- 13 Ocak 2012
- 337
- 40
- 73
- Konu Sahibi pink_dreams
-
31 martta gittinizmi hastaneye ne oldu sonuç keseyi gördünüzmü
Merhaba canım evet keseyi bebişi ve kalp atışlarını gördüm muhteşemdi ALLAH isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
iyi akşamlar bayanlar bende serdar koçun hastasıyım yakında bizde tüp bebek yaptıracağız ilk tüp olcak ama benim biraz durumum farklı hsg sonucum rahimin yarısı gelişmemiş ve eşim azo sperm ve ben çok ama çok üzgünüm bir aydan fazladır serdar hoca iyi bir dr çünkü daha tüp bebğe başlamadan hsg istedi ve sonuç ortada hamilelik olunca da sürekli takipte olacakmışım sizlerin hamile olanıza çok sevindim rabbim tamammına erdirsin
Merhaba canım evet keseyi bebişi ve kalp atışlarını gördüm muhteşemdi ALLAH isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
merhaba tatlım, evet serdar bey çok iyi bir doktor ama sen neden moralini çok bozdun artık tıpta her şey ilerledi, ilk önce moralini yüksek tut, tamam bende bazen çok karamsarlığa kapılıyorum ama sonra bir de olaya iyi tarafından bakıyorum ne bileyim demekki zamanı değilmiş, hayırlısı böyleymiş... sende çok sıkma kendisi Allah'ın izniyle hepimiz bu duyguyu tadıcazrahmin yarısı gelişmemiş derken rahim ile ilgili bir operasyona gerek var mıymış? tüp bebeğe ne zaman başlıcaksınız..?
canım benim ya ne güzel çok ama çok sevindim rabbim sonunna kadar hayırla getirmeyi nasip etsin inş benimde ve isteyen herkesin olur ama ben kendimden pek ümitli değilim serdar hoca çok iyi bir dr kendisinden memnunum hsg filmimi çekti rahimde sorun var bu beni çok üzdü eşimde azo bilmiyorum canım çok yıprandım ümitsizim sadece çıktım bir yola gidiyorum siz hep serdar beydemi devam ettiniz yoksa öncesi varmıydı her ayı adım adım yazın belki bana ümit olur serdar bey sizinde hsg çektimi
canım ya çok sevindim kendine çok dikkat et tamam mı Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bizde tüp bebeğe başladık, bugün 2.iğnemi yaptım perşembe kontrolüm var bakalım inşallah bu sefer tutar Allah tüm isteyen çiftlere versin inşallah..
canım sakın ümidini kaybetme Serdar bey zor hastaların doktoru sen kendini ona bırak inan güzel sonuca ulaşacaksın sadece biraz sabır Rabbim ol dediğinde olacaktır bol bol da dua et ben Serdar beye bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine gittim hsg yi özel bir polikilinikte çektirmiştim farklı yerlerde 2 kere yumurtlama takibi 2 kere aşılama 1 kere de tüp bebek tedavilerim oldu hepside negatifti. Serdar beye gittiğim ilk kontrolde bütün tahlil vs götürdüm uzun uzun sohbet ettik bana uygulayacağı tedaviyi anlattı sonra muayenede yumurtalığımda kist olduğunu tüpe geçmeden onu tedavi edeceğini başarı şansımı azaltabileceğini söyledi 1 ay doğum kontrol hapı kullandım kontrole gittiğimde kist tamamen gitmişti ve şubat 16 da tüp bebeğe başladım iğne ve hap tedavisi uygulayacağını söyledi önceki tüp denememde 5 yumurtam oluşmuştu ve 3 ü döllenmişti Serdar beyin uyguladığı tedaviyle 11 yumurtam oluştu 7 si döllendi yani tedavimde herşey yolundaydı 29 şubatta opu gerçekleşti 3 marttada transferim 15 marttada pozitifi gördük çok şükür şu an 7 haftalık bebeğim bir sonraki randevuyu iple çekiyorum...
