Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

selam hymarry hoşgeldin sefalar getirdin kızların nasıl iyidirler umarım.

Sana birşey soracağım Serdar bey senden ikili testi yaptıracağın zaman özellikle bir yer tavsiye ettimi bana son görüşmemde 3 hafta sonra ikili test yaptıracaksın dedi ama her yerinkini kabul etmiyorum dedi çapa ,cerrahpaşa,zeynep kamil ve bir arkadaşı varmış bu 4 yerden başka yer olmaz dedi ben anadolu yakasında oturuyorum z.kamil uygun ama orasıda çok süründürüyor devlet hastanesi sonuçta çapadan 15 mayısa randevu aldım inşALLAH hayırlı sonuçlar çıkar.:18:

pink dreams canım seni de çok çok tebrik ediyorum,
yazarken bir arkadaşım daha vardı dedim ama adını hatırlayamamıştım,
hayırla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah,
ama şunu da söyliyim Serdar Bey kız babasıdır,genelde hastalarının kızları olur benim ikiz kuzularım gibi

ama şunu da söyliyim Serdar Bey kız babasıdır,genelde hastalarının kızları olur benim ikiz kuzularım gibi

Aman Allahım :26:
gitmiyor diye bi sürü mesaj göndermiş de göndermişim

Canım çok teşekkür ederim,sayenizde o güzel günleri yeniden yaşıyorum gülümseyerek,
Kızlar da iyiler teyzesi,göbüşte büyüyen bebişleri öpüyoruz
Soruna gelince canım, Serdar Bey bana o arkadaşını önerdi,
Ne hoş,ne tatlı bir adamdı o da,imkanın varsa ona git derim muayeneye,
yoksa gerçekten her kadın doğumcu ben yaparım diyor ama ikili test ayrı bir kadın doğum uzmanlığı gerektiriyor,
piyasada o kadar çok kurt var ki,sen doktorun ne diyorsa onu yap,
Ama bahsettiği Fulyadaki doktor gerçekten çok iyi,ben kızların ikili testlerini ona yaptırmıştım,
Hem şansınız varsa cinsiyetini de öğrenebilirsiniz..

Bilgi için sağol canım etrafımdaki herkesin içine erkek doğuyor bakalım eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil ama kız çocuğunun yeri farklı sanki hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun kendine iyi bak canım seni ve kızlarını öpüyorum..

çok güzel yazmışsın neredeyse ağlıcaktım yani (malum şu sıralar pek hassasım..) çok teşekkür ederim, bak şimdi dondurmadığıma pişman oldum Allah'ım inşallah utandırmaz muhtaç ettirmez ne biliyim o an öyle düşünüp öyle karar verdik.. yani test sonucum negatif çıkarsa bütün bu yaşadıklarımı, iğneleri, kontrolleri, gidip gelmeleri vs.. off hiç kaldıramam gibi geliyor. ama Rabbim hayırlısını verir, bekleyip görücez..

kızlar ben sizleri çok sevdim ya :) hiç tanımadan samimiyetinizi ve sıcaklığınızı hissettim.. hepiniz sağolun, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Miki naber bekleme sürecin nasıl geçiyor 30 nisan mı test günün az kaldı hadi bakalım inşALLAH pozitifi göreceksin içime öyle doğuyor

tatlım benim yaa ağzından bal damlıyor :) senin içindeki sesi yerim ben :)) evet canım 30unda test günüm ama sanırım 29unda yaptırıcam :) hemen haber vericem size sonucu (Allahım hayırlısını ver inşallah)

öpüyorum :)

