Doğuma Hazırlık istanbul emsey hospital da doğum yapan yada yapacak arkadaşlar varmı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
emseyde suda doğummu vaar

Merhabalar ben emsey hastanesi Gülcan hanım hakkında bilgi almak istiyordum memnun kaldınız mı çok şeker ve sıcak birine benziyor bir de şuan ki doğum fiyatları nedir acaba

Bu özel vip odaların fiyatları nedir :)

Emseye gidip doktor konusunda kararsız olanlara Esra Hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Ben hamileliğimin en başından doğumuma kadar kendisine gittim. Zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Son zamanlarda artık haftada 2 kere filan kontrole gidince kendisiyle nerdeyse kanka olduk :) Çok güleryüzlü çok cana yakındır. Sakinliğiyle insana huzur verir. Yalnız akşam polikliniğine geçmiş artık. Onunda fiyatları ne kadardır hiç bilmiyorum. En son birkaç ay önce mantar olduğum zaman gitmiştim.

Ben de Canan hanim a gidiyrum mavi gozlu cok tatli hos sohbet birisi kendi dogumuma kendim giriyorum dedi.Emseyde oda susleme + dogum fotografive kuafor toplam 355 tl ydi bence hicbirsey tek kapinsusu 70 tl yaziyordu bi yerde...I ♡ Emsey :) yanliz menzil cemaatine ait bir hastaneymis bende sasirdim duyunca..suanda 80 tl randevu..dogum yapan arkadaslar daha cok detay yazsa keske ne dua ederim yaaaaa...

merhaba bende normal doğum istyrum sartlar elverirse . duyunca sevndm yazdgınıza .

Cnm çok saol cevabın için Allah razı olsun gelmiş geçmiş olsun. Biraz sorunca cevap verio ama çok şeker dimi hep kapısında kuyruk var...

Merhabalar henüz çok yeni hamileyim bende emsey hastanesine gitmeyi düşünüyorum haftaya ama doktor konusunda çok kararsızim.bana da yardımcı olur musunuz?

Canım dogumun kac saat surdu ve istenen acıklık yakalana kadar odanda mı kaldın oda nasıldı peki plates topu veta bazı taktıkler uygulandı mı çokkkk merak ediyorum ne olur anlattttt ilk gebeliğim ruyama gırıyorrrr

Ben Gülcan hanima gittim ilk randevumdu inanılmaz rahatlattı sanırım ona devam ederim ssk li 80 tl muayene ücreti ben zorunlu sezeryani sordum 2.700 dediler ocak ayında değişecekmis fiyatlar ama bişeyler yapıyoruz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…