canım 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu ve dr gittiğimde sorunun yok demişti ve eşim göründü eşim azo çıktı ama maddi durumdan dolayı tüp bebek yaptıramadık bu yıl karar verdik bende sorun olacağı hiç aklıma gelmemişti çünkü ailemde çocuğu olmayan yok ve serdar beyde tüp bebeğe karar verdik dr hsg istedi tabi ben böyle bişeyle karşılaşacağımı bilmiyordum hsg çekildi ve rahimin yarısı doğuştan gelişmemiş canım tedavisi olsa serdar bey zaten söylerdi mesela nasılki ikiz gebelikte rahim bebeği taşımakta zorlanıyorsa bendede tek embriyo olacak çünkü rahim bebeği zor taşır sürekli kontrol altında olcam ve düşük yada erken doğum durumu var ama tabi 9 aya kadar bebeğini taşıyanda varmış yani anlayacağın tek bebeği dahi rahimin taşıması çok zor çok kötüyüm beni kimsenin anlamadığını düşünüyorum şuan bir ay öncesine kadar biraz iyim ne yapalım rabbim böyle istedi takdir duadan başka elimden bişey gelmiyor
canım benim ya ne güzel çok ama çok sevindim rabbim sonunna kadar hayırla getirmeyi nasip etsin inş benimde ve isteyen herkesin olur ama ben kendimden pek ümitli değilim serdar hoca çok iyi bir dr kendisinden memnunum hsg filmimi çekti rahimde sorun var bu beni çok üzdü eşimde azo bilmiyorum canım çok yıprandım ümitsizim sadece çıktım bir yola gidiyorum siz hep serdar beydemi devam ettiniz yoksa öncesi varmıydı her ayı adım adım yazın belki bana ümit olur serdar bey sizinde hsg çektimi
canım benim ya.. aa ama bak kızıcam şimdi hee sen neden bu kadar ümitsizsin? seni anlıyorum kesin sağdan soldan akrabalardan çocuk ne zaman sorularını çok duyuyosun ve buna çok kafa takıyosun ama duyma onları. çok istiyosanız buyrun kendiniz yapın de ben şuan düşünmüyorum de şahsen ben öle yapıyorum 70 yaşındaki akrabama bile :) yavrum lütfen bak bu kadar karamsar olma her şeyden önce moral çok önemli eşin ve sen birbirinize destek olup ilk önce bu moral bozukluğunu aşmanız lazım. Yüce Rabbim de izin verirse ve imkanlarınızda el verdiği sürede bu bebek olucak, inşallah inan bana tamam mı ? hele bebek bi oluşsun sürekli kontrole gidersin nolcak yeterki sende o da sağlıklı olsun.. sıkma canını süreç belki uzun olucak sıkıntılı olucak yıpratıcı olucak ama sen moralini yüksek tut kendini ilk önce Allaha sonra doktoruna emanet et bu çocuk olucak anlaştık mı..? bende az önce kontrolden geldim sol tarafta 5 tane yumurta sağda 2 tane oluşmuş şuan çapları 8.5-9 civarında. 2 gün sonra bi daha kontrole gidicem bakalım..
serdar beyin hastaları nasılsınız göremiyorum hamilelikler nasıl geçiyor anlatın bizlere umut olsun
Selam canım hamilelik iyi gidiyor bende bulantı falan olmadı şimdiye kadar bundan sonra da olacağını sanmıyorum o yüzden rahat geçiriyorum şimdilik 14 nisanda kontrolüm var bebek te iyidir inşallah malum daha bir kere gördüm ikincisi 14 nisan da olacak bakalım ALLAH a emanet ettim yavrumu hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun inşALLAH.
14 nisanı bende heyecanla bekleyeceğim muhakkak yaz dönüşte sizin aşılamaydımı ve ilk mi inş hayırla kucağına alısın canım
bak daha çok heyecanlandım peki eşiniz tesemi oldu ya kısa kısa yazmayın en baştan yazın canım bebeğinizi allaha emanet edin canım inş hayırla kucağına alısın
kızlar selam :) uzun süredir yoktum 3-4 gün üst üste hastaneye gittim serdar bey sürekli çağırdı bende polikistikover olduğundan sürekli kontrol altında tutuyo vee bugün de yumurtalarım toplandı 19 tane toplanmış, büyük ihtimalle çarşamba transfer yaparız dedi. tabi inşallah embriyolar sağlamsa :) sizler nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?