- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Yaaa benden de kan geldi öksürürken. Gözlerim fal tasi gibi acildi verem oldum sandimAynı hastalık annemdede varmis hatta boğazı o kadar tahriş olmuş ki oksururkem kan gelmiş bir kaç defa..işin kötüsü annem 80 yaşında anbiyotik dahil hiç bir ilacı doğru düzgün kullanamıyor midesinde problem olduğu için.Yarin doktora gidecekti inşallah çabuk atlatır.
Sizede geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunİki aydın çocuklarımda aynı hastalığı çekiyorum bi türkü düzelemedi çocuklar çıldırmak üzereyim artık ürejli antibiyotik kullanıyoruz ama nafile düzelir gibi oluyorlar sonra yine aynı şuan oğluma ateş nöbeti tutuyorum dün serum aldı halsiz düştü artık hastalıktan bilmiyorum kış nasıl bitecek
Biz Ankara’dayız bu arada
Aynen katılıyorum.her doktor farklı teşhis koyuyor. Gercekten sonumuz hayır olsunayrica faranjit dendigine bakmayin herkeste ayni belirtiler farkli teshisler koyuluyor. dr lara saygim sonsuz ama artik 2 senedir abuk sabuk hastaliklar duydugumuz icin bence yeni bir salgin var ve gizleniyor. bu arada pek cok tanidigim yazdan beri ciddi mide ve barsak hastaliklari ile ugrasiyor boyle de bir salgin varmis. sonumuz hayir olsun. asisiz ulkeye alinan gocmenlerin getirdikleri...
Aynı hastalık annemdede varmis hatta boğazı o kadar tahriş olmuş ki oksururkem kan gelmiş bir kaç defa..işin kötüsü annem 80 yaşında anbiyotik dahil hiç bir ilacı doğru düzgün kullanamıyor midesinde problem olduğu için.Yarin doktora gidecekti inşallah çabuk atlatır.
Sizede geçmiş olsun
Aman siz kendinize çok dikkat edin.Havanın pisliğinden nefes alamaz olduk ozellikle de sabahlarıhamileyim ve karnımdaki subyanin bile daha doğmadan bu iğrenç sağlıksız havanın etkilerine maruz kaldığını düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum...
Şöyle bir yazı buldum. İstanbul bronşiti diye bir şey varmış.İyi geceler arkadaşlar.yaklasık 20 gündür hastayım.çocuklara da bulaştı. Nasıl bi hastalık anlamadım.gündüzleri sıkıntı yok akşam olunca bogazda ve dilin kökünde bir agrı ,yutkunmada güçlük, salyamsı bi sıvı ve kuru bi öksürük.ama ne öksürük geceleri canımızı alıyor resmen.çocuklar öksürmekten kusuyor resmen.hergün diyorum hah tamam artık iyileştim ama aksama yine aynı terane.doktora gittik faranjit dedi antibiyotik verdi işe yaramadı.kimle konuşsam İstanbul'da öyle bi salgın hastalık varmış iyileşmesi de zor oluyormuş diyorlar.var mı aranızda aynı derdi çeken?
Etmeye çalışıyorum ama bu şehirde o kdr zor ki...ust mahallede soba yakılıyo mesela sabah puslu resmen hava dumandan. Oglene dogru açılıyo. Doğma büyüme Istanbulluyum ama artık daha küçük bi yere taşınmak istiyorum sırf pisliğinden havasından biktigim icin...Aman siz kendinize çok dikkat edin.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız.cok kötü olur öksürük geceleri hemde uyumaz insanıYaaa benden de kan geldi öksürürken. Gözlerim fal tasi gibi acildi verem oldum sandimbana sinüzit teshisi koydu doktor ama 1 ayi gecti öksürügüm azaldi ama hala bitmedi. Özellikle geceleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?