istanbul emsey hastanesinde doğumm

muayene ve doğum ücretleri konusunda bilgi verebilir misiniz? emseyi bende duydum bir arkadaştan ama oda bu konularda bilgi sahibi değil

doğumu bilmiyorum ama ileri düzeyde bel fıtığımdan salih bey 'e gidiyorum çok memnunum çok ilgili siz yakınken tercih etmişsin ben avrupa yakasında oturyorum pendiğe geliyorum salih bey e standartı çok güzel hastanenin ve en önemlisi ssk geçerli

bende emsey e gidiyorum yaklaşık 1 ayım kaldı şükran hanıma devam ediyorum çok memnunun çok ilgili ve herşeyi açıklayarak anlatması çok hoşuma gitti inşallah hastanenin kalitesi bozulmaz

arkadaşlar bende burdan aldığım bilgilerle emseye bugun muayene gittim.şükran akalına muayene oldum ve memnun kaldım.gereken bilgileri verdi,doğum için erken olmasına rağmen sorularımı yanıtladı.en önemlisi temiz bir hastane.

2,5 ay önce düşük yapmıştım.riskli gebeliğim olacak diye korkuyorum.o yüzden sizce hangisi bu konuda daha iyi...

mrb ben emseye haziran 2012 de gitmiştim.daha hamile değildim. muayene randevu saatimden 15 dk önce gittim ve randeu saatimi yarım saat geçmesine rağmen içeri alınmamıştım. ve kaydı iptal ettirdim. muayene olmadım. evime yakın olduğu için orayı tekrar düşünmeye başladım ancak yine aynı düzensizlikle karşılaşmaktan korkuyorum. muayeneye saatinizde mi alınıyorsunuz

ben medipol bahar hanıma gidiyordum.2 doğumumu da orda yaptım ama biraz uzak.emseye başlamayı düşünüyorum.2 çocuğum var..hastanenin eve yakın olması önemli.emseyde sezeryan olan varmı.2. çocuğum sezeryandı.allaha şükür bir sıkıntım olmadı.ama yinede çok korkuyorum.

kızlar emsey hastanesı evıme yakın ama doktorlar hakkında bılgım yok sukran akalın nasıl bı doktor acaba bılen var mı.yada orda hangı doktoru önerebılırsınız acıl yardım

Ben Şükran hanım dan hiç memnun kalmadım kimseyede tavsiye etmem, olan heyecanımı yönetti resmen, merhaba deyip direk güm diye '35 yasindaymissiniz, cocuğunuzda Dawn Sendromu olabilir, 11. Haftasınız ikili test mı yoksa bilmem ne mı yapmak istersiniz? ' diye dank diye sordu. İlk önce bir kontrol edin isterseniz sonra konuşalım dedik onada zor ikna ettik, 2 gun kendime gelemedim, sonra hastaneye şikayet ettim Dr u. Biz sonuçta hasta değiliz ve bu donem güvendiğimiz bizi motive eden bir Dr a ihtiyacımız var bence, en azından ben böyle istiyorum... Neyse zorla kontrolü yaptırdık , 5 dk bile bakmadan basından savdi, bilgisi iyi olabilir ama kesinlikle iletişim eksikliği var, kimseye tavsiye etmiyorum... Gulseren Hanım diye bir Dr u önerdiler , onada gidip yorumlarımı yazarım ...

Ben de kurtköy'de oturuyorum. Başlarda evime yakın, temiz bir hastane diye Emsey'i düşündüm ama doktorlar bana güven vermedi.
Seçim kişiye göre değişir ama Emine Hanımı , Şükran Hanımı ve Pınar Hanımı tecrübe ettim.
Emine Hanımda randevu saatimden ancak iki saat sonra sıra bana geldi sabrım zorlandığı için ısınamadım ona.
Pınar Hanım tercih ediliyor çok güleryüzlü olmasa da en iyisi o diyebilirim, eşi de doğum doktoru zaten. Hap kullandırmayı sevmeyen bir doktor ancak bazı vitaminleri gıda yoluyla alamadığımız bir gerçek. Gelelim Şükran Hanım'a... İçlerinde en yumuşak sese sahip olan
Şükran hanım başlarda beni rahatlatsa da sorunsuz ilerleyen gebeliğimde öyle cümleler kurdu ki 3 gün kendime gelemedim. Tam teşhis edemediği durumların yaratacağı sıkıntıyı bebek bekleyen birine " sakin olun ama" diyerek şak diye söylemek doğru değil.
Ayrıca Emsey Hastanesinde doğum hangi doktora denk gelir bilinmez. Özel hastane ama bebek gece doğarsa nöbetçi doktor giriyor ameliyatlara, yani sizi 9 ay süresince takip eden kişiye denk gelme ihtimaliniz %20'den fazla değil.
Hepinize hayırlı doğumlar.

merhaba

doğumunu emseyde, dr gülcan akdemir ya da dr nesrin baştuğ hanıma yaptıran oldu mu? yormlarınızı alabilir miyim?

iki doktordan hangisi sizce? seçemedim bir türlü

bende emseye gittim şükran hanıma ve gayet memnun kaldımm .. ama yine kararsısım başkasını denesemmi diye .. bebek olunca herşey hassas oluyor herşeyi mukemmel istiyoruz haliyle

bende emseye gittim şükran hanıma ve gayet memnun kaldımm .. ama yine kararsısım başkasını denesemmi diye .. bebek olunca herşey hassas oluyor herşeyi mukemmel istiyoruz haliyle
Arkadaslar sukran hanim emsey den ayrilmis nerde basladi bilen var mi acil yardim.

uzun uğraşlar sonucunda şükran hanımın nereye gittiğini öğrendim arkadaşlar :)))) tifliste olsa gidecek, ondan başkasındada doğum doğum yapamayacak durumdaydım :) çok şükürki çok uzaklara gitmemiş.ümraniye erdem hastanesine gitmiş.şuan bebişim 2 yaşında yenüz bir hamilelik düşünmüyorum ama ayrıldığını duyunca çok üzüldüm ve izini kaybetmemek için araştırmaya gittim.arkadaşların dediği gibihastane kesinlikle bilgi vermiyorlar nereye gittiğine dair ama sağolsun içerden birinden bilgi sızdırdım ve öğrendim nereye gittiğini:-D benim gibi üzülen arkadaşlar varsa yardımcı olmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…