- Konu Sahibi ___burcu___
ilk mikro denemem istanbul tüp bebek merkezinde taksim de oldu, doktorum Aret Kamar.. kimyasal gebelik oluştu maalesef ama ben cok memnunum merkezden ikinci tedavimi de yaz sonu gibi aynı merkezde düşünüyorum. eger sakin bir yer arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın çünkü çok kalabalık ama doktor ve personel dahil nasıl hafızaları varsa ilk günden itiberen ismimle hitap ettiler. para odaklı değiller kesinlikle, raporlu olduğum için mi bilmem ama tranfere kadar beş kuruş para vermedik. heralde almayacaklar diye düşünürken transfer öncesi fark ücretini ödedik. ilaçlarım son anda yetmedi ve yeni ilaç aldırmadılar, diğer müşterilerin bağışladığı ilaçlardan toplaya toplaya bana gerekli dozu temin ettiler. bence çok farklı bir merkez, bir görüşün derim
Bende Aret bey'de hamile kalanlardanım. Evet çok kalabalık bir merkez ama kalabalık olması beni korkutmadı çünkü sonuçlar iyi olmassa zaten bu kadar insan neden gelsin diye düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinden gelenler var hatta yurtdışından bile. Tüm tedavim boyunca inanılmaz ilgili bir ekip var ve tabi doktorum mükemmeldi. Aret bey çok iyi bir doktor olmasının dışında çokkk iyi bir insan. Mutlaka görüşmenizi öneriyorum. Ayrıca tedavi boyunca ücretsiz psikolog desteğide alabiliyorsunuz.
Allah bu işle uğraşan herkesin yardımcısı olsun.