Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

Canim cok sevindim gercekten Allahim tamamina erdirsin darisi basima olsun:)bende tekrar bayramdan sonra dusunuyorum ama tek emb.iki emb. Karar veremedim napsam ikide istemiyo drum ama hayal kirikligini da dr yasamiyo bilmiyorum napsam...

BarakAllah miki. Tebrik ederim. Çok güzel bir haber bu. Allah Subhenehu Teale sağ-salim kucağına almanı da nasip eylesin. Senin için bir az zor olucak, kızın daha küçük, zorlanan bilirsin, ancak inşeAllah kolayca altından kalkarsın. Onlara ulaşmak için insan her şeyinden geçe biliyor. Rabbim sana kolaylık versin. Bize de çocuklu geniş aile nasip eylesin.

sümeyye napıon nasıl gidiyo hayat...

miki bişey sorucam gonal-f i kaç dozda kullandın sende de pko var kaç tane yumurt toplanmıştı hiç dondurmadığınızı hatırlıyorum bide senin çok iğnen falan vardı benim dokt. tutunması için sadece jel vermişti kan ulandırıcı hap bide vitamin birazda onlara bağlıyorum yada ben sebeb arıyorum...

sümeyye napıon nasıl gidiyo hayat...

İyiyim elhamduLillah. Amcam kızı bizde, bazı rahatsızlıkları var, muayeneye gedi. Onunla zaman daha keyifli geçiyor. Kendimi düşünmeğe zaman olmuyor. 29 ağustos riskli gebelik uzmanı ile randevumuz var, görüşmeği bekliyorum. Onunla konuştuktan sonra inşeAllah kısmetse kendi doktorumla tedavi için görüşmeği planlıyoruz. Bakalım Allahdan hayırlısı.

Sen ne durumdasın? Tedaviye ne zaman başlıyorsun?

canım ben bayramdan sonra gitcem işte dondurulmuşlarla devam edicez kısmet...

canım gonalf i inan ne kadar kullandığımı hatırlamıyorum ama yumurtaların gelişimi için en çok bu ilacın işe yaradığını hatırlıyorum. bende 21 tane yumurta toplanmıştı 5 günün sonunda kala kala 3 tane kaldı :) en sağlıklısını seçip transfer yaptılar diğerlerinide dondurmadım. transferden sonra her gün iğne oluyodum tutnması için ve tabi bir sürü de hap.. hepsi de işe yaradı tabii jel ve kan sulandırıcı da vardı içlerinde.

amin canım aminnn darısı sizlerin başına inşallah

bendeyse sadece jel ve kan sulandırıcı vardı bu sefer gittiğimde tutunması için daha fazla bişey yapması için uyarıcam bende de 25 tane oluştu 1 tane transfer edildi 9 tane dondurduk inş iyi bi şekilde çözülürlerde bi daha aynı sorunları yaşamam tabi herşey bahane iş yüce rabbimden bitiyo...

ama yine de benim dr olan güvenim tamamiyle bitmek üzere çok düşünüyorum bi yolunu bulamıyorum sonuçta su topladığımı tutumayacagını biliyordu biraz su toplamışsın ama deneyelim bi tane dedi onun için deneme benim için yıkım oldu tekrar tekrar konu tutunması için hiçbişey vermemesine geliyo bu yüzden dr değiştirmeyi bile düşünüyorum:44:

Uzun zamandı uğarmadın. Nasılsın? Bebiş nasıl? Arada kendinden haberdar et. Seni merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır.

Uzun zamandı uğarmadın. Nasılsın? Bebiş nasıl? Arada kendinden haberdar et. Seni merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır.

Selam canım . Sağol iyiyim Allahıma şükürler olsun bebişde iyi şuan için. 34.haftadayız halen çalışıyorum bir aksilik olmazsa 37 de ayrılıcam işten. 37.hafta çatı muayenesi ve nst yapılacak doğum şeklinede ozaman karar verilecek . Böyle sabırsızlıkla dua ederek günleri geçiriyorum.Seni takip ediyorum yazdıklarını diğer sayfalarda ama pek fazla giripte yazamıyorum fırsat buldukça okuyabiliyorum ancak. Sen nasılsın ?

İyi olmanıza sevindim. Rabbim bebişini sağ salim kucağına almanı nasip eylesin.

Ben de elhamduLillah iyiyim. Tedavi için gün sayıyorum. Belki okumuşsundur, perinotologa gittim, hikayeme ve elimde olan tahlil sonuçlarına göre düşük sebebinin kanamalarn yaptığı enfeksiyon olarak gözükdüğünü söğledi. Bir de bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı çıktı, şimdi de eşimin tahlil sonucunu bekliyoruz. Sonuca göre tedaviye yön verilecek. InşeAllah hiç bir sorun çıkmaz, eşim de taşıyıcı çıkarsa bir de ona göre pgt yapmak gerekicek. Bakalım artık, hayırlısı ne ise o olsun.

Son düzenleme:

Canım nasılsın? Bebişini kucağına almışsındır artık. Tatlı yorgunluktan zaman bulunca kendinden mutlaka haber ver. Doğum nasıl geçti? Bebiş nasıl? Annelik nasıl geçiyor?

Çook uzun zaman oldu giremedim siteye yaz ayları bizim işler yoğun kafamı kaşıyacak zamanım olmuyor eve gidince de kalan zamanda oğlum ve sevdiklerimle geçiriyorum benim ufaklık bu ayın 12 in de 1 yaşına basacak kısmetse zaman çabuk geçiyor ...

Kokpiti sayfamıza hoş gelmişsin inşallah en kısa zaman da bebeğine kavuşursun..Israrla Serdar beyi tavsiye ediyorum sana ne yapılması gerektiğini bilen süper bir dr ....hastane fiyat olarak biraz pahalı bir hastane fakat Serdar bey her konuda seni koruyup sana yol gösterecektir...

Sümeyye sen nasılsın tedavi sürecin nasıl gidiyor...
Duyguluduygu bebiş gelmiştir sağlığınız nasıl....
mikicim senle faceden de arkadaşız ama oradan da sormak olmuyor kucağındaki ve karnındaki kızın nasıl ....

Canım iyi olmanıza sevindim. Ben de yeniden 5. tedavime başladım. Bu gün transferin 6. günü. İki tane donmuş bebişimi aldım elhamduLillah. Sonuç bekliyorum işte. Verilen test tarihi 11 kasım. Ben daha erken yaptıracağım inşeAllah.

güzel haberlerini bekliyorum bitanemmmmm

ben de istanbul cerrahiye gidicem ama baska bir dr a

Son düzenleme:
ben de istanbul cerrahiye gidicem ama baska bir dr a

İnşeAllah gönlümüzden geçen güzel haberi vere bilirim. Teşekkür ederim.

Senin tedavin de hayırlı ve sonu sağlıklı bebişli olsun. Bu arada senin dr. kim?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…