Tüp Bebek Merkezleri istanbul cerrahi hastanesi

arkadaşlar slm herkese bende gebze deyim tüp bebek merkezi arıyorum euro fertil ve umutla görüştüm bilmiyorum çok kararsızım ilk denemem olacak inş son olur hayırlısı deneyimlerinizi bekliyorum:enbuyukkk:
merhaba
ben ilk tedavimi euro fertilde olmuştum ilgi ve yeterli aydınlatma yönünden sıfır bir yer hiç memnun kalmadım.2. tedavim için umut yada istanbul cerrahiyi düşünüyorum.

merhaba ben ılk denememı ıstanbul cerrahı hastanesınde yaptım hastane den cok memnun kaldım doktorlarıda cok ılgılı sanada orayı tavsıye ederım

istanbul cerrahide tüp bebek deneyimi olan başka kimse yokmu.deneyimlerimizi paylaşalım...

istanbul cerrahide tüp bebek deneyimi olan başka kimse yokmu.deneyimlerimizi paylaşalım...

merhaba cumboo bende merak edıyorum kımse yazmıyo deneyımlerını ben bugun sogan kurune basladım benım yumurta rezervım az ya . hıc boyle kur yapıpda yumurta sayısı cogalan var mı. senın bu ayın sonu baslıyo hayırlısıyla merakla beklıyorum morale ıhtıyacımız var:CüvCüv:ık yaz hamılemız sen olucan galıba

canım soğan kürü yumurtaların çoğalması için değil küçük kistlerin varsa yani içinin temizlenmesi için.yumurtalarının çoğalmasını istiyorsan incir kürünü dene.evet allah kısmet ederse reglimi bekliyorum tedavim için biliyomusun hala eurofertil de yalan yanlış tedavi olduğum için bizi müşteri gibi görüp sömürdükleri için içim sızlıyor.o yüzden yeni bir tedaviye başlayacağım için bazen tedirgin oluyorum.umarım tabi önce rabbimin izniyle sonrada istanbul cerrahi bana umut olur bu göreceğim son tedavi olur.allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tamam ıncır kaynatım ınsallah cogalır.o hastaneyı seda sayan nın programında cok duymustum nasıl da herkesı dogurturuz dıye ıddaalı konusuyolar dı.televızyonda seyretınce esıme dıyodum kı acaba bıde burayamı gıtsek dıye.esım de dıyodıkı seda burdan kım bılır kac para alıyodur .ondan reklamın yapıyodur bosver dedı hep.senınle yazısınca gercekten gıtmedım dıye sukrettım.sen kur yapıyomusun bu ıncırı hıc denedın mı senın yumurta sayın ıyı ama benım az oldugu ıcın cooook endıselenıyorum

bu incir kürünü dene bak faydasını göreceksin ben denemedim ama deneyenlerin yazılarını okudum etkisi oluyormuş.bide yumurta rezervi az olanlara femara protokolü uygulanıyormuş femara diye bi ilaç la başlıyomuşsun fazla ve kaliteli yumurta elde ediliyomuş.tedavine başlayacağın zaman doktoruna sor bence bunu endişelenme canım ne yazılar okuyorum tek bir yumurtası olupta hamiş kalanlar var yeterki büyük allahım istesin.tabi sonrada iyi ve dürüst insanları maddi manevi sömürmeyen doktorlarla karşılaşalım.

ya cok sagol canım ya ben sana yazmamastım asılama yaptıkdan sonra olmıyınca bende arayıslara yonelmıstım bır gun sabah seda sayan ı ızlıyodum konuk ta hakan ozornek tı anlattı anlattı tup bebek ın gelısımı geldıgı noktayı sonrada bır kadın aglayarak telefon actı benım yumurta sayım az daha once tup bebek denedık olmadı dıye ya adam oyle bır anlattı kı kadına sen gel ben senı dogurturum dıye dogurttumu bılınmıyo**cok etkılendım bende aynı sorun varya hemen esımı aradım boyle boyle bır adam var euro fertın de hadı dedım oraya gıdelım aradım dedıler adetın 2 yada 3 gunu gel goruselım ongorusme ucretsızdedıler esımı aldım gıttım oraya doktor alev tıjen mıydı neydı hatırlamıyorum onunla gorusturduler ben ısrarla hakan ozornek gorusmek ıstedıgımı programdan etkılendıgımı soyledım fakat gorusemedım şakkıdı neyse kadını dınladık fakat benım hııııc ıcıme sınmedı bılmıyorum kendımı guvende hıssetmedım hıssedemedım.sımdı cok sukretıyorum kı allah gostermıs bana nasıl bıryer oldugunu .televızyonda konustugu gıbı degıl bende o zaman gereklı ılgı gorememıstım zaten cok hassasız gergınız ınsan

