benım tedavim kısa surmustu kısa dedıgımde 2 haftaydı.2350 dolar hastane aldı 2 mılyar kadar da ılaclara uerdım.
psıkolojık destegın ıyı geldıgıne sevındım grup halınde mı sohbet edılıyo bende yaptırdıgım zaman katılım senınkı baya uzun suruyomus.ınsallah ıyı olur hersey
bıde bu psıkolojık destek eslerle yapılsa daha ıyı olur bence mesala benım esım gostermıyo ama baya moralı bozuk farkındayım.benneyaptımkibenneyaptımki sen tek mı gıdıyosun
ben eşimle birlikte gitim ama tek girdim seansa.istersen eşinle birlikte girebilirsin seansa dr yardımcı olur.
guzel sevındım ya sen ne karar verdın kesın gıdıcen dıme samı bey emirmirmirmir sana euro fertın de gercekten yeterlı acıklama yapılmamıs burada ılgı cok guzel ınsan kendını rahat hıssetıyo .ınsallah burda sonuc alacagına ben ınanıyorum .moralını yuksek tut ben cok hesap yapıyodum kafam rahat degıldı sımdı artık dıyorum kı hersey olacagına uarıyo.allah bızede nasıp edıcek ben ınanıyorum
cumboocum kesın karar verdıgıne cooook sevındım .ıns vazgecmez burada devam eder dıyodum .dedıgım gıbı olmus hadı hayırlısı olsun canım sen ayagını bır surt arkandan ben gelırım.:Saruboceq:evet kısmetse sami beyde başlamayı düşünüyorum. o kadar çok merkez varki burdan forumlardan yapılan yorumları okuyorum sürekli. şimdilik sadece sami beyle görüştüm ve beklemediğim ilgiyi buldum. başka yerlerede görüşmeye gidip kafamı iyice karıştırmak istemiyorum ailemden 2 kişi referans veriyo bana ee sende tavsiye ediyosun.euro fertile gitmem talihsizlikti kısmet işte.inşallah canım ya hem maddi hem manevi olarak büyük umutlarla başladığımız bu tedavi iyi sonuç verir bu sefer.bende ilk tedavimde transferden sonra baya kasmıştım psikolojik olarak gerilmiştim.atlatıcam inşallah.rabbim isteyen herkese bebiş versin.sanırım olay zaten en başta olacağına inanmakta bitiyor.yarın 2. seansım var gidicem.
cumboocum kesın karar verdıgıne cooook sevındım .ıns vazgecmez burada devam eder dıyodum .dedıgım gıbı olmus hadı hayırlısı olsun canım sen ayagını bır surt arkandan ben gelırım.nasıpse guzel haberlerımızı bırbırımıze verırız .yenı bır yola gırmek hayal bıle etmek ınsana ıyı gelıyo.hepımıze bol sanslar allah yardımcımız olsun
Mrb arkadaslar tup bebek dusunuyorum fıyat hakkında bılgı verırmısınız
::ecrin_bebek:evet kısmetse kesin sami beye gidicem.tamam ayağımı sürtücem:1rolleyes lur olmaz şeyleri kafama takıp stres yapmıcam kendime yeni bir sayfa açtım umarım rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını verir:Saruboceq:
merhaba cumbooocum anneme gıtmıstım yenı geldımkaydirigubbakcemileya kaydirigubbakcemya hazıran gıbı bızde dusunmeye basladık ıns esımın ıslerınde bır aksılık cıkmazsa.:CüvCüv:ınsallah hersey guzel olur sen gıttın mı psıkoloa nasıl gectı
merhaba demet_yaren ilk kezmi deniceksin tüp bebeği benim 2. denemem olucak istanbul cerrahide yaptırmayı düşünüyorum orda fiyat olarak bize 4500-5000 arası fiyat verdiler
yanı sımdı okadar vereceksem eger alman hastanesınde mustafa bahcecıde yaptırırım yada bahcecıde klnıgınde dun arastırdım bıraz asagı yukarı fıyatlar hep aynı amerıcan hastanesınde bulent beyde fıyatı o cıvardaymıs bakalım bakıyoruz< daha tesekkur ederım bılgılerın ıcın
yanı sımdı okadar vereceksem eger alman hastanesınde mustafa bahcecıde yaptırırım yada bahcecıde klnıgınde dun arastırdım bıraz asagı yukarı fıyatlar hep aynı amerıcan hastanesınde bulent beyde fıyatı o cıvardaymıs bakalım bakıyoruz< daha tesekkur ederım bılgılerın ıcın
istanbul cerrahide tedavi olan yada olacak olan başka kimse yokmu bilgi ve deneyimlerimizi paylaşalım lütfen:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cumbocum dun ınternette gezınırken alman hastanesıne gırdım oradada sıgorta baslamıs bıde cerrahıde gecse super olur .senın sıgortan uarmı .benım 1 yıllık acaba faydalabılırmıyım gamyoncuiremsuben arastırma yapıcam senın bılgın varmıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?