Doğuma Hazırlık istanbul emsey hospital da doğum yapan yada yapacak arkadaşlar varmı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
teşekkürler Nilüfer hanım. bende 31. haftamda olmama rağmen hala doktor ve hastane konusunda kararsızım. peki doğum normal çalışma saatleri dışında olursa bazı doktorlar doğuma kendileri girmiyor, nöbetçi doktorlar giriyor. pınar hanım da durum nasıl acaba?

Bana kendisinin gireceğini soyledi.Canım bende kafanda olan herşeyi dr sor bende aynı şekilde kararsizdim pınar hanımın güven verici tavrından dolayı çok rahatım sen bence bir randevu al ve aklindakileri dr sor o seni rahatlatir

çok teşekkür ediyorum cevabın için. tekrardan Gülcan hanıma alıcaktım randevuyu, ama şimdi pınar hanıma alıyorum kesinlikle.

Ben Gülcan hanima gidiyorum çok da memnunum doğumuma da o giricek inşallah bir aksilik olmazsa sezeryan olacağım zaten gulcan hanima rahat randevu bulabiliyorum ben bazen acil doğumlar çıkabiliyor randevu lar sarkiyor ama bu bütün drlar için geçerli Emseydeki kadın doğum drlari genelde yogun oluyor sağlıklı doğumlar hepinize rica etsem doğumdan sonra benide bilgilendirir misiniz sizler daha önce doğum yapacaksınız

Gülcan hanıma bir kaç kere ulaşmaya çalıştım. sekretere rahatsız olduğumu, randevusuz gelsem bakıp bakamayacağını sordum. yoğunluktan dolayı araya sıkıştıramadılar maalesef. bu nedenle her acil bişey olduğunda başka hastaneye gitmek zorunda kaldım.

Benim orda olucak doğumum Gülcan hanım a gidiyorum, normal gibi görünüyor şu an, normal olursa gündüz olursa doğuma kendisi giricek, mesai saati dışında nöbetçi dr giricekmiş ..
Pınar Hnm a gitmiştim bir kere memnun kalmıştım, Esra hnm vardı o da iyiydi ..
Gülcan hnm en çok tavsiye edilen diye ona devam ettim bu saatten sonra değiştiremem zaten bakalım doğumdan sonra yazarım yine :)

Merhaba kızlar. İlk doğumumu florance nightingale de yapmıştım. Sancı odada çekiliyor, muayenen odada oluyor, doğum anında ameliyathaneye iniyorsun. Hemen bebek güzelce silinip doğar doğmaz aynı yerde çocuk doktoru tarafından muayene ediliyor hastane tarafından giydirilip cam bölmeli yere alınıyor. Oradan aile görebiliyor. Hasta bakıcılar her an yanına geliyor. Fileden iç çamaşırı pedini veriyorlar hatta zorla kendileri değiştiriyor. Hemen odana gelince süt sağmayı emmeyi öğretip bebeğinini sık sık emdiriyorlar. Gece bebeği yanlarına alıyorlar o yorgunlukla rahat uyuyorsun. Ertesi gün birlikte bebek bakımı ve bebek yıkama yapılıyor. Kısaca herşeyle ilgileniyorlar. Hastaneden çıkarken bebeğin kıyafetlerini istiyorlar giydirip öyle getiriyorlar. Hastanede herşey karşılanıyor bez ve mama dahil. Neyse Emseyde durum nedir bu kadar ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim. Bu hizmetler böyle bir lüks hastanede vardır diye düşünüp tercih ettim. Lütfen doğum yapanlar ya da duyanlar yardııımmm...