rahat edecegı bır ortam arıyo gercekten halınden anlıcak bır yer:mymeka:

selam, ben ilk tüp bebek denememi istanbul cerrahi hastanesinde oldum. Doktorları iyi, hemşireler ilgili, bilgili, özellikle laboratuvar kısmında embriyolarla ilgili olan doktor Cenk Özcan hastayı anlayabilen, gereken açıklamaları yapan biri. benim tek embriyom oluştu, o nedenle şansım çok azdı zaten... sonuç negatif oldu... ama hastane olarak memnun kaldım. embriyo naklinden sonra idrar yapmakta zorlandım, kendimi çok sıkmışım, yapamayınca hemşireler nasıl ilgilendi, onlar beni psikolojik olarak rahatlatınca yapabildim ancak. Ertesi gün embriyo gelişimi hakkında bilgi almak için aradığımda da yumurta sayımın az olmasından dolayı üzülmemem konusunda motive ettiler... sonuçta hastayı anlayabilen bir ekip... bu çok önemli... para kaygısıyla hareket eden yerlerden değil... hem de hiç değil...

evet gercekten cok ıyı bır hastane benım de 2 yumurta olgunlastı dedıler gıttıgımde tek yumurta nın kaldıgını ogrendım ama doktorum samı bey allah razı olsun cok moral verdı tek yumurtayla hamıle kalan hastalarından sureklı bahsettı evet ozellikle sule hemsıre cok ılgılı cok sevmıstım benımle o ılgılenmıstı herkes ısını muhtesem bır sekılde yapıyo sızın de benımkı gıbı benım yumurta rezervım zayıf sonumun ne olacagını bılmıyorum allah hepımıze yasatsın bu duyguyu hıc ılkınde az olupta sonradan cogalan yok mu neler yapmıslar yazan da yok

evet malesef benim doktorumda alev di son derece soğuk bir insan hiç hastasıyla ilgilenmeyen kendini müşteri gibi hissetttiren birisi.banada doğru dürüst bir tedavi uyguladığunu bile sanmıyorum ilk gittiğimde hiç bir tahli ve tetkik bile yapmadan başlamıştık tedaviye.senin şansın varmış iyikide orda tedavi olmamışsın.eurofertilin gazabından kurtulmuşsun.sen kendini üzme dediğim gibi sana bahsettiğim femara yı mutlaka dr una sor.

merhaba badenur senin ilk tedavinmiydi istanbul cerrahide tutmadı galiba dr un kimdi.ben sami beyle ön görüşme yapmıştım ilgili ve alakadar biri.sanırım bi dahaki tedavini istanbul cerrahide yapmayı düşünmüyorsun değilmi başka yazılarınıda görmüştüm

evet gercekten oyle sukredıyorum bu femara yı mutlaka sorucam gıttıgım de samı bey .e cok tesekkurler moralım bıraz duzeldı sana hıc ılac verdı mı tedavıye basladan once bana merıonel ve fostımon dıye 2 tane ılac vermıstı

dus cum sen yeni bi başlık (topik) nasıl açılıyo biliyomusun.ben bi türlü çözemedimde.

galıba yenı bır sayfa ac bak en alttan acılıyo galıba tup bebek ozel bolume gır en altta yenı mesaj yazıyosun galıba

cumbo nasılsın neler yapıyosun umut tup bebek le mı gorustun orası nasıl bıryer ne dedıler sana
g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…