İstanbul devlet Hastanesi'nde burun estetiği

Hangi hastane ve hangi doktor acaba söyleyebilir misin?

merhabalar,
ben sgkli degilim ama devlet hastanesinde burun estetigi yaptirmak istiyorum fiyatlar sgksi olmayan kisilere de bu sekilde mi oluyor ?
yani burada yaptirdiginiz estetiklerin bir kismini sgk karsilama olayi var mi ?:
konuyla alakali bilgisi olan biri paylasirsa cok sevinirim, sevgiler..

Geçmiş olsun.Ameliyat nasıl geçti?Memnun musun?

1 saat 10 dakika sürmüş ameliyatim,asistan doktor yanıma gelip çok güzel oldu burnunuz dedi. Şuan zaten oldukça sis tampon var gözlerim şişti morardi o yüzden pek belli değil şekli bakalım.
Zorlanmadim her şey iyiydi çok şükür gülerek girdim gülerek çıktım

Sevindim inşaallah şekli de güzel olur

Teşekkür ederim ama bu tamponlar çok can sıkıcı nolur bir an önce çıksın diye aglicam nerdeyse hapşırma isteğim geliyor gözlerimden yaş akıyor sürekli cok kötü tamponlar
Korktum şimdi tamponlardan nefes sıkıntınız var mıydı ameliyat öncesi

Hayır önceki burnumda nefes darligim yoktu.
Neyseki dün çıktı tamponlar korkmayın bir kaç gün dayaniyorsunuz çıkıyor zaten
Çok soru soruyorum ama doktorunuz doğal burun yapıyor mu?Ameliyat öncesi diğer hastaların resimlerini gördünüz mü?

Çok soru soruyorum ama doktorunuz doğal burun yapıyor mu?Ameliyat öncesi diğer hastaların resimlerini gördünüz mü?

Bir tanıdığımin tavsiyesiyle gittim ben doktoruma hani sadece görüşmek konuşmak içindi aslında birden ciddiye bindi bir baktım ameliyat tarihi verildi ameliyat oldum her şey hızlı gelişti halbuki aylardir arayistaydim sanırım bu birazda kısmet. Ameliyat olan arkadaşımın burnuda 1 yıllık çok güzel.
Ben şimdi alçılı halini bile beğendim insallah bir sorun olmaz diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…