• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul da en başarılı tüp bebek hastanesi hangisi?? yardımınıza ihtiyacım var

___burcu___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
9
1
36
İstanbul
Arkadaşlar mrblar :) ben il tüp bebek tedavimi 2 ay önce zeynep kamil hastanesinde yptırdım ve sonuç olumsuz oldu. 2 aydır tüp bebek hastanelerine merkezlerine bakıyorum araştırıyorum ama her hastane ve merkez başarılı oldukları hakkında bilgiler veriyorlar sitelerinde.. Bende eğer bu sorunumu paylaşırsam yardımcı olabileceğinizi düşündüm :))

memorial ı tavsiye ederim.pek olumsuz birşey duymadım desem yeridir.cem demirel semra kahraman ve ekibi mükemmelmiş...bende bu tedavimden olumsuz sonuç alırsam oraya gidicem ddirek

Arkadaşlar mrblar :) ben il tüp bebek tedavimi 2 ay önce zeynep kamil hastanesinde yptırdım ve sonuç olumsuz oldu. 2 aydır tüp bebek hastanelerine merkezlerine bakıyorum araştırıyorum ama her hastane ve merkez başarılı oldukları hakkında bilgiler veriyorlar sitelerinde.. Bende eğer bu sorunumu paylaşırsam yardımcı olabileceğinizi düşündüm :))

canım 1 sene önceki kendimi gördüm sende. ben de yana yana hastane aramıştım malesef yalnış bi seçimle yeditepe hastanesini seçtim ve cem bey e yersiz bi ameliyet oldum.bir çok hastaneyle görüştüm buna en ünlülerinden en duyulmamışlarıda dahil.hepsine muayene oldum.

sana tavsiyem kadiköy şifa dr.engin enginsuyla muhakkak görüş derim.
başarı oranları çok yüksek ve sana olumsuz bişeyi söylemekten de çekinmiyorlar.tedavi aşamanı kesin olarak biliyorsun.çok ilgililer ayrıca işin psikolojik yönünede önem veriyorlar.mutlu bir süreç geçirmeni önemsiyorlar.karşılamadaki görevliden doktoruna kadar herkes seni tanıyıp ilgi gösteriyor.
ben ilk denememde hamile kaldım.engin beye de birgül hanıma da minnettarım.kafama takılan herşeyi arayıp rahatça sorabildim.Hatta bi çok şeyi ben sormadan defalarca bıkmadan anlattılar.
para avcısı kesip biçmeye meraklı doktorlardan uzak dur.Sana zaman ayıran ve seni önemseyen bir merkez seç derim.

Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah.....bende 3.denememi Alman hastanesinde yaptım..oradan çok memnun kaldım.uyguladıkları yöntemleri cumartesi günleri seminer vererek anlatıyorlar gidip izleyebilir aklına takılanları sorabilirsin.takip doktoru Alper Şişmanoğlu...son transferide Aytuğ Kolankaya hoca yapıyor...hemşireleri çok tatlı...labarotuvardaki Semra hanımda işinin uzmanı...ben kesinlikle orayı tavsiye ederim...
benim durumumu soracak olursan 1 haziranı bekliyorum test yaptırmak için...ama ben dayanamadım 8.gününde yaptırdım sonuç 65 çıktı :) şu anda pozitiflik gözüküyor dediler..inşallah çarşamba günü kesin neticeyi buraya yazarım...inşallah bir daha gitmem ama gidecek olan herkese orayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...:emir_bebek: :emir_bebek:

Memorial Okmeydanı'nında ilk denememi yaptırmıştım ve kesinlikle tavsiye etmem. Gerçekten başarılı bir merkez onu kabul ediyorum ama özen ilgi yok. O kadar kalabalık ki kurban kesim merkezlerine benziyor. Benim doktorum Semra Kahraman olmasına rağmen hiçbir kontrolde kendisi görmedi beni gün aşırı gittiğim kontrollerde farklı doktorlar muayene etti. Sonra daha transfer sırasında Hale Hanım
tutmayacağından o kadar emindi ki 2. denemeden bahsetti. Daha transfer sırasında moralimi bozdu ve ben 12. gün boyunca tutunmayacaklar nasıl olsa diye umut bile etmedim. Tabi sonuç gerçekten negatifti. Ben şu anda Bahçeci'de tedavi görüyorum ve çok memnunum. Yine negatif sonuçlanabilir
denemem ama en azından Dr. Murat Berksoy ve Dr. Halit Fırat Erden her daim benimle ilgileniyorlar hemşire Emine her soruma cevap veriyor. Saat başı arasam bile sıkılmadan beni dinliyorlar. Maillerime cevap veriyorlar. Bu nedenle tedavim negatif bile olsa burada devam edeceğim.

