Bir tanıdığımin tavsiyesiyle gittim ben doktoruma hani sadece görüşmek konuşmak içindi aslında birden ciddiye bindi bir baktım ameliyat tarihi verildi ameliyat oldum her şey hızlı gelişti halbuki aylardir arayistaydim sanırım bu birazda kısmet. Ameliyat olan arkadaşımın burnuda 1 yıllık çok güzel.
Ben şimdi alçılı halini bile beğendim insallah bir sorun olmaz diye dua ediyorum.
Ama doktorla sadece bir kere yüz yüze görüştüm nasıl burun olacağını hiç konuşmadık doktora bıraktım ben.
[/QUOTBirde ameliyat ücretini veznede çıkanla aynı mı ödedin?
Resmini görebilir miyim?
Resim atamam sanırım geri silme ihtimalim yok.
Fiyatta veznede farklı geldi artı ilaç ve malzemelerle falan 2 bini bulmuştur masraf öyle diyim
Resim atamam sanırım geri silme ihtimalim yok.
Fiyatta veznede farklı geldi artı ilaç ve malzemelerle falan 2 bini bulmuştur masraf öyle diyim
Bugün doktorla görüşmeye gittim,asistanı vardı.Benim tahlillerimin yapıldığını ama önceki gittiğim doktorun 1-2 sene sonraya tarih verdiğini söyledim.O da bizdede 1 sene beklersiniz melihcan bey çok yoğun çok ameliyat yapıyor dedi.Ben de 1 ay sonra ameliyat olan olmuş deyince arada oluyor öyle sizin aceleniz varsa şişlide olun dedi.Ben de yinede benim adımı yazın belki bi aralık olur dedim yazdı ama başka doktorlarla da görüşün dedi anlamadım sanki başından mı savdı beni merak ettim acaba siz doktorun kendisiyle mi görüşmüştünüz de size istediğiniz tarihi verdi yada benim kısmetimden midirResim atamam sanırım geri silme ihtimalim yok.
Bugün doktorla görüşmeye gittim,asistanı vardı.Benim tahlillerimin yapıldığını ama önceki gittiğim doktorun 1-2 sene sonraya tarih verdiğini söyledim.O da bizdede 1 sene beklersiniz melihcan bey çok yoğun çok ameliyat yapıyor dedi.Ben de 1 ay sonra ameliyat olan olmuş deyince arada oluyor öyle sizin aceleniz varsa şişlide olun dedi.Ben de yinede benim adımı yazın belki bi aralık olur dedim yazdı ama başka doktorlarla da görüşün dedi anlamadım sanki başından mı savdı beni merak ettim acaba siz doktorun kendisiyle mi görüşmüştünüz de size istediğiniz tarihi verdi yada benim kısmetimden midir
Mehmet vefa beyle de görüştüm o da belirsiz aramam için numarasını verdi ekimde ararsın boş olursam çağırırım diye tabi o daha ilgiliydi bakalım kısmet hangisi olursa artıkBen gitmeden önce arkadaşım banada söylemişti doktor bu aralar yoğun konferanslara yurtdışına gidiyor diye. Ben giderek hem bunu göz önüne alarak hemde uzun bir süre sonrasına tarih verilebileceğini baz alarak gittim. Sanırım kısmet olayı devredeydi. doktorlada yüz yüze görüşme fırsatım oldu ve doktora ameliyat olacaksa Eylül'de yada ocakta olmasını istediğimi söyledim okul tarihlerimden dolayı. Şansıma eylüle tarih verildi.
Sizde isminizi yazdirmakla iyi yapmışsınız hatta randevu alıp tekrar gidin isterseniz kesin kararlı bir şekilde ben olmak istiyorum mutlaka tarih almak için ekstra başka doktorlardan tarih alın hangisi kismetinize erken olursa
Mehmet vefa beyle de görüştüm o da belirsiz aramam için numarasını verdi ekimde ararsın boş olursam çağırırım diye tabi o daha ilgiliydi bakalım kısmet hangisi olursa artık
Mehmet vefa bey hangi hastanede çalışıyor acabaMehmet vefa beyle de görüştüm o da belirsiz aramam için numarasını verdi ekimde ararsın boş olursam çağırırım diye tabi o daha ilgiliydi bakalım kısmet hangisi olursa artık
Sarıyer hamidiye etfalde ama şişli etfale geçecekmiş orada ameliyat biraz karışıkmış mehmet beyin hastasına ameliyata başka doktor girebiliyormuş.O yüzden ameliyatımı yapamayabilirmiş.Mehmet vefa bey hangi hastanede çalışıyor acaba
İnşaallahAynen hayırlısı ve içinize sinen olsun. Benimde bugün atelim çıkıcak inşallah iyi olmuştur
Aaa ne kadar saçma ya sen istemiyorsun belki başka doktora olmak bunlara dikkat etmeleri gerekirSarıyer hamidiye etfalde ama şişli etfale geçecekmiş orada ameliyat biraz karışıkmış mehmet beyin hastasına ameliyata başka doktor girebiliyormuş.O yüzden ameliyatımı yapamayabilirmiş.
Evet haklısınAaa ne kadar saçma ya sen istemiyorsun belki başka doktora olmak bunlara dikkat etmeleri gerekir
Ne zaman yaptırdınız acaba ve kaç yaşındasınız 18 yaşımdan küçük olduğum için aile izni olsa bile yapamicağını söyledi bekleyelim dedi beklerken de corona çıktı ortaya :/Bağcılar devlet hastanesi doktor Melih sezgiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?