fazla bir bilgiye sahip degilim...!

Tavsiye edeceginiz pazarlari burada paylasin...özellikle giyim konusunda tüyo verin...!

Pazarlarin hangi günlerde kuruldugunu´da belirtin..!!

Tesekkürler!!

Son düzenleme:
Salı günü Salı Pazarı var kasımpaşa da başka bi yerde varmı bilmiyorum giyecek az olur ama yiyecekler konusunda uygundur

Çarşamba Fatihte ve Bakırköyde pazar var kıyafette süperler.

cuma yine Kasımpaşada var oda ayakkabı+kıyafet uygun

carsamba gunude benim evimin önünde var kaydirigubbakcemile3 bahcelievlerde

bahçelievler tarafında unverdı pazarı pazartesı gunu haznedarda persembe pazarı var guzel suan mecıdıyekoy taraftayım alısamıyen karsısı pazar gunu kıyafet falan da bolca var sevgıler....

ayrıca bakırkoyde cumartesı pazarı fatıhte unkapanında ınersınız ordanda gırılıyor pazara carsamba gunu oluyor cuma gunu kasımpasada var daha bırcok pazar var bılıyorum ama kıyafet tarzı pek yok kıyafet olanalar bunlar

cumartesıde besıktasta pazar var unutmusum gez gor haberlerını beklıyorum begencekmısın bu arada nerden geldın

Cuma Günü : Haseki,Fındıkzade de

Cumartesi: Bakıköyde

Salı: Kadıköyde

Çarşamba: Fatihde

arkadaslar merhaba,
cmts gunu olan bakirkoy pazarina nasil gidilir peki? bakirkoyde nerede? ben besiktastan gidicem mesela, bilen arkadaslar varsa nasil giderim, nerde inerim yazabilir mi lutfen?
bu arada cmts gunleri besiktasin da pazari var yiyecek, meyve,sebze konusunda super ama kiyafet konusunda oyle diyemem, cok cesit yok,fiyatlari da cok uygun degil acikcasi. ama cuma gunlri kurulan findikzade pazarini siddetle tavsiye ederim, cok fazla cesit vardir ve cok da uygundur.

c tesı besıktasta da pazar var cnm guzeldır pazarı oranınnnn tavsıye ederım gıyım ayakkabı da var cok guzel hemde.
bırde besıktasın hergun açık pasajları vbar oralarda da uygun ve guzel seyler bulabılırsın
sonrada sahılde otur bı çay fln ıç yerımee (((((

Ben Beşiktaş pazarından dünyaları almıştım öğrenciyken :lepi:
Etiketi sökülmüş şekilde ünlü markaların giysileri oluyor çok güzel ama bazılarında ufak defo oluyor kontrollü almak lazım.
Beşiktaş pazarından 5 TL'ye babet almıştım 4 senedir giyiyorum hiç mi bir şey olmaz !!!

Tatlım Ç.tesi Bakırköy pazarına gitmek için Beşiktaş'ta ikamet ediyorsan Zincirlikuyudan mertobüse bin ve ÖMÜR durağında in. Karşoya geç. Oradan sağ taraf dönüp ilerlediğinde bulursun. ındiğinde sorarsan (ki o gün herkes oraya gidiyor olur) çok rahat bulursun.

Sana önerim erken git çok kalabalık olur. Ayrıca Pazar günü Beylikdüzünde Beylik pazarı var. Orada da değişik marjinal şeyler bulabilirsin.

ok canim cok tesekkur ederim tarif icin ya, cok isime yaricak, merak ediyorum B.koy pazarini, bi gidip gezeyim:)

bakırköy pazarı metronun yanında kurulan pazar değil mi cumartesi günü?
eğer öyleyse aksaray metrosuna binip bakırköyde inebilirsin..

bakırköyde bir pazar daha var hemen bizim evin alt sokağı salı pazarı akıl hastanesinin caddesinde kuruluyo bak bunu bilmiyosunuz heralde söylim bendekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…