İstanbul da salgın mı var?

Aynı hastalık annemdede varmis hatta boğazı o kadar tahriş olmuş ki oksururkem kan gelmiş bir kaç defa..işin kötüsü annem 80 yaşında anbiyotik dahil hiç bir ilacı doğru düzgün kullanamıyor midesinde problem olduğu için.Yarin doktora gidecekti inşallah çabuk atlatır.
Sizede geçmiş olsun

İki aydın çocuklarımda aynı hastalığı çekiyorum bi türkü düzelemedi çocuklar çıldırmak üzereyim artık ürejli antibiyotik kullanıyoruz ama nafile düzelir gibi oluyorlar sonra yine aynı şuan oğluma ateş nöbeti tutuyorum dün serum aldı halsiz düştü artık hastalıktan bilmiyorum kış nasıl bitecek

Biz Ankara’dayız bu arada

Yaaa benden de kan geldi öksürürken. Gözlerim fal tasi gibi acildi verem oldum sandim bana sinüzit teshisi koydu doktor ama 1 ayi gecti öksürügüm azaldi ama hala bitmedi. Özellikle geceleri..

Dertlet gece azarmış, vücut aksamlari ve özellikle uykudayken tamir moduna geçermiş..

Geçmis olsun canim bizde iki oglum esim en son ben olarak tamamladik o meretiiiii inan cok illet bisey tikanip kalyoduk geceleri öksürük söküyodu icimizi istanbulda hastaliktan bol ne war salgin diyo doktorlar hep

Havanın pisliğinden nefes alamaz olduk ozellikle de sabahları hamileyim ve karnımdaki subyanin bile daha doğmadan bu iğrenç sağlıksız havanın etkilerine maruz kaldığını düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum...

Çok geçmiş olsun (

Aynen katılıyorum.her doktor farklı teşhis koyuyor. Gercekten sonumuz hayır olsun

çok geçmiş olsun

Şöyle bir yazı buldum. İstanbul bronşiti diye bir şey varmış.

İstanbul Bronşiti nedir? Nasıl anlaşılır?

İstanbul Bronşiti, nöbetler şeklinde tekrarlayan, geceleri artan, küçük çocuklarda öğürtü ve kusmaya yol açan öksürük ile karakterize bir hastalıktır. Bazı yönleriyle bronşite, bazı özellikleri ile de astıma benzer, ancak bu hastalık klâsik anlamda ne bronşit ne de astımdır.

İstanbul Bronşitinin astımdan en önemli farkı, hastaların hırıltı ve nefes darlığı şikayetlerinin olmamasıdır. Bu hastaların akciğer röntgenleri, solunum fonksiyon testleri ve alerjik deri testlerinde de her hangi bir bulgu yoktur.

İstanbul Bronşiti olan hastalarda, bakteri ve virüslerin neden olduğu diğer bronşitlerde olduğu gibi öksürükle beraber balgam, ateş, hâlsizlik, iştahsızlık gibi belirtilere de rastlanmaz.

İstanbul Bronşiti, doktorlar tarafından da iyi bilinen, tanınan bir hastalık değildir. Üst solunum yolları enfeksiyonları, sinüzit, farenjit, geniz eti, reflü, bronşit, astım, zatürree gibi pek çok başka hastalıkla karıştırılmaktadır.

Aman siz kendinize çok dikkat edin.
Etmeye çalışıyorum ama bu şehirde o kdr zor ki...ust mahallede soba yakılıyo mesela sabah puslu resmen hava dumandan. Oglene dogru açılıyo. Doğma büyüme Istanbulluyum ama artık daha küçük bi yere taşınmak istiyorum sırf pisliğinden havasından biktigim icin...

Dediğiniz sorun bizim iş ortamımızda da var arkadaşım 1 haftadır hasta ve kuru öksürük var fazlasıyla artık sesi çıkmıyor baya kısıldı yazarak anlaşabiliyoruz o derece.. Bize de bulaşması an meselesi artık vitamin bitki çayı ne varsa yüklüyoruz vücuda atılması baya zor gördüğüm herkes hasta artık..

Sadece İstanbul değil yengemler Ankara’da aynen o durumdalar biz siirtte öksürük faranjit çok ciddi antibiyotik içmiştim hemde 1000 likti. Ama öksürüğüm geçmemişti sabaha kadar öksürüyordum bitmiştim artık karın kaslarım filan off

Bende geçen hafta kulak ağrısı ve boğaz ağrısı şikayetiyle gittim,kulağıma vuran ağrı boğazımdan kaynaklanıyormuş,kulağımda sorun yokmuş,bana da faranjit dedi doktor. Antibiyotik kullanıyorum ama iyileştim diyemem bugün 4.gün. ilk 3 gün soğuk soğuk terledim,bir o geçti,boğazım hala ağrıyor,burnumda tıkanıyor.
Cidden ne menem şeymiş bu anlamadım bende.

Aynen ya benim bogaz burun haşat
Hic yasamadim oyle seyler...grip diye gecistirdim ama vucut agrisi gecsede burun bogaz kaldi aynen devam

Ya olmasın öyle bir şey. Başlığı görünce bile kalbim gümledi. Kızım sağ olsun bir hafta iyi, bir hafta hasta rutinine çok sağdık bir yavru. Şuan gayet iyiyiz. Yani umarım salgın filan yoktur, yoksa kesin gelir bizi bulur.

Yaaa benden de kan geldi öksürürken. Gözlerim fal tasi gibi acildi verem oldum sandim bana sinüzit teshisi koydu doktor ama 1 ayi gecti öksürügüm azaldi ama hala bitmedi. Özellikle geceleri..
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız.cok kötü olur öksürük geceleri hemde uyumaz insanı

ailecek yatıyoruz.metrobüste at gribi tarzı bir şey kaptığımı düşünüyorum.geçmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…