Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

kızlar selam..

sanırım hepiniz Serdar Koç'un hastalarısınız. nette arama yaptığımda sadece tüp bebekte iyidir- kötüdür gibi şeyler bulabiliyorum dr hakkında. normal doğumu destekleyen bir dr mu mesela, yoksa sezeryanı tercih eden kolaycı dr lardan mı? 6 haftalık hamileyim ve bu benim için çok önemli bir kriter. normal doğumda Serdar beye güvenebilir miyim sizce?

sanada Seleam olsun. Ben Serdar beyin eski bir televiziyon programında konuşmasını izlemiştim, orda kesinlikle normal doğumdan yana olduğunu söylüyordu ve en iyi doğumun epidural yolla normal doğum olduğunu söylüyordu. Tabii hastanın durumuna bağlı olarak durum değişe bilir. Ben bu konuda kendisi ile konuşmak istiyorum, gerçi bir az erken ancak, benim gebeliğim ikiz ve ...durumun musayet olursa normal doğum yaptıra biliriz... derse çalıştığı hastanede doğuma girmeği düşüne bilirim. Çünki doğumun normal yolla olmasını çok isterim. Gerçi doğum zamanı hangi ülkede olucağım daha belli bile değil

Sahip olunan çocuk tüp bebek yöntemiyle olduğunda doktorların korkusu bir az daha büyük ola biliyor. Kendisinin programda söylediği gibi hastaların korkusu, doktorların korkusuyla birleştiğinden malesef Türkiyede sezeryan çok fazla yapılıyor.

Daha fazla belki arkadaşlar yardımcı olur.

canım cok teşekkür ederim cevabın için. umarım bebişlerini sağlıkla alırsın kucağına, ikiz annesi olmak şahane bişey olsa gerek :) ben aslında tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım, istanbul cerrahi çok iyi bir hastane, malum orda iki doktor var, serdar bey ve bir kadın doktor. kadın doktorla ilgili hiç iyi şeyler okumadım nette, hoş zaten kadın jinekologlara hiç güvenmiyorum, öyle bir önyargım var. o nedenle serdar beyi düşünmeye başladım. epidural normal dogum bana da en iyisi gibi görünüyor. gerçi bunları düşünmek için çok erken daha ben de 6 haftalığım daha :) henüz kalp atışlarını bile duymadım mercimeğimin.

kızlar selam. bütün doktorlar normal doğum öneriyorlar zaten aksini iddia edene ben doktor diyemem. serdar bey'de tabiki normal doğumu savunuyordur fakat kendisi tüp bebek alanında uzmanlaşmış olduğu için ve hastalarının çoğu tedavi sonucu gebe kaldığı için zannediyorum ki hastaların bebeklerini kaybetme korkusuyla sezeryana eğiliminin olduğunu yorumlayabilirim. bende normal doğum çok istiyordum -ki sabah 9dan akşam 6ya kadar sancı çektim, kendimi kastığım için bebek gelmedi kalp atışları yavaşlayınca da acil sezeryane alındım. şunu söylemek istiyorum doğum yapacağınız gün geldiğinde kendiniz ve bebeğiniz için en ufak bir risk varsa hiç düşünmeyin sezeryana girin. tamam normal doğum daha sağlıklı daha güzel ama sezeryande dünyanın sonu değil. ben hiç zorluğunu çekmedim çok şükür. hem siz şimdi bunları düşünmeyin. bu günlerin tadını çıkarın. sevgiler... :)

Teşekkürler Miki.Zaten duruma göre doktor ne önerirse onu sorgusuz sualsiz kabul ederim, Rabbim hayır neredeyse onu nasip eylesin. Bu gün kontrol vardı. Bebeklerden sadece birinin kalbi atıyordu, diğer durumu iyi olan 6. haftada kalmış elhamduLillah. Rabbim sağlıklı olanına can versin. İstediğimiz sağlıklı ve salih bir bebek.

Son düzenleme:

Amin. Teşekkür ederim. Artık gebeliğim tekiz kaldı elhamduLıllah. İstanbul Cerrahide iki doktor oldugu dogru, ancak şimdi diğeri de erkek Ozan Özolcay isimli. Kadın artık orda çalışmıyor. Ancak iyi bir yer oldugu kesin. Rabbim senin de miniğine can versin.

ah yavrum benim tutunamadı demek üzüldüm. Allah diğerine ömür versin inşallah.

ah yavrum benim tutunamadı demek üzüldüm. Allah diğerine ömür versin inşallah.