Ben de Emsey'de doğum yapmaya karar verdim. Cumartesi günü için Pınar hanımdan randevu aldım. Ben tesettüre olan dikkatlerinden ötürü orayı tercih ediyorum açıkçası ama doğum anı ve sonrasındaki ilgilerini de çok merak ediyorum. İlk doğumum olacak kısmetse. Tüm tecrübelerimi paylaşacağım inşaALLAH

Mutlaka paylaşmanı bekleyeceğim hafta benden önde Mayıs ayı doğum için çok güzel bir ay oğlumu doğurmustum 2012 de şimdi 2.yavrumu bekliyorum emsey hastanesine gidiyorum

Canım görüşlerini yazarsan iyi olur. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de orada Gülcan hanıma başlamayı düşünüyorum. Ama pınar hanım da olabilir. Görüşlerine ihtiyacımız var. Fırsatın olup da odalara çıkarsan doğum yapanlarla görüşürsen mutlaka yaz. İnşallah güzel haberlerle dönersin

Kaç haftalik gebesin ben 21 hafta oldum gulcan hanima gidiyorum

Kaç haftalik gebesin ben 21 hafta oldum gulcan hanima gidiyorum
Benim de 23 haftaya girdik. Çok yakınmış. Gülcan hanım doğuma kendisi giriyor mu nöbetçi doktor mu giriyor acaba. Bir de rahat randevü alabiliyor musun. Şimdiden teşekkürler

Benim de 23 haftaya girdik. Çok yakınmış. Gülcan hanım doğuma kendisi giriyor mu nöbetçi doktor mu giriyor acaba. Bir de rahat randevü alabiliyor musun. Şimdiden teşekkürler

Benim ikinci gebeliğim ve riskimden dolayi sezeryan olacağım dolayısıyla kendisi girecek inşallah istediğim gün ve saate almak için randevu yu 1 hafta önceden alıyorum çok rahat oluyor

Mutlaka paylaşmanı bekleyeceğim hafta benden önde Mayıs ayı doğum için çok güzel bir ay oğlumu doğurmustum 2012 de şimdi 2.yavrumu bekliyorum emsey hastanesine gidiyorum

Ben de yavrum güneş ışığından bolca faydalanabilecek diye memnunum mayıs ayından açıkçası. Allah sağlıkla, kolaylıkla doğumunu tamamlamayı nasip eder inşaALLAh.. :)

Biraz geç cevaplıyorum kusura bakmayın. Pınar hanımı çok sevdim açıkçası. Doğumu emseyde yapmaya karar vermiştim zaten ama eğer Pınar hanımdan memnun kalmasaydım, ısınabildiğim birini bulana kadar tek tek oradaki tüm doktorları gezecektim. Çok şükür buna gerek kalmadı. USG'ye bakarken her baktığı noktada ne gördüğünü, neden oraya baktığını detaylıca açıklayarak incelemesini yaptı. Bebeğimin saçından tırnağına kadar her şeyi göstermeye özen gösterdi. Eşimin normal doğumla ilgili tüm sorularını sabırla cevapladı.

Tabii şimdilik yalnızca 1 kez görüştüm o yüzden ilerleyen muayenelerde daha fazla şey paylaşabilirim.. Odaları da gezmek istiyorum, gezebilirsem yazarım yine. Atladığım bir şey varsa sorun cevaplamaya çalışırım :)

Çok teşekkürler. Yorumunu bekliyordum. Okuyunca biraz için rahatladı. Hayırlısı olsun canım. Memnun kalmana da sevindim

Mrb arkadaslar bende emseye gidiyorum ilk hamileliğim doğuma çok var ancak Tecrübe sahiplerinin yaşadıklarını okuyup hazırlıklı olmak iyi oluyo ltfn doğum yapan olursa bizlerlede paylaşsın

bende giresunda ada hastanesine gidiyorum aylık kontrollere 9 haftalık olduk, ama doğumumu istanbul emseyde yaptırmak istiyorum . burda kontrollere gidipte nasıl karşılarlar son bir ayda gelcem istanbula inşallah sıkıntı yaşamam ..

Son bi ay tüm tahlil ve durumunla ilgili bilgileri Dr a aktarırsan sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…