istanbul avrupa yakasında önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?

bence yatmakla alakası yok olucaksa oluyor ama eşim yatıcaksın diyorrrr Allah sabır versin bana o dönemde sinir edicek beni yat kalkma filan üfff

uzun protokol uygulanıyor bana adetin 3. günü doğum kontrol ilacına başlatmıştı Ginera son 3 tane kaldı bitince adet olucam dünde Lucrine başladık adet olsam bile kullanıcam adet olunca 2. günü aç karnına gidicem test yapılıcak ve Gonal f e başlanıcak bu arada Lucrinede devam edilicekmiş.. Dr dan aldığım bilgileri sizinle paylaşıcam hepimiz için hayırlısı olsun Allah bütün bebiş isteyenlere tez zamanda versin inşallah..

herkese selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ilk defa tüp bebek denemesi yaptık pazartesi de ilk kan tahlilimi yaptırdım ve rabbime şükürler olsun olumlu sonuç çıktı doktorum perşembe günü bir kan tahlili daha yapmamı istedi doğrusu bu beni korkutuyor ya bu kez birşey olursa diye allah isteyen herkese nasip etsin inş hepiniz için duacıyım

Son düzenleme:
biraz önce ikinci kan tahlilini yaptırdım 1 saat sonra sonucu alacağız değerin nekadar yükselmesi gerektiğini bilen varmı ilk kan tahlilimde 32.42 b-hcg çıkmıştı değer düşmüş olabilirmi bu beni çok korkutuyor

hadi hayırlısı canım düşebilirde yükselebilirde inşallah yükselmiştir dua et canım olumsuz düşünme bende 1 kez aşılama yaptırdım şimdi ilk kez mikroenjeksiyon yaptırıcaz bakalım hayırlısı uzun protokol uyguluyorlar bana doğum kontrol ilacı vermişlerdi o bitti lucrin kullanıyorum şimdi adet oılmayı bekliyorum az kaldı inşallah Allahım her isteyene nasip eder..

memorial hastanesinde tedavi deneyen baska kimse var mi? dr.semra kahraman cok ovuluyor, yani nette de arastirdim oldukca fazla yayini olan bir doktor ama bilemiyorum. o kadar para odeyeceksen iyi bir yer va sagla bir ekip olmali..

ben geçen yıl denedim memorıalda açıkcası pek memnun kalmadım dr selman beydi şuan medical parkta çalışıyor gayet ilgisizdi buna ragmen gebelik oluştu ancak 8 haftalıkken düşük yaptım dr beni çok korkuttu ameliyat falan allahtan söyledikleri boş çıktı kimseye tavsiye etmem dogrusu semra hanıma gelince çok yogun genellikle onun muanelerini diger dr yapıyor gerçekten hasta olarak degil dolar olalar görüyorlar insanları

hamd olsun Allaha 3 kat artmış yani gebelik devam ediyor ama burda okuduğum 8 haftalıkken düştü yazıları biraz tedirgin ediyor ama hayırlısı inş bende 2 kez aşılama yaptırmıştım olmadı inş sende olumlu sonuçlar alırsın Allah her isteye nasip etsin inş

bugün dr a gittim 8-9 tane yumurta var 2 tanesi 8.5mm digerleri 4-5-6 mm di uzun protokol uygulandı bana ginera doğum kontrol hapıyla başladım daha sonra lucrin, gonal f, menegon kullanıyorum tabi folik asit perşembe günü tekrar gidicem bakalım hayırlısı olsun hepimize..

seda cım merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun
inşallah güzel haberlerle dönersin . bu aşamalardan geçmiş
biri olarak şu anda gayet iyi gidiyorsun folikülmetren çok iyi maşallah
geçmişi okuyamadım kusura bakma hangi hastaneyi tercih ettiniz
nerde tedavi oluyorsunuz

deryacım canım Nisa hastanesi Sibel hanım dr um çok memnunum çok iyi ekibi filan hastanedende memnunum yarun gidicem bakalım ne olucak rahim kalınlığını filan sorucam yarın az kaldı heralde yumurta toplamaya hayırlısı olsun tüm isteyenlere Allah aratmadan verir inşallah..

deryacım merhaba bende kocaelide oturuyorum. bende memorialde denedim .şu an 12 haftalık ikizlere hamileyim.ssenin ikiz mi tek mi?

arkadaşlar 16 tane yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi 5. gün transfer yapıldı 9 haziranda transferim oldu 21 haziranda ögrenicem ama ben dayanamayıp 19 haziranda yaptırıcam test hayırlısı olsun hepimizee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…