evett o pazarı da biliyorum benn orası da küçük bi pazar biraz ama güzel şeyler var
canım pazar aslında büyüktüde malesef diğer yolu kapattlıar araba geçsin diye saçma yani. ya tamamen kalkıcaktı ya da öyle kalıcaktı. insan daracık pazara gitmek istemiyo valla.evet güzl şeyler oluyo gelende çok oluyo:)
Besiktasin tam olarak neresinde pazar?
DUYURLUR:
Bugün eve giderken belediyenin afisini gördüm...Eyüp/Islambeye´e sosyete pazari kurmak istiyorlarmis ve müracaatlari bekliyormus belediye..! bayanssulusmile
Rami sosyete pazarıda güzel uygun fiyata mango marka gömlekler var ucuza tavsiye ederim gömlek sevmeyen biri olarak ben bile aldım a.s.
Bakırköy pazarı nasıl arkadaşlar?Ucuz mu?Deniz otobüsünden indikten sonra tam olarak nerede kalıyor bilen var mı acaba?Yardım ederseniz çok sevinirim..
Rami sosyete pazara bugün kızlar ,vakti olan gitsin güzel bir pazar...
bakırkoy cumartsı pazarını severım akadasım ozellikle yazın fıyatları uygun bence normal yanıı.denız otobusunden ındıkten sonra kopru var kopruden karısya gec bı 10metre solunda cadde var oraya gır ztn en işlek cadde orda gorursun.yukarı doğru ılerle baya ama cadde boyunca ztn mağzalar var bır suru.geze geze gıdersın.caddenın sonuna geldınmı bakırkoy metroya yada pazara gıdıcem hangı munubuse bınmem lazım dıye sorarsan gosterırler.hemen pazarın onunde ınersın ındırıyorlar ztn son durak pazar ve metro metroyla gelebılyorsan oyle yap derım daha kolay gıbı gozukuyor cunku.aksaray-havaalanı metrosu tabı bunu nerde oturduğunu bılmedığım ıcın yzdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?