Teşekkürler.aynen ben de diyorum hiç bu kadar uzun süren bi hastalığım olmamıştı.biz sadece antibiyotik kullandık o da bi işe yaramadı.artık doktora da gitmek istemiyorum.çocuklara da imkanı yok ilaç veremiyorum zatenEvet ben ve kızım. Kızım 2 hafta antibiyotik artı bir sürü ilaç içti anca geçti. Ben hayatımda bu kadar ağır bi hastalık geçirdiğimi hatırlamıyorum 14 iğne bir kutu antibiyotik anca atlattım ama maalesef astım hastası oldum. Size de çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim . Ne acaba bu hastalık cidden faranjit miBen Ankara’dayım ve 3 haftadır aynı şekildeyim.
Faranjit ve sinüziti olanlar bilir, bu hastalık böyledir ve iyileşmez kolay kolay.
Kalorifer mevsimi başladı, evler kuru sonuç olarak bu da tetikliyor.
Çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama gargara yapabilirlerse hemen tarif vereyim, siz de yapın.
1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz ve birkaç damla limon.
Ertesi güne boğaz tahrişini büzüştürecek nefes yolunu temizleyecektir.
Neden?bilmiyorum ama bir zombi salgını falan olsun istiyorum artık
Geniz yanması, burun tıkanıklığı, yutkunöada zorlanma, özellikle sabah kalkınca ve gece yeme içme kesildikten sonra şiddetlenen durum ise faranjittir.Çok teşekkür ederim . Ne acaba bu hastalık cidden faranjit mi((
Bugün aynısını ben düşündüm yeminle :)))bu salgina ankaradan katiliyoruz ailecek. oglumda yuksek ates oldu hatta. oksuruk devam ediyor hava verdik suanda fisfis kullaniyoruz . ben 2.5 haftada atlattim. ciger agrisi ile basladi bende. oglumda ates kizimda oksurukle esimde bogaz agrisi. kv yatak dosek kp de yatak dosek kiyisinda halam yikilmadi ama ayakta da sayilmaz. kv biyolojik saldiri oldugunu dusunuyor kadinin canina oyle tak etmis :)
Sadece İstanbulda değil heryerde var aynı salgın sanırım. Nasıl bir hastalıksa biz 20 günde zor atlattık. Öksürük, tıkanıklık, baş ağrısı, vucut ağrısı, ateş, kusma, halsizlik bir aradaydı. 2 gün yüksek ateş oluyor sonra tam atlatıyoruz galiba diyorum 3 gün ara veriyor tekrar yüksek ateş. İnanılmaz da ağır tutuyor vucudu kamyon çarpmışa dönüyor insan. Hala tam olarak iyileşebilmiş değiliz kızımla. Geçmek bilmiyor gerçekten.İyi geceler arkadaşlar.yaklasık 20 gündür hastayım.çocuklara da bulaştı. Nasıl bi hastalık anlamadım.gündüzleri sıkıntı yok akşam olunca bogazda ve dilin kökünde bir agrı ,yutkunmada güçlük, salyamsı bi sıvı ve kuru bi öksürük.ama ne öksürük geceleri canımızı alıyor resmen.çocuklar öksürmekten kusuyor resmen.hergün diyorum hah tamam artık iyileştim ama aksama yine aynı terane.doktora gittik faranjit dedi antibiyotik verdi işe yaramadı.kimle konuşsam İstanbul'da öyle bi salgın hastalık varmış iyileşmesi de zor oluyormuş diyorlar.var mı aranızda aynı derdi çeken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?