Ben de Emsey'de doğum yapmaya karar verdim. Cumartesi günü için Pınar hanımdan randevu aldım. Ben tesettüre olan dikkatlerinden ötürü orayı tercih ediyorum açıkçası ama doğum anı ve sonrasındaki ilgilerini de çok merak ediyorum. İlk doğumum olacak kısmetse. Tüm tecrübelerimi paylaşacağım inşaALLAH
Canım görüşlerini yazarsan iyi olur. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de orada Gülcan hanıma başlamayı düşünüyorum. Ama pınar hanım da olabilir. Görüşlerine ihtiyacımız var. Fırsatın olup da odalara çıkarsan doğum yapanlarla görüşürsen mutlaka yaz. İnşallah güzel haberlerle dönersinBen de Emsey'de doğum yapmaya karar verdim. Cumartesi günü için Pınar hanımdan randevu aldım. Ben tesettüre olan dikkatlerinden ötürü orayı tercih ediyorum açıkçası ama doğum anı ve sonrasındaki ilgilerini de çok merak ediyorum. İlk doğumum olacak kısmetse. Tüm tecrübelerimi paylaşacağım inşaALLAH
Canım görüşlerini yazarsan iyi olur. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de orada Gülcan hanıma başlamayı düşünüyorum. Ama pınar hanım da olabilir. Görüşlerine ihtiyacımız var. Fırsatın olup da odalara çıkarsan doğum yapanlarla görüşürsen mutlaka yaz. İnşallah güzel haberlerle dönersin
Benim de 23 haftaya girdik. Çok yakınmış. Gülcan hanım doğuma kendisi giriyor mu nöbetçi doktor mu giriyor acaba. Bir de rahat randevü alabiliyor musun. Şimdiden teşekkürlerKaç haftalik gebesin ben 21 hafta oldum gulcan hanima gidiyorum
Benim de 23 haftaya girdik. Çok yakınmış. Gülcan hanım doğuma kendisi giriyor mu nöbetçi doktor mu giriyor acaba. Bir de rahat randevü alabiliyor musun. Şimdiden teşekkürler
Mutlaka paylaşmanı bekleyeceğim hafta benden önde Mayıs ayı doğum için çok güzel bir ay oğlumu doğurmustum 2012 de şimdi 2.yavrumu bekliyorum emsey hastanesine gidiyorum
Canım görüşlerini yazarsan iyi olur. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de orada Gülcan hanıma başlamayı düşünüyorum. Ama pınar hanım da olabilir. Görüşlerine ihtiyacımız var. Fırsatın olup da odalara çıkarsan doğum yapanlarla görüşürsen mutlaka yaz. İnşallah güzel haberlerle dönersin
Çok teşekkürler. Yorumunu bekliyordum. Okuyunca biraz için rahatladı. Hayırlısı olsun canım. Memnun kalmana da sevindimBen de yavrum güneş ışığından bolca faydalanabilecek diye memnunum mayıs ayından açıkçası. Allah sağlıkla, kolaylıkla doğumunu tamamlamayı nasip eder inşaALLAh.. :)
Biraz geç cevaplıyorum kusura bakmayın. Pınar hanımı çok sevdim açıkçası. Doğumu emseyde yapmaya karar vermiştim zaten ama eğer Pınar hanımdan memnun kalmasaydım, ısınabildiğim birini bulana kadar tek tek oradaki tüm doktorları gezecektim. Çok şükür buna gerek kalmadı. USG'ye bakarken her baktığı noktada ne gördüğünü, neden oraya baktığını detaylıca açıklayarak incelemesini yaptı. Bebeğimin saçından tırnağına kadar her şeyi göstermeye özen gösterdi. Eşimin normal doğumla ilgili tüm sorularını sabırla cevapladı.
Tabii şimdilik yalnızca 1 kez görüştüm o yüzden ilerleyen muayenelerde daha fazla şey paylaşabilirim.. Odaları da gezmek istiyorum, gezebilirsem yazarım yine. Atladığım bir şey varsa sorun cevaplamaya çalışırım :)
Son bi ay tüm tahlil ve durumunla ilgili bilgileri Dr a aktarırsan sıkıntı olmaz sanırımbende giresunda ada hastanesine gidiyorum aylık kontrollere 9 haftalık olduk, ama doğumumu istanbul emseyde yaptırmak istiyorum . burda kontrollere gidipte nasıl karşılarlar son bir ayda gelcem istanbula inşallah sıkıntı yaşamam ..
Burda 12 haftalık gözüküyosun yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?