Amin. Rabbim hayır neredeyse onu nasip eylesin. Tek kalınca kafam daha rahat oldu, endişe ve korkularım aradan kalktı. Ancak böyle sessizce, hiç bir belirti göstermeden gitmesi, geride kalan için yeni korkular getirdi. Rabbim içimdekine can versin. Amin.

Senin minik ne alemde? Şimdi kendini daha fazla sevdiriyordur

amin canım inşallah Allahın izniyle bebişin yaşayacak ve kucağına alacaksın korkma, sen kendine dikkat et yeter, sen iyi olunca o da iyi olacaktır. benimkini hiç sorma kahkahalar atmaya başladı nerdeyse. yeterki onunla sürekli konuşan birileri olsun etrafında :) havalarda düzeldi artık dışarı gezmelere başladık ondan mutlusu yok :))

Rabbim o günleri yaşamayı bize de nasip eylesin. Şimdi gerçekten en tatlı dönemlerini yaşıyordur. Bu dönemlerin kıymetini iyi bilin, çabuk uçup gidiyor. Rabbim miniğini her daim korusun.

canım bişey sorcam bende suan istanbul cerrahi hastanesinde tedavi görüyorum sende orda görmüşsün heralde acaba drun ozan beymiydi eger oysa memnun musun ozan beyden

canım bişey sorcam bende suan istanbul cerrahi hastanesinde tedavi görüyorum sende orda görmüşsün heralde acaba drun ozan beymiydi eger oysa memnun musun ozan beyden

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Benim tedavi gördüğüm sıralarda sadece Serdar bey vardı ve hepimiz onun hastasıyız ve ondan memnunuz. Ozan bey yeni geldi, ancak videoda güvenli bir doktora benziyor. Allah bebişine kovuşmana vesile eylesin. Amin.

merhaba arkadaşlar
uzun süredir forumları takip ediyorum birçok sorumun cevabını yada aklıma takılan birçok problemin çözümünü sizler sayesinde aldım ama şimdi almak istediğim cevapların sorusunu benim sormam gerekecek sanırım çünkü bende sizler gibi evlat sahibi olmak istiyorum. başarısız bir tüp bebek hikayem var anadolu yakasında ki bir ünv. hastanesinde yaptırmıştım yaklaşık 6 sene önce....
şimdi ikinci tüp bebek denememi yapmak istiyorum ve kafamda birçok doktor varken bir tavsiye üzerine serdar beyi araştırdım gayet güzel yorumlar alıyorum :) buda beni cesaretlendiriyor doğrusu ama yinede kafamda birçok soru var mesela ilk görüşme için hastaneyi mi yoksa muayenehaneyi mi önerirsiniz... birde bu bebek tedavileri yüzünden oldukça kilo aldım şu sıralar 90 kiloların 2 tık üstündeyim:)) bunun olumsuz bir etkisi olur mu acep???
bu arada bebek bekleyen arkadaşlarrrr Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi bebiş isteyenlere de tez zamanda nasip olsun inş.....

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim her ne vesileyle olursa olsun bebeğine kovuştursun. Duana da amin.

İlk görüşme tamamen ücretsiz olduğu için hastaneyi öneririm. Hastanenin ortamı daha güzel bence, ben hastaneyi daha çok sevdim ve şimdi de kontrllere oraya gidiyorum. Önceden hastaneyi arayıp tüp bebek bölümünden randevu alıyorsun. O zaman ücreti de sora bilirsin, sanmıyorum ancak belki değişmiştir.

Kilo tedavi sırasında hiç istenmeyen bir şey olmakla beraber, kişiden asılı olarak önemi değişe biliyor. Buna doktor kendisi karar vericektir. Mesela senden ekstra tahliller istene bilir. Bir de tafsiyyem inşeAllah ön görüşmeğe gittiğinde şimdiye kadar yapılmış olan tüm tahliller ve varsa röntgen resmini de beraberinde götürmen.

Belki Serdar bey Türkiyyenin en iyi doktoru değil, ancak çok iyi bir doktor ve insana güven veriyor. Her zaman pozitiftir ve bu durum insana yansıyor. Yorgun olsa bile bu durumu hastasına hiss ettirmiyor. Ne zaman ararsan ulaşa biliyorsun, hastasını önemsiyor. Ekip de pozitif ve hasaya saygıyla, özenle yanaşıyor. Ben hepsi İstanbul Cerrahide olmakla 4. denemede elhamduLillah hamile kaldım ve eğer bu sefer de olmasaydı, büyük ihtimal 5. yi de orda yaptırıcaktım.

