İstanbul devlet Hastanesi'nde burun estetiği

Resim atamam sanırım geri silme ihtimalim yok.
Fiyatta veznede farklı geldi artı ilaç ve malzemelerle falan 2 bini bulmuştur masraf öyle diyim
Bugün doktorla görüşmeye gittim,asistanı vardı.Benim tahlillerimin yapıldığını ama önceki gittiğim doktorun 1-2 sene sonraya tarih verdiğini söyledim.O da bizdede 1 sene beklersiniz melihcan bey çok yoğun çok ameliyat yapıyor dedi.Ben de 1 ay sonra ameliyat olan olmuş deyince arada oluyor öyle sizin aceleniz varsa şişlide olun dedi.Ben de yinede benim adımı yazın belki bi aralık olur dedim yazdı ama başka doktorlarla da görüşün dedi anlamadım sanki başından mı savdı beni merak ettim acaba siz doktorun kendisiyle mi görüşmüştünüz de size istediğiniz tarihi verdi yada benim kısmetimden midir

Ben gitmeden önce arkadaşım banada söylemişti doktor bu aralar yoğun konferanslara yurtdışına gidiyor diye. Ben giderek hem bunu göz önüne alarak hemde uzun bir süre sonrasına tarih verilebileceğini baz alarak gittim. Sanırım kısmet olayı devredeydi. doktorlada yüz yüze görüşme fırsatım oldu ve doktora ameliyat olacaksa Eylül'de yada ocakta olmasını istediğimi söyledim okul tarihlerimden dolayı. Şansıma eylüle tarih verildi.
Sizde isminizi yazdirmakla iyi yapmışsınız hatta randevu alıp tekrar gidin isterseniz kesin kararlı bir şekilde ben olmak istiyorum mutlaka tarih almak için ekstra başka doktorlardan tarih alın hangisi kismetinize erken olursa

Mehmet vefa beyle de görüştüm o da belirsiz aramam için numarasını verdi ekimde ararsın boş olursam çağırırım diye tabi o daha ilgiliydi bakalım kısmet hangisi olursa artık

Mehmet vefa beyle de görüştüm o da belirsiz aramam için numarasını verdi ekimde ararsın boş olursam çağırırım diye tabi o daha ilgiliydi bakalım kısmet hangisi olursa artık

Aynen hayırlısı ve içinize sinen olsun. Benimde bugün atelim çıkıcak inşallah iyi olmuştur

Sarıyer hamidiye etfalde ama şişli etfale geçecekmiş orada ameliyat biraz karışıkmış mehmet beyin hastasına ameliyata başka doktor girebiliyormuş.O yüzden ameliyatımı yapamayabilirmiş.
Aaa ne kadar saçma ya sen istemiyorsun belki başka doktora olmak bunlara dikkat etmeleri gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…