Doğuma Hazırlık istanbul emsey hospital da doğum yapan yada yapacak arkadaşlar varmı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba ben 10 haftalık hamileyim özel kurtköy ersoy hastanesinde esra aydın şahine gidiyorum ama hastane olarak tereddütlerim var acaba kurtköy ersoyda doğum yapan var mı emsey hastanesinide düşünüyorum orda da takipli doktorumuz akşam olduğunda falan grimiyomus doğuma yardımcı olur musunuz çok kararsızım

normal mi yaptınız sezaryen mi doktorunuz girdi dimi doğuma çok teşekkürler cevap verdiğiniz için

Ben bugün arayip sordum emsey hastanesini doğum ucretlerini normal doğum 2.000 zorunlu sezaryen 2.700 isteğe bağlı sezaryen 3.200 moonlight

ben bundan beş ay öncede sormuştum düşük yaptm beş ay önce. o zamanda fiyat aynıydı siz hangi hastane ve hangi doktora gidiyosunuz

ben bundan beş ay öncede sormuştum düşük yaptm beş ay önce. o zamanda fiyat aynıydı siz hangi hastane ve hangi doktora gidiyosunuz

Ben sancaktepe via hospital e gidiyorum ama esim emseyi de dusunelim diyor. Detayli ultrasonu orda cektirmeyi dusunuyoruz

Mrb acaba dogum yaptiniz mi? Normal dogummu oldu? Bende normal dogum dusunuyorum ama hastanelerin gereksiz sezaryana almalarindan dolayi arastirma icerisindeyim. Bilgi verirseniz sevinirim

Naaptiniz acaba memnun kaldiniz mi doktorunuzdan ve normal dogummu oldu

kızlar emseyden bilgi versenize yakında oraya gelcem muayene olmaya giresundan :) memnun kaldığınız doktor var mi

Arkadaslar emseyde detayli ultrason cektiren varmi? Memnun kaldinizmi?

Ben Şubat ayında çektirdim gayet memnunum.

kızlar emseyden bilgi versenize yakında oraya gelcem muayene olmaya giresundan :) memnun kaldığınız doktor var mi

27 haziranda doğum yaptım.gulcan hanima muayene oldum 9 ay boyunca çok memnundum.doğumum gece gerçekleştiği için nöbetçi dr adalet hanim girdi doğuma ondan da çok memnun kaldım

Peki hangi doktora yaptirdiniz detayli ultrasonu ? Suan Prof Dr Ahmet Gocmen cekiyormus. Birde renkli foto ve cd verdilermi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…