• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul da en başarılı tüp bebek hastanesi hangisi?? yardımınıza ihtiyacım var

ilk mikro denemem istanbul tüp bebek merkezinde taksim de oldu, doktorum Aret Kamar.. kimyasal gebelik oluştu maalesef ama ben cok memnunum merkezden ikinci tedavimi de yaz sonu gibi aynı merkezde düşünüyorum. eger sakin bir yer arıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın çünkü çok kalabalık ama doktor ve personel dahil nasıl hafızaları varsa ilk günden itiberen ismimle hitap ettiler. para odaklı değiller kesinlikle, raporlu olduğum için mi bilmem ama tranfere kadar beş kuruş para vermedik. heralde almayacaklar diye düşünürken transfer öncesi fark ücretini ödedik. ilaçlarım son anda yetmedi ve yeni ilaç aldırmadılar, diğer müşterilerin bağışladığı ilaçlardan toplaya toplaya bana gerekli dozu temin ettiler. bence çok farklı bir merkez, bir görüşün derim

Bende Aret bey'de hamile kalanlardanım. Evet çok kalabalık bir merkez ama kalabalık olması beni korkutmadı çünkü sonuçlar iyi olmassa zaten bu kadar insan neden gelsin diye düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinden gelenler var hatta yurtdışından bile. Tüm tedavim boyunca inanılmaz ilgili bir ekip var ve tabi doktorum mükemmeldi. Aret bey çok iyi bir doktor olmasının dışında çokkk iyi bir insan. Mutlaka görüşmenizi öneriyorum. Ayrıca tedavi boyunca ücretsiz psikolog desteğide alabiliyorsunuz.
Allah bu işle uğraşan herkesin yardımcısı olsun.

canım 1 sene önceki kendimi gördüm sende. ben de yana yana hastane aramıştım malesef yalnış bi seçimle yeditepe hastanesini seçtim ve cem bey e yersiz bi ameliyet oldum.bir çok hastaneyle görüştüm buna en ünlülerinden en duyulmamışlarıda dahil.hepsine muayene oldum.

sana tavsiyem kadiköy şifa dr.engin enginsuyla muhakkak görüş derim.
başarı oranları çok yüksek ve sana olumsuz bişeyi söylemekten de çekinmiyorlar.tedavi aşamanı kesin olarak biliyorsun.çok ilgililer ayrıca işin psikolojik yönünede önem veriyorlar.mutlu bir süreç geçirmeni önemsiyorlar.karşılamadaki görevliden doktoruna kadar herkes seni tanıyıp ilgi gösteriyor.
ben ilk denememde hamile kaldım.engin beye de birgül hanıma da minnettarım.kafama takılan herşeyi arayıp rahatça sorabildim.Hatta bi çok şeyi ben sormadan defalarca bıkmadan anlattılar.
para avcısı kesip biçmeye meraklı doktorlardan uzak dur.Sana zaman ayıran ve seni önemseyen bir merkez seç derim.

Öncelikle herkeze bu zorlu yolculukta Allahın yardımıyla kolaylıklar diliyorum..
Yukarıda arkadaşın anlattıklarını birebir herşeyiyle yaşadım. Tüp bebek yapmaya karar verdik ve İstanbul bölgesindeki tüp bebek merkezlerini gezmeye başladık . önce isimlerini vermeyeceğim çok önde olan tüp bebek merkezlerini gezdim doktorlar polip olduğunu ve ameliyat olmamı söylediler. Kadıköy şifa hastanesinde önce Birgül hanımla tanıştık. Birgül hanım ise bana çok yakın davranarak ve samimi bir şekilde sarılarak yapılacakları anlattı. Daha sonra Engin beyle tanıştık . İkisi elele verip detaylı bir çalışma yaparak herhangibir ameliyat olmadan ilk denememizde hamile kaldım. Gerçekten önemsendiğimizi fark ettim. Arkadaşın dediği gibi para avcısı kesip biçmeye meraklı doktorlardan uzak durun. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Öncelikle herkeze bu zorlu yolculukta Allahın yardımıyla kolaylıklar diliyorum..

