Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul bahçecide tedavi gören yada görmüş olan bakabilir mi ?
Kızlar yumurta rezervi düşüklüğü nedeniyle tedavi gören yada görmüş olan var mı bahçecide hangi doktoru tercih ettiniz kaçıncı denemede bebiş oldu bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ebru hanım daha güler yüzlü diye biliyorum, eğer ilgi ve sana zaman ayırmasını istiyorsan mehmet reşit doğru tercih olmaz görüşmeler 2-3 dk sürüyor çok yoğun bir doktor ama pozitif oranı yüksek, içine hangisi siniyorsa onu tercih et derim önemli olan laboratuvar
Ebru hanım daha güler yüzlü diye biliyorum, eğer ilgi ve sana zaman ayırmasını istiyorsan mehmet reşit doğru tercih olmaz görüşmeler 2-3 dk sürüyor çok yoğun bir doktor ama pozitif oranı yüksek, içine hangisi siniyorsa onu tercih et derim önemli olan laboratuvar
İstanbul Bahçeci'de Gürkan Hoca harikadır. 2. Transferim tuttu hamile kaldım. Transfer sonrası yurtdisina taşındım yine de bana destek olmayı kesmedi. Çok başarılı ve bilgili tavsiye ederim.