Doğuma Hazırlık istanbul emsey hospital da doğum yapan yada yapacak arkadaşlar varmı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba emseyde canan hanıma gidiyordum. İki hafta önce sgklı 80 tl olan ücrete zam yaptılar 100 tl oldu. Çok hızlı zamlanıyor fiyatları. Doktorlar ve doktor asistanları genel olarak çok iyi. Bankolardaki görevlilerle sorun yaşanıyor. Ödeme ve takip sistemleri çok tuhaf. Sgk lı giderseniz yoğunluktan muzdarip oluyorsunuz. Radyoloji bölümüde kadın doğum da çok yoğun. Hele canan hanımın kapısının önü sürekli kuyruk ve randevunuz öğleden sonraysa muhakkak doğumlara denk geliyorsunuz ve dönmesini bekliyorsunuz saati belirsiz bir şekilde. Hastanede 7/24 kadın doğum ve çocuk doktoru nöbetçi. Eğer özel sağlık sigortanız varsa işler daha da karışıyor bu hastanede. Yaklaşık bir yıldır sistemlerini oturtamadılar. Muayene ücretini ödeyip (provizyon işlemi) kan vermeniz 2,5 saat sürebiliyor. 3 kere yaşadım bu durumu. Veya polikliniklerin açılıp kapandığı saatlere denk geliyorsanız yani sabah 8.30 dan birkaç dakika önce acile geldiyseniz veya cumartesi 13.00 dan önceki son hastaysanız inanılmaz çok bekletiliyorsunuz ve işleminiz ne olduğundan onlar habersiz ne durumda olduğundan da siz habersiz bir şekilde ordan oraya sürüklüyorlar.
Fiyatları konusunda doğum için fiyat almadım yine değişir diye. Hamilelik sürecimi sgk dan doğumu özel sağlık sigortamdan yapacağım. En son ikili test yaptırdım. Radyoloji için 90 tl kan testi için 75 tl aldılar (sgklı)
15. Haftadayım. Hem cemaatten sebeple hem de doktorlarını beğendiğim ve evime yakın olduğu için tercih sebebimdi. Fiyatlarındaki inanılmaz hızlı artış ve banko işlemlerinde muhteşem yavaşlık beni korkutuyor. Ben hastane ve doktor araştırmasına girdim. Muhtemelen değiştireceğim.

Biraz önce aradım Gülcan hanım için 100 tl dediler sgk lı olarak. Sanırım fiyatlarda dalga geçiyorlar

Malesef öyle canım benimde bir arkadaşım Gülcan hanıma gidiyor cok memnun ama fiyatlar kafamı kurcalıyor

Galiba talep arttıkça fiyat habire yükseliyor.
Ben ilk doğumumda Umut Hastanesi Birsen hanımda yaptım.
Sağolsun tansiyondan vücudumun ödem toplayacağını ameliyat masasında söyledi :)
Yoksa orası yakındı bana ama işte mecbur kalınca böyle eziyet çekiliyor

Aaaa bende tam tersi düşünüyorum :) kuzenim birsen hanımda doğum yaptı preeklamse vardı gebelik zehirlenmesi ve ondan başkasına güvenmiyodu acıkcası uzuun yıllardırda aynı hastanede oluşu beni cok tatmin etmişti ama bana çok uzak yakın olsa kesinlikle umut u düşünebilirim:)

Canım benim preeklamsi belirtilerim alenen vardı.
Tansiyonum 15 çıktı tahlil yaptırdı sonuç normal geldi.
Ama demedi ki arkadaşım tansiyonun yükselir dikkat et falan yok.
Başı sürekli kalabalık bir doktor. Bugün git haftaya tanımaz neredeyse.
21/16 tansiyonla acil sezaryene aldı beni. Ve masada dedi ki, ay bu kadar şişmişsin hiç anlamadın mı?
İlk hamileliğim nereden anlayacağım sen olabilecekleri söylemezsen.
Bana lazer dikiş yapmadılar patlar diye normal ipli dikiş yaptılar.
Yani ben o gün tansiyonumu ölçmemiş olsam bugün ne çocuğum nede ben olabilirdik.
Üstelik çocuk doktoru Uğur bey 5 para etmez.
Onun yüzünden 3 gün yoğun bakımda kaldı yavrum.

Gerçekten çok kötü bi durum olmuş canım geçmiş olsun Rabbim sağ salim kavuşturmuş seni yavruna. İnşallah gönlüne göre olur bu doktor konusu gerçekten can sıkıcı bi hâl almaya başladı

Gerçekten çok kötü bi durum olmuş canım geçmiş olsun Rabbim sağ salim kavuşturmuş seni yavruna. İnşallah gönlüne göre olur bu doktor konusu gerçekten can sıkıcı bi hâl almaya başladı

Sağol canım. O yüzden o hastaneye gitmeyi düşünmüyorum şimdilik.
Ama Emsey de sürekli fiyat değiştiriyor oda kafamı karıştırıyor.
Bakalım hayırlısı artık.

Sağol canım. O yüzden o hastaneye gitmeyi düşünmüyorum şimdilik.
Ama Emsey de sürekli fiyat değiştiriyor oda kafamı karıştırıyor.
Bakalım hayırlısı artık.
Emsey kadin dogum bölümünde de epidural normal dogum vardır dimi canlarim.

Ben emseye pınar hanıma gidiyorum ve çok memnunum su an muayne 90 normal doğum 2.000 zorunlu sezeryanda 2.700 isteğe bağlı sezeryan 6.000 2016 fiyatları bunlar arkadaşlar dr hastane çok iyi

Ben emseye pınar hanıma gidiyorum ve çok memnunum su an muayne 90 normal doğum 2.000 zorunlu sezeryanda 2.700 isteğe bağlı sezeryan 6.000 2016 fiyatları bunlar arkadaşlar dr hastane çok iyi

Bende Gülcan hanıma gidiyorum, 100 lira veriyorum muayene, sen neden 90 lira veriyorsun Canım indirimli falan mı ?
Bir de fiyatlar şu an ki fiyatlar ama şubat sonu mart başı gibi %30-40 gibi bir zam gelicekmiş hem muayene ücretine hemde doğum ücretlerine bilginiz olsun ..
O yüzden doğum ücretini şimdiden vericez biz ..

Canım daha dün gittim bende 100 tl veriyordum özel sigortam yok normal sgk liyim 90 deyince bende şaşırdım kadın doğumda indirim oldu dediler.

Canım daha dün gittim bende 100 tl veriyordum özel sigortam yok normal sgk liyim 90 deyince bende şaşırdım kadın doğumda indirim oldu dediler.

bende emseyde Gülcan hanıma iki defa gittim. çok yoğun bir doktor, o yüzden doğum konusunda da kararsızım. diğer doktorlar hakkında fikir sahibi olan var mı?

Pınar hanımı tavsiye edebilirim ben 33 haftalık gebeyim ve 17 cm miyomum var rahim dışında miyomum dr beni okadar rahtlatiyorki ilgisi alakası çok güzel doğum yapan bir arkadaşım var onun tavsiyesiyle gittim gerçekten çok ilgili ve bilgili bir dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…