Dilerim sen de en kısa zamanda tüm engelleri aşıp bebeğine kovuşursun.

Bu aralar ben de dahil kimse buraya uğramaz oldu. Hep aklımdasınız . Bebişini büyüten arkadaşlar nasılsınız?

Duygu senin hamilelik nasıl gidiyor? Hiç yazmıyorsun. Umarım her şey yolundadır.

Ben de elhamduLillah şimdi daha iyiyim. Arada kanamalarım oldu, Serdar bey önceden kanama ola bilir demişdi. Bekliyordum, ancak beklemek insanı alıştırmıyor. Bir az endişelendim, elhamduLillah umduğumuz gibi sağlıklı bebişden değil, gelişimi durmuş diğer bebişden kaynaklıymış. Bebiş iyiydi. İkili test yapmamızı önerdi, ancak, hiç bir koşulda bebişe dokunmayacağımız için yaptırmama kararı aldık. Rabbim bize ve bebişimize sağlık versin. Amin.

Rabbim hak eden hiç kimseyi çocuksuz brakmasın. Amin.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim... açıkçası bugün hastaneyi aradım ve sadece muayene ücretini sordum tüp bebek fiyatı almadım henüz. sizin için çok sevindim Allah sonuna kadar daim etsin ve sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. bu ikinci denemem olacağı halde çok heyecan yaptım ilk denememde bile bu kadar heyecanlı değildim umarım hayırlısıyla güzel sonuçlar verir......

Amin dualarına. Her muayene ücretlidir, ancak bildiğim kadarıyla tüp bebek için ön görüşmenin ücretsiz olması gerekiyor. Ancak yalnış da yapa bilirim. Bizde ön görüşme ile tedaviye başladığımız için net cevap veremiyorum.

Ön fikir olsun diye yazıyorum. Bizim ilk denememizde 3750 tl tüp bebek+ilaçlar olmuşdu. Denemeler tekrarlayınca fiyat da düşdü. Bizim rapor filan yoktu, ancak bildiğim kadarıyla rapor geçiyor ve raporlu fiyata ilaç almakta da yardımcı oluyorlar. İlacı senin için getirtiyolar.

Rabbim bu tedavinde seni bebeğine kovuştursun. Dilerim bizim gibi sen de memnun kalırsın ve pozitif sonuç alırsın.

aminnnn inşallahhh bütün dualarım bu yönde bu sefer olumlu sonuç alabilmek hakkımızda her zaman hayırlısı ama Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ramazan ayından sonra start vericez bakalım tedaviye

Selam kızlar İyisinizdir umarım. Evet sümeyyecim kimse gelmemiş buralara ,galiba herkes hayatın koşuşturmacası içinde kaybolmuş benimde olduğum gibi .Halen çalışıyorum işler yoğun pek internette vakit geçiremiyorum evdede internet yok bakamıyorm böyle uzak kaldık. Ben iyiyim çok şükür bebişte iyi göbiş büyümeye başladı hatta tekmelerini hissediyorum dün akşam ilk defa dışardanda görebildim tekmesini Harika bir duyguymuş Acayip bir his Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı için Allahım isteyen herkesede nasip etsin inşallah. Sümeyye canımsenin nasıl gidiyor kaç bebişti senin sağlığın iyimi zorlandığın durumlar varmı

Ben de elhamduLillah daha iyiyim. Bizim bebişlerden biri benimle devam ediyor. Gelişimi durmuş olan kanama yapıyor. Bazan kanamam çok oluyordu. Yatak istirahatine geçmişdim. O sıralarda bir az zorlandım, yemek bile pişirmiyordum. Eşim çok yardımcı oldu. Şimdi elhamduLillah daha iyi. Mide bulantım da çok şükür geçdi. Zaten benim dhamilelik çoğu kişiye göre daha iyi geçiyor elhamduLillah.

Seninkine de maşeAllah. Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip eylesin. Benim minik daha kendini hiss ettirmiyor. Karnım da varla yok gibi. Benden başkasının karnımın çıkmasını fark etmesi zor. Hem zayıfım, hem de bizde karın çok çıkmıyor. Rabbim bu güzel duyguları her kese yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…