Aman Allahım :26:
gitmiyor diye bi sürü mesaj göndermiş de göndermişim

canım yazın için çok teşekkür edrim serdar beye tavsiye üzerine gittim kendisinden memnun kaldık hsg mi çekti eli gerçekten hafif ilk muayenehaneye gittim eşimle konuştuk hastalarına çok saygılı bir dr konuştuk ve benden hsg istedi bize nasıl bir yolda ilerleyeceğimizi anlattı hsg yi hemen gel ben çekeyim demedi dışarda devlette hiç ücret ödemeden çekebileceğimi ve rapaor almak için bize nasıl nerde alabileceğimizi söyledi ve ben hsg yi serdar beyde çekmek istedim eşimde öyle istedi çünkü ben güvenemediğim birinde çekemezdim serdar bey çekti ve gerçekten eli hafif ve çekti ondan sonra öğrendimki rahimimin yarısı gelişmemeiş doğuştan orda bir şok yaşadım serdar beye tek bir soru sordum bizim bebeğimiz olmayacakmı olmayacaksa bunu bize söyleyin dedim ve allah razı olsun açıklama yaptı eve nasıl geldim bilmiyorum öyle birşeyki hem eşim azo hem benim bu durum çıktı bir ay sürekli ağladım serdar beye mail attım hemen cevapladı sonra tekrar yanına gittik kafamdaki soruları sordum tekrar hasgme baktı beni kırmadı çok iii bir dr herkese tavsiye ediyorum bir çok yerde hsg çekmeden tüp bbebek yapıyorlar sonuç olumsuz oluyor ama ben erkenden bu durumu öğrendim ve sürekli doktorun kontrolünde olcam çok sıkı bir takip olcak rabbim size bebeğnizi nasip etti gözünüz aydın inş banada ve benim gibi isteyen herkesede versin amin allah nasip ederse yaza inş başlayacaz burda yazılanları ilk okuduğumda sedar beyi para için yapanlardan mış gibi yazılar okudum aksine öyle değil hsg durumumu yazdım ve rahimin bir bölümü gelişmemeiş diyince bana operasyon önermedi gerçekten operasyonun faydası olsaydı söylerdi yada para için yapsaydı biraz genişletmek babında benden bir sürü para alır yapardı ama gereken ne ise onu yapıyor ben öyle olduğunu gördüm allah razı olsun inş bende önce rabbimin sonra serdar beyin sayesinde bebeğime kavuşur bende anne eşimde baba olur

Amin Amin Amin Serdar beye güven işini ve ne yapacağını gerçekten çok iyi biliyor umarım başlayacağın tedavide yüzün güler canım

kızlar ya size birşey itiraf edeceğim henüz çevremden de kimseye söylemedim (çevremdeki herkes benden meraklı çünkü ve bu da beni bazen sıkıyor açıkçası) bugün dayanamadım eczaneden test aldım, kan testi günüme 3 gün var ama dayanamadım işte 2.çizgi silik çıktı. size daha önce de anlatmıştım kendi yaptığım testlerde hep tek çızgi çıkmıştı 2.çizgi hiç yoktu ama bugün yaptığımda 2.çizgi silik çıktı diğerinden biraz daha açık renkte. durup durup çöpten çıkarıp bakıyorum :) kendi kendime bi yorum yapamadım off Allahım ben pazartesiyi nası beklicem yardım edin banaa :)

slm mikicim nasılsın inş bebeşin sana sımsıkı tutnur bence sen hamilesin canım ay ne güzel ya ne zaman doktora gidecen randevun nezaman canım

acaba neden hep kız başka yazanlarıda okudum gerçekten genelde kız ya ne güzel olur gerçi hayırla sağlıkla olsunda biz kız vaya erkek diye ayırmıyoruz ne güzel cici bir kızım olsa

ben size bişey soracam şu ikili test şartmı ben olsam yapmayı düşünmem çünkü rabbim korusun bebekte bir sorun olsa ben bebeğime kıyamam zaten bir çok kişide yaptırmıyor yani demek istediğim tam olarak şu ikili tetst ne içeriyor

selam canım bende kandan önce ıdrar yapmıştım ve ikinci çizgiyi gölge gibide olsa görmüştüm bence sende hamişsin şimdiden tebrik ederim pazartesi rahat rahat gidebilirsin kan vermeye öpüyorum seni

selam ikili testi sormuşsun ayrıntılı bir ultrason ve kan testi ile kromozomsal sebeplerden dolayı doğacak bebeğin down sendrmlu olup olmadığı tüm organlarının tam olup olmadığı el ve ayak parmaklarına kadar herşeyini kontrol ediyorlar kısacası

selam canım bende kandan önce ıdrar yapmıştım ve ikinci çizgiyi gölge gibide olsa görmüştüm bence sende hamişsin şimdiden tebrik ederim pazartesi rahat rahat gidebilirsin kan vermeye öpüyorum seni

ayyy inşallah canım benim hayırlısı bakalım eşime bile sölemedim, açıkçası bende rahatladım biraz yarın bakalım neler olacak haberlerimi bekleyin :) bende öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…