ben yaklaşık 1.5 sene önce Memorial okmeydanında tüp bebek denedim 2 kez, çok disiplinli sistemli ilgili olarak gördüm, doktorum hale hanımdı. fakat bundan 4-5 ay önce bir defa daha gittim, Memorial eski Memorial hastanesi değil, gerçekten kalabalık böyle olunca girdiğinle çıktığın bir oluyor, sen giyinirken doktor çıkıp öbür odaya başka hastaya gidiyor, sana hemşire anlatıyor, ilaçların bu falan filan. soracağın varsa soramıyorsun. ayrıca orada hemşirelerde çok bilgiliydi, ciddiydi, şimdi ne olmuşsa , aynı disiplini ciddiyeti bulamadım. yani sonuçta yeniden onalrla başlamadım . ve üzüldüm gidilebilecek kaç yer var zaten.
ama şunuda belirteyim laboratuvarı çok gelişmiş, yumurtaları çok güzel geliştiriyorlar ve fire vermiyorlar, bu yönden öneriyorum. teknoloji olarak çok yeni gelişmiş teknoloji kullanıyorlar.

ilk mikro denemem istanbul tüp bebek merkezinde taksim de oldu, doktorum Aret Kamar.. kimyasal gebelik oluştu maalesef ama ben cok memnunum merkezden ikinci tedavimi de yaz sonu gibi aynı merkezde düşünüyorum. eger sakin bir yer arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın çünkü çok kalabalık ama doktor ve personel dahil nasıl hafızaları varsa ilk günden itiberen ismimle hitap ettiler. para odaklı değiller kesinlikle, raporlu olduğum için mi bilmem ama tranfere kadar beş kuruş para vermedik. heralde almayacaklar diye düşünürken transfer öncesi fark ücretini ödedik. ilaçlarım son anda yetmedi ve yeni ilaç aldırmadılar, diğer müşterilerin bağışladığı ilaçlardan toplaya toplaya bana gerekli dozu temin ettiler. bence çok farklı bir merkez, bir görüşün derim

ilk mikro denemem istanbul tüp bebek merkezinde taksim de oldu, doktorum Aret Kamar.. kimyasal gebelik oluştu maalesef ama ben cok memnunum merkezden ikinci tedavimi de yaz sonu gibi aynı merkezde düşünüyorum. eger sakin bir yer arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın çünkü çok kalabalık ama doktor ve personel dahil nasıl hafızaları varsa ilk günden itiberen ismimle hitap ettiler. para odaklı değiller kesinlikle, raporlu olduğum için mi bilmem ama tranfere kadar beş kuruş para vermedik. heralde almayacaklar diye düşünürken transfer öncesi fark ücretini ödedik. ilaçlarım son anda yetmedi ve yeni ilaç aldırmadılar, diğer müşterilerin bağışladığı ilaçlardan toplaya toplaya bana gerekli dozu temin ettiler. bence çok farklı bir merkez, bir görüşün derim

amerikan hastanesi bülent urmanı tavsiye ederim.daha önce çok iyi diye bilenen merkezlerde başarısız denemelerim oldu 3 kez sonunda yaptıgım araştırmalardan en iyi labaratuvarın amerikan hastanesinde oldugunu ögrendim 4.deneme 5 aylık hamileyim:66:

MEMORİALİ kesinlikle önermiyorum benim eşimde şiddetli sperm azlığı var diye orayı tercih ettim ımsı yöntemi yapıorlar diye ama malesef iki denememizde olumsuz oldu ilk basta benden rahim filmi istemediler ikinci denememdede istemediler ve eşimden bir sefer bile sperm alıp bakmadılar benim elimdeki testlerle yetindiler 6 ay süreyle tedavi gördüm orda önce kısa protokol bu sefer olmadı diye uzun protokol uygulandı deneme tahtasıyız ya ben su anda ismi duyulmadık bir yere gidiyorum valla kusura bakmasınlar ama artık onlara inanmıyorum yoksa ımsı yööntemi yok falan filan belki nasip değilidr ama bana sonucu söylesinler o zaman madem bu kadar yöntemleri süperse biz zorlu yollardan geciyoruz yasadıklarımız hicte kolay değil yanlıslıklar var ortada allahım bir daha bize yasatmasın allahım herseyin hayırlısını ve hayırlı yer versin

MEMORİALİ kesinlikle önermiyorum benim eşimde şiddetli sperm azlığı var diye orayı tercih ettim ımsı yöntemi yapıorlar diye ama malesef iki denememizde olumsuz oldu ilk basta benden rahim filmi istemediler ikinci denememdede istemediler ve eşimden bir sefer bile sperm alıp bakmadılar benim elimdeki testlerle yetindiler 6 ay süreyle tedavi gördüm orda önce kısa protokol bu sefer olmadı diye uzun protokol uygulandı deneme tahtasıyız ya ben su anda ismi duyulmadık bir yere gidiyorum valla kusura bakmasınlar ama artık onlara inanmıyorum yoksa ımsı yööntemi yok falan filan belki nasip değilidr ama bana sonucu söylesinler o zaman madem bu kadar yöntemleri süperse biz zorlu yollardan geciyoruz yasadıklarımız hicte kolay değil yanlıslıklar var ortada allahım bir daha bize yasatmasın allahım herseyin hayırlısını ve hayırlı yer versin

