İstanbul Avrupa yakasında olanlar fikirlerinize ihtiyacim var

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Arkadaslar konuyu nereye açacağimi bilmrdiğim için buraya yaziyorum
Kardeşimin düğunü kurban bayramiñdan sonra ve ben nerelerden dügunluk fiyati uygun ayni zamanda şik tesettürlü abiye elbise nerden alıcagimi bilmiyorum İstanbul'a geleli 1 sene oldu şişlide kaliyorum ve burasi cok pahalı bana uygun ve guzel düğünluk elbisrlerin olduğu yerleri soylermisiniz yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Fatih ama koskoca semt neresi hangi mh yada cd vardir boyle adres lazim aslinda cunku bir iki kere fatihe gittik koskoca sehirde mağaza yok

Fatih te çeşit çok. Ancak fiyat olarak ben ucuz diyemem.

Fatih ama koskoca semt neresi hangi mh yada cd vardir boyle adres lazim aslinda cunku bir iki kere fatihe gittik koskoca sehirde mağaza yok

zaten ana caddesi var baştan sona dolanın o caddeyi şişli tarafından gelecekseniz yavuzselim veya bir sonraki durakta inin geriye doğru ana caddede bakın..

Cogu kişiden fatih duydum aslinda şöyle açikliyim arabamiz olmadigi icin fatihi karıs karıs gezip magaza bulamiyoruz taksiyle gitsrk adam bizi fatihte birakiyo ama dügunluk kiyafet bulacagim magaza yok birde 3 aylik bebegim var ve boyle acik adres lazim ki bebegim ile huzursuz olmayalim

Iyi ama Fatih öyle karmaşık bir yer değil ki?
Edirnekapı'dan çıkınca başlar Karagümrük durağindan dümdüz bir cadde karşılıklı olarak sıra sıra mağaza doludur. Bebek arabası ile rahat rahat bakılır.

Çok çeşiti bir arada bulabileceğiniz yer burasidir. Bu yüzden herkesin önerisi bu olmuş.

Taksiciye fatih ana caddede birakin desek dediginiz yere birakir mi

canım karagümrükden biraz geride bırak bizi diyin.. adamın bıraktığı yerden geriye doğru yürüyün bir sürü mağaza var siz sanırım çok aşağıda bakındınız daha önce.. geriye doğru yürürken pasajlar var onlar içi hep gelinlikçi abiyeci dolu.. pasaj içlerine bakın birde gözünüz yukarıda olsun üst katlarda olan gelinlikçilerde var onlarda abiyede var..

Cok sagolun kızlar boyle cadde ve guzergah istiyodum yazdiklarini not alicam umarım uygun fiyata guzel seyler bulurum

Canim anadoluya hic gitmedim açıkçası cunku esimin isleri yogun snca pazar ikindiden sonra izni var ve anadolu yakasina hic gitmedik ve uzak die

Canim anadoluya hic gitmedim açıkçası cunku esimin isleri yogun snca pazar ikindiden sonra izni var ve anadolu yakasina hic gitmedik ve uzak die

Anladım.. Ama vaktiniz olursa bakın, ben fatihteki giysileri ve gelinlikleri pahalı bulmuştum açıkçası. Ve model olarak da çok abartı gelmişti. Aklınızda olsun :)

gaziosmanpasa ve Beşyüzevler fatihe gore daha uygun fiyat acisindan. ama fatihe bakin yine cesitli oluyor orada

ben avrupa yakasinsayim ama simdi hatirladim kizkardesimin dugunu icin umraniyeye gitmistim hem uygun hem şık şeyler bulup iki tane almistim. dufune ayri nikaha ayri. umraniyeye gidin mutlaka. orda kapali daha cok ve fiyatlari cok daha uygun..fatih pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…