İstanbul devlet Hastanesi'nde burun estetiği

kizilss97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
4
1
1
28
Merhabalar İstanbul'da devlet Hastanesi'nde burun estetiği olanlar var mı ? 2019 fiyatları nelerdir ?

Bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var lütfen deneyimlerinizi paylaşın kızlar. Bir arkadaşım Bağcılar devlette yaptırdı çok memnundu bende gittim görüşmeye işte tahlil falan yaptırdık iki gün sonra tekrar gidicem anesteziye ameliyata uygun muyum diye sonrasında tarih alicaz sanırım ama nasıl bir süreç hic bilmiyorum fiyat nedir nasıl olur anlatın bize

Ben
Ben KSS de oldum 2140 tl ödedim.Burnumda deviasyon vardı ve kemikli ve biraz uzundu..

Ben

Ben KSS de oldum 2140 tl ödedim.Burnumda deviasyon vardı ve kemikli ve biraz uzundu..

Hangi şehirdesin canım hayırlı olsun memnun kaldin mi? Ben üç doktorla görüştüm üçüde aynı şeyi söyledi icinde problem yok sadece ucu kaldirilcak estetik amaçlı tamamen. Çok heyecanlıyım yarin tarih almaya gidicem

Bunu ben de merak ediyorum yaptiran yada yaptircak olan arkadaslar bilgi vere bilir misiniz

Istanbuldayım ben canım.Evet memnun kaldım. Doktorum cengizhan ekizceli..Mükemmel bir doktor.Sadexe işinde deĝil insanlık olarakta mükemmel..

Hangi doktorda oldunuz?
Cengizhan ekizceli...

Bunu ben de merak ediyorum yaptiran yada yaptircak olan arkadaslar bilgi vere bilir misiniz
Tabi soru cevap gitsek. Nerden baslayayim bilemedim..Bugun tamponlarim alinacak..Biraz korkuyorum.Aciyip acimadiginida bu aksam yazarim

Bnde İstanbul’da devlet hastanesinde burun estetiği oldum fiyat 1300 lira

Bnde İstanbul’da devlet hastanesinde burun estetiği oldum fiyat 1300 lira

Hayırlı olsun memnun musun nasıl oldu?
Fiyat tam olarak ameliat zamanı mı belli oluyor çünkü anestezi dosyalarını vermeye gittiğimde asistana fiyat sordum bana bir kod verdi gittim o kodu vezneden sorgulattim 967 TL çıktı ama sonradan farklı sayı çıkmaz inşallah

Teşekkür ederim cevap için birde muayeneden ne kadar sonra ameliyat tarihi veriyor?

Şöyle oldu benim;doktorla ilk gorustugumde bana yaptirman gereken tahlil listesi verdi yaptırdım ve en yakın tarihe anesteziden randevu aldım dosyalari imzalattim ve tarih almaya gittim 15 ağustosta gittim doktorun yanına 21 ağustosta dosylari götürdüm 11 eylüle ameliat tarihi verildi. Ama ben doktora gittigim gün özellikle belirttim Eylül'de olsam iyi olur çünkü Ekim'de okulum başlayacak diye dikkate almış olabilir sağolsun inşallah guzel olur bana şans dileyin

Memenunum evet ameliyattan sonra fiyat verdiler

İnşaallah istediğin gibi olur

Siz hangi doktora olacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…