emseyde suda doğummu vaarO ne saçma şey öyle ya sen doktora git 9 ay güven sev sonra son dk ce ee başka doktor inmidir cinmidir kıl bi tip midir?seni sinir eder mi? etmez mi? nasıl bununla başa çıkabiliyosunuz acaba ? Kendi doktorunuzun doğuma girebileceği hastaneler yok mu? Ve bunlar hangi hastanelerdir ayrıca son sorum emseyde suda doğum yapan varmı yada havuz nasıl göreniniz oldu mu?
Evet cnm var fiyatıda 3000 tl yeni sordumemseyde suda doğummu vaar
Merhabalar ben emsey hastanesi Gülcan hanım hakkında bilgi almak istiyordum memnun kaldınız mı çok şeker ve sıcak birine benziyor bir de şuan ki doğum fiyatları nedir acabaMerhaba Arkadaşlar,
bende emsey hospitale gidiyorum. dr Gülcan AKDEMİR. 16+3 günlük hamileyim ve hamileliğimin başndan beri takiplerimi kendisi yapıyr. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. dogum ücretleri 2014 için normal dogum 1500TL, zorunlu sezeryan 2000tl isteğe bağlı sezeryan 2500tl.
Herkesa hayırlı ve sağlıklı dogumlar.
Bu özel vip odaların fiyatları nedir :)bende gülseren hanıma gidiyorum ve oldukça memnunum. fiyatlara gelince;
normal : 1,500
sezeryan : 2,000
isteğe bağlı sezeryan : 2,500
holistik : 3,000 (suda doğum)
+ olağan dışı durumlarda kullanılanların ücreti
+ isterseniz vip odalar
+ + + emseyde yok yok
Bu özel vip odaların fiyatları nedir :)
Ben de Canan hanim a gidiyrum mavi gozlu cok tatli hos sohbet birisi kendi dogumuma kendim giriyorum dedi.Emseyde oda susleme + dogum fotografive kuafor toplam 355 tl ydi bence hicbirsey tek kapinsusu 70 tl yaziyordu bi yerde...I ♡ Emsey :) yanliz menzil cemaatine ait bir hastaneymis bende sasirdim duyunca..suanda 80 tl randevu..dogum yapan arkadaslar daha cok detay yazsa keske ne dua ederim yaaaaa...
merhaba bende normal doğum istyrum sartlar elverirse . duyunca sevndm yazdgınıza .Ben yeni dogum yaptm 29 eylulde canan hanimda..onun sayesinde normal dogumu yapabildm ..tek gecerim onu..ben normal yaptiysam onun sayesindedr cok keyifli we guzel bi dogum yaptim sayesinde..38.haftamda basladim ondan once gulserendeydm hc memnn kalmdim
Cnm çok saol cevabın için Allah razı olsun gelmiş geçmiş olsun. Biraz sorunca cevap verio ama çok şeker dimi hep kapısında kuyruk var...Ben yeni dogum yaptm 29 eylulde canan hanimda..onun sayesinde normal dogumu yapabildm ..tek gecerim onu..ben normal yaptiysam onun sayesindedr cok keyifli we guzel bi dogum yaptim sayesinde..38.haftamda basladim ondan once gulserendeydm hc memnn kalmdim
80 tl ama on gun içinde gidersen beleş 2. Kontrol hehenormal doğum ücreti ne kadar acaba . birde su anki güncel randevu ücreti
Evt sgklı halimerhaba bayanlar bu muayne ucreti 80tl sgkli ucretmi acaba
Canan tosun yılmaza git sanki melekkkk :)Merhabalar henüz çok yeni hamileyim bende emsey hastanesine gitmeyi düşünüyorum haftaya ama doktor konusunda çok kararsızim.bana da yardımcı olur musunuz?
Canım dogumun kac saat surdu ve istenen acıklık yakalana kadar odanda mı kaldın oda nasıldı peki plates topu veta bazı taktıkler uygulandı mı çokkkk merak ediyorum ne olur anlattttt ilk gebeliğim ruyama gırıyorrrrBen yeni dogum yaptm 29 eylulde canan hanimda..onun sayesinde normal dogumu yapabildm ..tek gecerim onu..ben normal yaptiysam onun sayesindedr cok keyifli we guzel bi dogum yaptim sayesinde..38.haftamda basladim ondan once gulserendeydm hc memnn kalmdim
80 tl ve 2000tl ama2016 da degişecekmişnormal doğum ücreti ne kadar acaba . birde su anki güncel randevu ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?