İSTANBUL BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ

Evet yok rahim dinlendirme yok transfer hepsinden para alıyorlar . Sonunda koca bir negatif. 5. Denememdi sizce tekrar deneyim mi ama maddi ve psikolojik olarak yoruldum bedenim yoruldu .

Evet yok rahim dinlendirme yok transfer hepsinden para alıyorlar . Sonunda koca bir negatif. 5. Denememdi sizce tekrar deneyim mi ama maddi ve psikolojik olarak yoruldum bedenim yoruldu .
Evet kesinlikle zor bir süreç sizi anlıyorum. Allah bu süreçte yar ve yardımcınız olsun inşallah bende bazen karar verirken zorlanıyorum yine psikolojik olarak kalbinizin sesini dinlemenizi tavsiye ediyorum

Sizin nasıl 108 bin oluyor ben aradım 53bin fiyat verdiler bana

O yek ücret ekstr kan veye işlemlerde artı para alıyorlr ve tüm ilaçları iğneleri kendin alıyorsun onlarda hiç ucuz değil balım
Ben sorduğum da kan ve tahlillerin de buna dahil olduğunu söylemişti sekreter ben mi anlamadim acaba

Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz ve ücretler ortalama ne kadar paylasabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…