İstanbul Avrupa Yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu bir hastane önerir misiniz ?

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
40
İstanbul
Arkadaşlar en sonunda doktorum infertilite bölümü olan bir hastaneye gitmem gerektiğini söyledi.türkiye gazetesi hastanesinde bu uygulamayı kaldırmışlar.
Sizden rica ediyorum istanbul avrupa yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu
bir hastane önermeniz.
Internetten araştırdığımda bir sonuç bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

selam bi arkadaşım incirlide ki hizmet hastanesine inferlite için gitmişti ve 1 yıl olmamıştı çocuk çikolata kisti alındı kanalları açıldı şimdi arka arkaya 2 çocuğu oldu gerçekten işini bildiklerini söyledi oradaki dr ların ve hastanenin anlaşmalı ssk emekli sandığı vs var diye biliyorum

günaydın arkadaşım cvpladığın için tşk ederim.
bakırköy incirli sanırım dediğin yer.

sana ıkı hastahane onerıyım bırıncısı bagcılar yenı umut hastanesı ıradakı kadın dogum uzmann cok methını duydum we ssk ıle anlasması warmıs ıkıncısı bakırkoy dewlet hastahanesı bendede polıkıstıkower old soyledıler bı suru ılac kullndım gıtmedıgın dok kalmadı daha yasımda kucuk ama cewre baskısından cok bunaldıgım ıcın basladık tedawıye rahım fılmı falanda cektırdık hıc bısey cıkmadı esım ıcın sperm sayısına bakıcaklardı ama bakırkoyden randewu alamadık torpılsız olmuyo bu yanı kotu sımdı esım dızkapagından amelıyat olucak we ben bı tanıdık tawsıyesıyle bagcılar yenı umut hastanesıne baslıycam en kısa zamnda aldıgım sonucu sızınle paylasıcam bende coookkkk ozledım bı bebek umarım en kısa zamnda olur cunku cok kotu bı durum ınsan cok yıpranıyo psıkolojı denn bısı kalmıyo allah herkese ıcınde banada nasıp etsın bı bebek..

Back
X