Bu is sans biraz ama merkezin de cok onemi var. Ben ilk denememi Acibadem Maslakta yaptirdim. Doktorum Tansu Kucuk'tu. Cok iyi kalitede embriyom olmasina ragmen negatif sonuc aldim. Doktorum iyiydi hastanenin laboratuvari hersey cok iyiydi ama iste sans. Ikinci denememde Bahceciyi dusunuyorum. Sonucta adamlar sadece bu isle ugrasiyorlar ve daha da uzmanlasmislar. Ustelik aile hekiminin sizi bastan asagi incelemesi de cok iyi. Gebeligi engelleyen faktorleri once eliyorlar.

arkadaşlar kafam iyice karıştı hepiniz faklı şey söylüyosunuz memorialı,istanbul tüp bebek merkezini bazıları begenirken bazılarıda yerın dibine sokuyor ne yapıcagımı şaşırdım üçüncü denemeyi yaptırıcam ama siteyi gezip yorumları okudukça iyice karasızlaşıyorum nerde yaptırıcam bilemiyorum lütfen yardımcı olun en iyisini bilmem lazım çoğu merkezler umut taciri olmuşlar ticarete dökmüşler bu işi gerçekten işini iyi yapan merkez bulmam lazım lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun:(:(((

arkadaşlar kafam iyice karıştı hepiniz faklı şey söylüyosunuz memorialı,istanbul tüp bebek merkezini bazıları begenirken bazılarıda yerın dibine sokuyor ne yapıcagımı şaşırdım üçüncü denemeyi yaptırıcam ama siteyi gezip yorumları okudukça iyice karasızlaşıyorum nerde yaptırıcam bilemiyorum lütfen yardımcı olun en iyisini bilmem lazım çoğu merkezler umut taciri olmuşlar ticarete dökmüşler bu işi gerçekten işini iyi yapan merkez bulmam lazım lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun:(:(((

Bence en onemli sey laboratuvar ve gittiginiz merkezin aliskanliklari. Kisiler sadece bir doktor onemli degil. Bu anlamda en gelismis laboratuvar Bahceci ve Acibadem Maslak ve Memorial. Dondurulmus embriyo cozme oranlari %95

Bence bu 3unden birisini butcenize gore secin. Acibadem Maslak en uygun olani galiba. Cider'e uye olursaniz da 600 tl indirim yapiyorlar.

Merhaba Arkadaslar,
Tup bebek denememi konusunda uzman olduguna inandigim Bruksel Tup bebekte Yucel Hoca ve ekibine yaptirdim. Bugun transferimin 8.gunu hayirliyisiyla kan testimi sali gunu yaptiracagim. Brukseli secme sebebim daha once bu klinikte tedavi olup saglikli bebekler doguran arkadaslarimin tavsiyesi idi. Ben de cok memnun kaldim. Bizdeki sorun sperm morfoloji bozuklugu. Ama ekip ilgili, bilgili ve guleryuzlu. Reklama merakli, paragoz tipler degiller. Ben merkezimden cok memnunum. Sonucum insallah pozitif olur ama negatif olursa da yine sansima burada deneyecegim. Herkese bol sanslar :)

Memorial,Umut,Bahçeci,ASM,Brüksel ile görüşme yapıp,içinize sineni tercih etmenizi öneririm.Allah hepimizin yardımcısı olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.:16:

Memorial,Umut,Bahçeci,ASM,Brüksel ile görüşme yapıp,içinize sineni tercih etmenizi öneririm.Allah hepimizin yardımcısı olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.:16:

katılıyorum. bence de hepsi ile görüşün ondan sonra karar verin. herkesin elektriği farklıdır. bugün benim çok iyi dediğim bir doktora başkası iyi demeyebilir. birde doktoruna istediğin zaman ulaşabilmeli ve aklındakileri rahat sormalısın. çünkü bu öyle bir dönem ki; en rahat insan bile vesvese yapıp kafasından binlerce acaba ile başlayan sorular geçiyor.

bende 4 doktor dolaşmış ondan sonra karar vermiştim.

Eger hasta ilgisi veya sempati bekliyorsan Memorial'a gitmek bence yanlis. Kesinlikle hasta ilgisi ve telefonlarina cevap alamazsin. Cok mesguller ve hicbir zaman kisilere ayiracak zamanlari yok. Ama teknik olarak iyiler.Yani tavuk kulucka merkezi gibi bir yer ama sonuc icin katlanacak cesaretin varsa bence iyiler.

