İstanbul da tüp bebek merkezi önerisi

Bahceciyi her türlü tavsiye ederim hic bir sorunuz cevapsız kalmaz.. olumsuz yorumlar illa ki vardir ama bu birazda karşılıklı beklentiler ile ilgilide olabilir. Birinin frekansi doktorla tutarken diğerinin tutmayabilir. Ama bu olumsuz yorum yapmak icin tek bi sebep tabiki olmaz bana göre. Ben bahceci umut Prof. Ebru Öztürk ile tedavi gördüm cok şükür pozitif sonucu aldim kafama takilan her seyi sordum ve cevap aldim cok ilgili bir doktor. Kurum olarakta hemsiresinden embriyologlara kadar aciklayici bilgi veriyolar her süreçte. On gorusme icin bi gidip degerlendirme yapabilir isteyenler😍😍

Merhabalar herkese.. bir gün iyi bir haber alırsam buraya yazacağıma söz vermiştim belki birilerine bir faydam dokunur. Ben beşinci tüp bebek deneyimimi Cem hocayla yaptım ve şu an hamileyim🙏 Diğer gördüğüm tedavilere göre hocanın çok iyi olmasının dışında bir de serum tedavisi verdi sanırım ondan sonra şansım döndü. Normalde toplanan beş yumurtanın 4 ünü kaybettik ve kalan bir taneyi Cem hocanın önerisiyle genetik teste gönderdik ama çok nadir görülen bir durum bizi buldu ve genetik testi bir sonuç vermedi. Biz yine de vazgeçmemeyi tercih ettik ve transferi onayladık. Bu süreçte diğer tedavilerim gibi sürekli aklımı bu süreçle yormadım. Eski ve sevdiğim dizileri YouTubeta izledim bu benim kafamı acayip dağıttı bazen unutuyordum transfer olduğumu 😂kafam ilk defa rahattı Ve mutlu son 🧿🙏 şu an 6. Haftadayım kalp atışını da duydum. hala serum tedavim devam ediyor kesinlikle Cem hocaya güvenebilirsiniz. Umarım bu işle uğraşan herkes en yakın zamanda çok iyi haberler alır.

Ben Yasemin hocanın hastasıyım. Sorun eşimdeydi spermi azdı. Aşılama yaptım tutmadı tüp bebek için Yasemin hocama gittik. Oğlum doğdu 🥹 teyzeleri . Allah herkesi güldürsün inşallah . Hersorumuza gece 11 de bile cevap verirdi canım hocam . Şimdi eşim başladı kardeş yapalım oğlana diye ama ben biraz yorgunum. sitresli oluyor tedavi süreci hepiniz biliyorsunuz . Hazır hissedince hocamın kapısını çalıcam yine

Merhabalar herkese.. bir gün iyi bir haber alırsam buraya yazacağıma söz vermiştim belki birilerine bir faydam dokunur. Ben beşinci tüp bebek deneyimimi Cem hocayla yaptım ve şu an hamileyim🙏 Diğer gördüğüm tedavilere göre hocanın çok iyi olmasının dışında bir de serum tedavisi verdi sanırım ondan sonra şansım döndü. Normalde toplanan beş yumurtanın 4 ünü kaybettik ve kalan bir taneyi Cem hocanın önerisiyle genetik teste gönderdik ama çok nadir görülen bir durum bizi buldu ve genetik testi bir sonuç vermedi. Biz yine de vazgeçmemeyi tercih ettik ve transferi onayladık. Bu süreçte diğer tedavilerim gibi sürekli aklımı bu süreçle yormadım. Eski ve sevdiğim dizileri YouTubeta izledim bu benim kafamı acayip dağıttı bazen unutuyordum transfer olduğumu 😂kafam ilk defa rahattı Ve mutlu son 🧿🙏 şu an 6. Haftadayım kalp atışını da duydum. hala serum tedavim devam ediyor kesinlikle Cem hocaya güvenebilirsiniz. Umarım bu işle uğraşan herkes en yakın zamanda çok iyi haberler alır.
Bende Cem hocanın hastasıyım. Salı günü transferim var. Bende polikistik var. 9 yumurtan donduruldu. İlk denemem olacak. Çok heyecanlıyım ve endişeli🥰 Cem hocam inşallah bana o yeşil kalpten verir🙏
Evde şimdiden bebek geliyor havası var. Neredeyse daha transfer olmasan o da takımı olacağım o haldeyim 🤭
Ben iki yıldır çatlatma iğneleri denedim olmadı. Bir aşılama denedim yine olması. Aşılamada olumsuz olunca, tüp bebekte olumsuz olacak gibi kaygı içindeyim 🥺

Back
X