- 18 Ocak 2017
- 25
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi Didem Ayaz
-
İki takım gecelik bi takım pijama koydum çantaya yeterli olur heralde inşallah normal olur doğum evimize geliriz :)Hayir koymadim yalniz 1 tane pijama takimi yetmiyor bide dogumhanede giydirmeleri icin gecelik koyarsan daha rahat edersin odana gecince giyersin pijamalarini
Arkadaşlar selam bense yeni bir adayım. Suan adetin işk gün hesaplarına göre 4 hafta 3 günlük hamileyim. Kese daha gözükmediği için 2 günde bir devlet hastahanesinde kan testi ultrasona giriyorum. Tahmin edersiniz dış gebelik süphesi. Ama bu şüphe tamamlandıktan sonra öedilife tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak hepimiz sanırım sağlık kadar fiyatta düşünüyoruz. Benim bir kaç sorum var. Normal bir gebelikte ne kadarda bir muayeneye çağırılıyoruz? Muayene ücretleri? Ve doğum ücretleri ne kadar acaba? Cok yazdım kusura bakmayın yeni üye oldum az birazda heycan var
canım selam medilife gidiyor musun? doğum ücretleri ben değişmiş diye duydum bir bilgin var mı acaba hastane ile ilgili gözlemlerini yazar mısın bende 13 haftalık gebeyim ve doğumumu orda yapmak istiyorum deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirimEvet ilk bebeğimiz eşimle bi konuşayim bende girmek isticek mi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?