Kına Gecesi İstanbul Avrupa yakası Avcılar Beylikdüzü civarı kına gecesi mekanı yardım lütfen!

LittleGiraffe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
39
4
86
37
Kızlar merhaba.
Düğün telaşından kına mekanını hepimiz sona atıyoruz ama yumurta kapıya dayanınca anlaşılıyor ki kına mekanı bulmak ta hiç o kadar kolay bir şey değil... İstanbul Avcılarda Ataparkta düğünüm olacak ancak kına için mekan bulamıyorum. Bu civarda bildiği duyduğu bir yer olanlar fiyat ve mekan bilgisiyle yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım merhaba bende avcılarda oturuyorum gerçi 1 yıl bile olmadı taşınalı.. Neyse benimde düğünüm 9 haziranda zeytinburnu sur restaurantta kına gecem ise, avcılarda belediyenin orda gramafon cafe var orda olcak. Çok hoş bir yer gidip bak bence kına için çok ideal. 4. kat asansörlü, ferah bir yer benim kınam 8 haziranda orda olcak ve 800 tl'ye anlaştım bilginize..

nisan organizasyon evi var beylikdüzü adakentte.. bahçede var , kapalı mekanda.. bi bak derim ben... :34:

Kızlar merhaba.
Düğün telaşından kına mekanını hepimiz sona atıyoruz ama yumurta kapıya dayanınca anlaşılıyor ki kına mekanı bulmak ta hiç o kadar kolay bir şey değil... İstanbul Avcılarda Ataparkta düğünüm olacak ancak kına için mekan bulamıyorum. Bu civarda bildiği duyduğu bir yer olanlar fiyat ve mekan bilgisiyle yardımcı olursanız çok sevinirim.
eveet benim de düğünüm atagardenda ve ben de aynı muzdarip durum içindeyim. Ben Avcılar Ambarlı sahil tarafına baktım. öncelikle Elite haftaiçi 1500 diyor- ama pek çok şey dahildi. New Moon Cafe var terası ve iç mekanı veriyor, orası aslında içime sinmişti. sadece mekanı veriyor, kalana karışmıyor. hafta içi 1000- haftaosnu 1200. Ama bana yine de fazla geldi fiyatı. Balkon Bistro var, orası da iç mekanı kiralıyor kına için. fakat herhalde oraya max 60 kişi sığar. Onlar da yalnızca mekanı veriyor, haftaiçi 300- haftasonu 500+ adisyon. ( içeceklerin mekandan alınması zorunlu kılınıyor. ve bir de Bahçeli Ambarlı var. orası da 1250 olur dedi , Dahil olan müzisyen + mekan+ 1 garson. Yemekler sizden dedi.

bulabildiğim en iyi fiyatlar böyle. diğer yerler daha fazla fiyat veriyorlar.

başka nerelere bakabilrim?

Back
X