Ben Şubat ayında çektirdim gayet memnunum.
27 haziranda doğum yaptım.gulcan hanima muayene oldum 9 ay boyunca çok memnundum.doğumum gece gerçekleştiği için nöbetçi dr adalet hanim girdi doğuma ondan da çok memnun kaldım
Allah saglikli uzun omur versin gozunuz aydin. Normal dogum mu oldu birde Gulcan hanim yogun bi doktor mu ilgisi nasil guven veriyor mu acaba
Siz kime gidiyorsunuz emseyde acaba memnunmusunuz? Dogumunuzada az kalmis insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.Mrb arkadaslar bende emseye gidiyorum ilk hamileliğim doğuma çok var ancak Tecrübe sahiplerinin yaşadıklarını okuyup hazırlıklı olmak iyi oluyo ltfn doğum yapan olursa bizlerlede paylaşsın
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin benimde tup bebek bu yuzden iyice arastirma yapiyorum. Ama olumsuz bisey gormedim simdiye kadar emsey hakkinda..Çok teşekkür ederim.benim 2.dogumumdu ve riskli gruptaydim başından beri sezeryan olacağım belliydi zaten ilk doğumumda mecburi sezeryandi.gulcan Hanımdan cok memnun kaldım ben orada ki başka Dr a ve gulcan hanima gelen dr lardan çok memnundu herkes.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin benimde tup bebek bu yuzden iyice arastirma yapiyorum. Ama olumsuz bisey gormedim simdiye kadar emsey hakkinda..
Canan Hanım'a gidiyorum çok memnunum tavsiye ederimSiz kime gidiyorsunuz emseyde acaba memnunmusunuz? Dogumunuzada az kalmis insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.
merhaba bende esra hanıma gittim bi arkadaşımın doktoru çok tavsiye etmişti. 8. haftada bebeiğimin kalbi durmuş 12 haftada normal kontole gittiğimizde biz cinsiyet tahmini beklerken pat diye bebeğin kalbi durmuş dedi ve biz şok olduk o anda buz gibi soğudum. başka bir arkadaşım sezeryanını onda oldu ama pek memnun kalmamış.merhaba ben 10 haftalık hamileyim özel kurtköy ersoy hastanesinde esra aydın şahine gidiyorum ama hastane olarak tereddütlerim var acaba kurtköy ersoyda doğum yapan var mı emsey hastanesinide düşünüyorum orda da takipli doktorumuz akşam olduğunda falan grimiyomus doğuma yardımcı olur musunuz çok kararsızım
Merhaba sizin cevaplarınızı çok ihtiyacım var ben de 18. haftadayım kafama göre hiç bir doktor bulamadım ikinci doğum olacak inşallah ilki normalde ikinci de normal olsun istiyorum hiçbir yere güvenemiyorum önceki doğum yaptığım hastaneye memnun kalmadın için de gitmek istemiyorum hem emsey biraz uzak ama yinede fiyatları itibari ile benim çevremdekilere göre daha uygun gözüküyor bana biraz daha bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden allah razı olsun epidural yaptırmış mıydınız memnun kaldınız mıMerhabalar,
ben ilk dogumumu Emsey'de yaptım. Gebelik takibiplerimde orda yapıldı. Dr Gülcan Hanım dı ve normal dogum yaptım.
Şu an 3+6 haftalık hamileyim ve yine Gülcan Hanıma gideceğim. Kendisine güvenebileceğiniz bir dr çok memnun kaldım ben.
ilk gebeliğimde kan uyusmazlığı nedeni ile dogum sonrası rogam yapıldı. ikinci gebelikte takip yapılması gerekli
rmalde ikinci de normal olsun istiyorum hiçbir yere güvenemiyorum önceki doğum yaptığım hastaneye memnun kalmadın için de gitmek istemiyorum hem emsey biraz uzak ama yinede fiyatları itibari ile benim çevremdekilere göre daha uygun gözüküyor bana bir
Merhaba kizlar, bende 32 haftalik hamileyim ilk hamileligimi ogrendigim andan beri emsey hastahanesine gidiyorum. doktorum da ebru hanim gayet memnunum simdilik hic bir problem yasamadim gereksiz yere devamli cagirilip sacma sapan ilaclar yazmadi acikcasi bu durum esiminde benim de cok hosuma gitti. yalniz bugun gittiğimde 90 tl olan muayene ucretinin 120 tl ye ciktigini öğrendim yapilan yuzde 30luk zam biraz cok degil mi dogum ucretleri kim bilir ne kadar olmustur korkudan soramadim bile:)
Dün sordum emsey de normal Doğum 3.250 sezaryen 4000 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?