Doğuma Hazırlık istanbul emsey hospital da doğum yapan yada yapacak arkadaşlar varmı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah saglikli uzun omur versin gozunuz aydin. Normal dogum mu oldu birde Gulcan hanim yogun bi doktor mu ilgisi nasil guven veriyor mu acaba

Allah saglikli uzun omur versin gozunuz aydin. Normal dogum mu oldu birde Gulcan hanim yogun bi doktor mu ilgisi nasil guven veriyor mu acaba

Çok teşekkür ederim.benim 2.dogumumdu ve riskli gruptaydim başından beri sezeryan olacağım belliydi zaten ilk doğumumda mecburi sezeryandi.gulcan Hanımdan cok memnun kaldım ben orada ki başka Dr a ve gulcan hanima gelen dr lardan çok memnundu herkes.

Mrb arkadaslar bende emseye gidiyorum ilk hamileliğim doğuma çok var ancak Tecrübe sahiplerinin yaşadıklarını okuyup hazırlıklı olmak iyi oluyo ltfn doğum yapan olursa bizlerlede paylaşsın
Siz kime gidiyorsunuz emseyde acaba memnunmusunuz? Dogumunuzada az kalmis insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin benimde tup bebek bu yuzden iyice arastirma yapiyorum. Ama olumsuz bisey gormedim simdiye kadar emsey hakkinda..

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin benimde tup bebek bu yuzden iyice arastirma yapiyorum. Ama olumsuz bisey gormedim simdiye kadar emsey hakkinda..

İnşallah saglıkla kavuşursunuz bebeginize.bende ilk dogumumda çok problem yaşadım bunda epey araştırmalar sonucu emseye karar verdik

Hanimlar bende oraya gitmeyi dusunuyorum bi kac sorum olcak yardimci olcak arkadaslardan simdiden tsk ediyorum.
2. Dogumum ilki zorunlu sezeryan oldu
Buda zorunlumu oluyo ilki sezeryan diye.
Muayne ucreti nedir
Ve zorunlu sezeryan dogum ucreti

Kizlar merhaba bbizde Agustosun 11inde detayli ultrason cektircez insallah.emseyde.Prof Dr Ahmet Gocmen hocadan randevu aldim. Insallah memnun kaliriz :)

Kızlar bende orda Gülcan hanımla zorunlu sezeryan oldum Bebek sınır kilosunu geçti diye..
2.700 dü 5 ay önce zorunlu sezeryan ..
Çok çok memnun kaldım hemşireler ebeler doktorum falan hastane zaten tertemiz hiçbişeye ihtiyaç duymadık sürekli saat başı falan heralde gelip bakıp ilgilendiler ..
Tek şey doğum sonrası karına kum torbası konuluyormuş bana bişey koymadılar onu Bi sorarsınız biz unuttuk, dolayısıyla karın şişliğim uzun sürdü gitmesi gerçi korse takmıştım hemen 1 haftayı buldu Yinede

merhaba bende esra hanıma gittim bi arkadaşımın doktoru çok tavsiye etmişti. 8. haftada bebeiğimin kalbi durmuş 12 haftada normal kontole gittiğimizde biz cinsiyet tahmini beklerken pat diye bebeğin kalbi durmuş dedi ve biz şok olduk o anda buz gibi soğudum. başka bir arkadaşım sezeryanını onda oldu ama pek memnun kalmamış.
Kardeşimin eşi Ersoyda Mine hanıma gidiyo memnun bi kaç tanıdığımda Mine de doğum yaptılar ama benim genel olarak Ersoy hastanesini bir güvensizliğim var.

Emsey hastanesi ise bence pahalı bir hastane bana kürtaj için 1200tl fiyat çıkardılar. normal muayene ücreti 90tl idi

Merhabalar,

ben ilk dogumumu Emsey'de yaptım. Gebelik takibiplerimde orda yapıldı. Dr Gülcan Hanım dı ve normal dogum yaptım.
Şu an 3+6 haftalık hamileyim ve yine Gülcan Hanıma gideceğim. Kendisine güvenebileceğiniz bir dr çok memnun kaldım ben.

ilk gebeliğimde kan uyusmazlığı nedeni ile dogum sonrası rogam yapıldı. ikinci gebelikte takip yapılması gerekli

Merhaba sizin cevaplarınızı çok ihtiyacım var ben de 18. haftadayım kafama göre hiç bir doktor bulamadım ikinci doğum olacak inşallah ilki normalde ikinci de normal olsun istiyorum hiçbir yere güvenemiyorum önceki doğum yaptığım hastaneye memnun kalmadın için de gitmek istemiyorum hem emsey biraz uzak ama yinede fiyatları itibari ile benim çevremdekilere göre daha uygun gözüküyor bana biraz daha bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden allah razı olsun epidural yaptırmış mıydınız memnun kaldınız mı

Merhaba :)

ben hem hastane hem dr olarak çok memnun kaldım. Gülcan Hanım normal dogum taraftarı bir dr. Bebeğim 39+0 da ölçümlerde kilolu çıktıgı için 40 haftayı beklersek normal dogum riskli dedi. suni sancı ile normal dogumu tavsiye ediyorum dedi. Suni sancı ile epidural normal dogum yattım. 12'de sancı verildi gece 1'de kızım geldi:)

ben hiç bir sıkıntı yaşamadım. Emseyi tercih etmemin 2 nedeni yeni dogan yogun bakım ünitesi ve normal doğum taraftarı olan dr:)

Bende 27 haziran da Gülcan hanımın takİpli hastası olarak doğum yaptım çok memnun kaldım hastaneden ve dr lardan

Merhaba kizlar, bende 32 haftalik hamileyim ilk hamileligimi ogrendigim andan beri emsey hastahanesine gidiyorum. doktorum da ebru hanim gayet memnunum simdilik hic bir problem yasamadim gereksiz yere devamli cagirilip sacma sapan ilaclar yazmadi acikcasi bu durum esiminde benim de cok hosuma gitti. yalniz bugun gittiğimde 90 tl olan muayene ucretinin 120 tl ye ciktigini öğrendim yapilan yuzde 30luk zam biraz cok degil mi dogum ucretleri kim bilir ne kadar olmustur korkudan soramadim bile:)

Cok zam gelmis gercekten birde sene sonu neden zam olurki? Yilbasinda bidahami zam yapacaklar acaba?

Ben 31 ekimde sezeryanla ensemde doğum yaptım Herşey güzeldi ama kontrollerde en az yarım saat bekledik ve akşam beşten sonra kendi doktorunun olmaması kötü ve doktoruma telefonla ulaşamadım . Gülcan Hanım kontrol lerimi yaptı ama gece olduğu için candan hanım sezeryana girdi . Candan hanım bana soğuk geldi ama bunun dışından Herşey güzeldi memnun kaldım genel anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…