çok haklısın bencede biz bebek sahibi olmanın hasretiyle her yolu deneyip maddi mannevi yıpratıcı süreçlerden geçerken malesef bazı hastaneler bu işi ticarete dökmüş durumdalar.bizden ne isterlerse yapacağımızın farkındalar.o kadar çok taalep var ki bu hastaneye memnun kalmayan gider mantığında hareket etmeye başlamışlar.bende merkez araştırırken semra kahramanın ismini çok duydum ve randevu alarak görüşme talep ettim.ancak muayeneme o girmedi bile başka bir doktor kontrolümü yaptı kendisiyle 5 dakika görüşebildim.buda tedaviya başlamamam için yeterli bir neden oldu benim için.çok şükür kadıköy şifa engin enginsu beyle yollarımız kesiştide ilk denememde bebeğime kavuştum.belkide semra hanıma devam etsem şuan 2. merkezi araştırıyo olacaktım bende allah yardımcın olsun hayırlıysa bebişine kavurşun umarım.

bahçeçci grubu umut tüp bebek doktorum süleyman tosun ve emre bakırcıoğlu sebebimiz erkek infertilitesi ve 2.deneme SONUÇ:POZİiiiiTİF :emir_bebek::nazar:şiddetle tavsiye edirim.

daha önce medikal parkta denedim negatifti.. son denemem Bahçeçi umut tüp bebek süleyman tosunda oldu çok memnun kaldım .. her muayenemde o vardı. sorularımı sabırla cevapladı bana istediğim vakti ayırdı . ilgisiz di filan diyenleri hayretle okuyorum... denemm olumluydu fakat düşük yaptım. dondurulmuşlarda yine orda denicem çok memnunum tavsiye ederim.. merkez deneyimli ve donanımlı. bol şans

daha önce medikal parkta denedim negatifti.. son denemem Bahçeçi umut tüp bebek süleyman tosunda oldu çok memnun kaldım .. her muayenemde o vardı. sorularımı sabırla cevapladı bana istediğim vakti ayırdı . ilgisiz di filan diyenleri hayretle okuyorum... denemm olumluydu fakat düşük yaptım. dondurulmuşlarda yine orda denicem çok memnunum tavsiye ederim.. merkez deneyimli ve donanımlı. bol şans

geçmiş olsun arkadaşım,bende çok yeniyim daha 4+6 çok korkuyorum düşük olucak diye,kaçıncı haftanda oldu düşük,kaçıncı gün embriyosuydu?benimde var 3 tane dondurulmuşum..inşallah 2bebeğime kısmat olur onları kullanmak ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

bende 4. tüp bebeği okmeydanı memorialde yaptırdım hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum 4i için ilk gittiğimizde yalnış tedavi uyguladılar tedavi yarım kaldı iptal oldu bir sürü sağlık problemi yaşadım 8 ay hormonlarım bile düzelmedi nisan sonu tekrar gittim çok kısa bir tedavi oldu sonuç negatifti ama tedavi yine yalnıştı ve ben bunun başından beri farklındaydım dr umada tedirginliğimi anlattım ama devam edildi negatif sonuçtan sonra dr um aradı ve ikisinde de yalnış tedavi uyguladıklarını kabul etti tekrar gelince en iyisini uygularız dedi kesinlikle gitmem tabi ki hemşireler tamamen ilgisiz telefonlara doğru dürüst bakmıyorlar geride dönmüyorlar dr um müstecep beydi ama o iyiydi laboratuvarıda çok iyi ama moralde çok önemli yıpratıcı bir tedavi oldu her yönüyle
önceki 3 denememi trabzonda bir merkezde yaptırmıştım birinde gebelik olmuştu ama gelişmedi dr um ve hemşireler çok iyiydi ilgiliydiler büyük bir yere gidelim dedik ama keşke gitmeseydik 1 senemi yediler 36 yaşındayım ve zaman çok önemli benim için
bundan sonra ne yaparım bilmiyorum inşallah herkes iyi ve igili dr ve hemşirelerin olduğu bir hastaneye rastlar

geçmiş olsun arkadaşım,bende çok yeniyim daha 4+6 çok korkuyorum düşük olucak diye,kaçıncı haftanda oldu düşük,kaçıncı gün embriyosuydu?benimde var 3 tane dondurulmuşum..inşallah 2bebeğime kısmat olur onları kullanmak ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

canım teşekkür ederim.. benim 2 adet kaliteli embriyom vardı yerleştirilen. 9. gün hafif lekelenme sonucu test yaptım 65 çıktı sonuç havalara uçtuk. 13. gün 282 ye katlamıştı.. doktorum gayet güzel dedi 10 gün sonra keseye çağırdı sonra ben bir hafta sonra 5. haftaydı sanırım hamilelik belirtilerimde yavaşlama olduğunu hissetti birde rüyamda görünce gittim test yaptım değerim 90 a gerilemişti yıkıldım tabii. çok acıydı allah kimseye yaşatmasın.. Rabbim tamamına erdirsin korkma canım nasip işi Rabbim izin verdiyse bişi olmaz. korkma sen. Bol şans canım .

Back
X