Memorial gitme diyecektim. Ama baktim bir hayli zaman gecmis. Ben oraya gittim hic abartildigi gibi degil. Bende malesef 3. deneyecegim. Nereyi sectiniz paylasirsaniz sevinirim.

katılıyorum. bence de hepsi ile görüşün ondan sonra karar verin. herkesin elektriği farklıdır. bugün benim çok iyi dediğim bir doktora başkası iyi demeyebilir. birde doktoruna istediğin zaman ulaşabilmeli ve aklındakileri rahat sormalısın. çünkü bu öyle bir dönem ki; en rahat insan bile vesvese yapıp kafasından binlerce acaba ile başlayan sorular geçiyor.

bende 4 doktor dolaşmış ondan sonra karar vermiştim.

Acaba hangisine karar verdiniz?

Bende Aret bey'de hamile kalanlardanım. Evet çok kalabalık bir merkez ama kalabalık olması beni korkutmadı çünkü sonuçlar iyi olmassa zaten bu kadar insan neden gelsin diye düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinden gelenler var hatta yurtdışından bile. Tüm tedavim boyunca inanılmaz ilgili bir ekip var ve tabi doktorum mükemmeldi. Aret bey çok iyi bir doktor olmasının dışında çokkk iyi bir insan. Mutlaka görüşmenizi öneriyorum. Ayrıca tedavi boyunca ücretsiz psikolog desteğide alabiliyorsunuz.

bende ARET KAMAR'DA 2 kez denedim ama başarısızdı bilmiyorum ben pek memnun kalmadım ,işleri güçleri para olmuş ayrıntılara çok fazla girip kafanızı karıştırmak istemiyorum ,BEN DE şuan yeni bir merkez arıyorum tekrar tüp bebek denemesi için daha 30 yaşındayım fakat 2 tüp bebek denemesi başarısız oldu,2 tanede düşük yaptım bu düşükler kendiliğimden hamile kalmıştım .. Bende sizlerden ARET BEY dışındaki merkezlere gidenler veya araştıranlar varsa bilgi almak istiyordum arkadaşlar ??

Bende merkez ariyorum zor bi hastayim sorunlarim fazla gercekten herkese ayni tedavi degilde kisiye gore yol cizen bi yer ariyorum

Bende merkez ariyorum zor bi hastayim sorunlarim fazla gercekten herkese ayni tedavi degilde kisiye gore yol cizen bi yer ariyorum

BEN MEMORİAL HASTANESİ ŞİŞLİDEKİNE KARAR VERDİM ARKADAŞLAR BAKALIM ADET GÜNÜMÜ BEKLİYORUM İNŞALLAH HAKKIMDA HAYIRLISI OLUR ORADA SEMRA HANIM VARMIŞ SANIRIM BAKALIM GİDİP GÖRÜŞCEZ ÇOK ARAŞTIRDIK İNŞ. BURASI SON OLUR :/

Kesınlıkle doc Dr banu kumbak Aygun
Medıpol unıversıtesı hastanesı
Çok ama çok ıyı bır hekım

BEN MEMORİAL HASTANESİ ŞİŞLİDEKİNE KARAR VERDİM ARKADAŞLAR BAKALIM ADET GÜNÜMÜ BEKLİYORUM İNŞALLAH HAKKIMDA HAYIRLISI OLUR ORADA SEMRA HANIM VARMIŞ SANIRIM BAKALIM GİDİP GÖRÜŞCEZ ÇOK ARAŞTIRDIK İNŞ. BURASI SON OLUR :/
Cnm bende orda basliyorum tedaviye hafta adetle beraber ins doktoru ilgiyi cok bilmem ama laburatuvarlari iyiymis erkek sorunulu olxugumuz icin bu bize oraya yonlendirdi ins sizinde bizimde son trdavimiz olurda bu tedaviyle bebislerimizi aliriz kucagimiza

Merhaba ardaslar bende hastane ariyorum ama cok karrsizim mustafa acet tercihim.cok guler yuzlu ilgili bi doktora benziyor ama randevu bulmak cok zor

Merhaba ardaslar bende hastane ariyorum ama cok karrsizim mustafa acet tercihim.cok guler yuzlu ilgili bi doktora benziyor ama randevu bulmak cok zor
Slm istanbul tüp bebek merkezini ve aret kamar doktor çok iyi tavsiye ederim bende oraya gidiyorum ve ilk denemede hamile kaldım ama gelişmediğimden aldılar ikincisi için yine aret beye gidicem çünkü seni dinliyor ve rahatlatoyor

Back
X