Emseyde dogum yapan arkadaslar izlenimlerini yazsalar keske
Malesef öyle canım benimde bir arkadaşım Gülcan hanıma gidiyor cok memnun ama fiyatlar kafamı kurcalıyorBiraz önce aradım Gülcan hanım için 100 tl dediler sgk lı olarak. Sanırım fiyatlarda dalga geçiyorlar
Malesef öyle canım benimde bir arkadaşım Gülcan hanıma gidiyor cok memnun ama fiyatlar kafamı kurcalıyor
Aaaa bende tam tersi düşünüyorum :) kuzenim birsen hanımda doğum yaptı preeklamse vardı gebelik zehirlenmesi ve ondan başkasına güvenmiyodu acıkcası uzuun yıllardırda aynı hastanede oluşu beni cok tatmin etmişti ama bana çok uzak yakın olsa kesinlikle umut u düşünebilirim:)Galiba talep arttıkça fiyat habire yükseliyor.
Ben ilk doğumumda Umut Hastanesi Birsen hanımda yaptım.
Sağolsun tansiyondan vücudumun ödem toplayacağını ameliyat masasında söyledi :)
Yoksa orası yakındı bana ama işte mecbur kalınca böyle eziyet çekiliyor
Aaaa bende tam tersi düşünüyorum :) kuzenim birsen hanımda doğum yaptı preeklamse vardı gebelik zehirlenmesi ve ondan başkasına güvenmiyodu acıkcası uzuun yıllardırda aynı hastanede oluşu beni cok tatmin etmişti ama bana çok uzak yakın olsa kesinlikle umut u düşünebilirim:)
Gerçekten çok kötü bi durum olmuş canım geçmiş olsun Rabbim sağ salim kavuşturmuş seni yavruna. İnşallah gönlüne göre olur bu doktor konusu gerçekten can sıkıcı bi hâl almaya başladıCanım benim preeklamsi belirtilerim alenen vardı.
Tansiyonum 15 çıktı tahlil yaptırdı sonuç normal geldi.
Ama demedi ki arkadaşım tansiyonun yükselir dikkat et falan yok.
Başı sürekli kalabalık bir doktor. Bugün git haftaya tanımaz neredeyse.
21/16 tansiyonla acil sezaryene aldı beni. Ve masada dedi ki, ay bu kadar şişmişsin hiç anlamadın mı?
İlk hamileliğim nereden anlayacağım sen olabilecekleri söylemezsen.
Bana lazer dikiş yapmadılar patlar diye normal ipli dikiş yaptılar.
Yani ben o gün tansiyonumu ölçmemiş olsam bugün ne çocuğum nede ben olabilirdik.
Üstelik çocuk doktoru Uğur bey 5 para etmez.
Onun yüzünden 3 gün yoğun bakımda kaldı yavrum.
Gerçekten çok kötü bi durum olmuş canım geçmiş olsun Rabbim sağ salim kavuşturmuş seni yavruna. İnşallah gönlüne göre olur bu doktor konusu gerçekten can sıkıcı bi hâl almaya başladıCanım benim preeklamsi belirtilerim alenen vardı.
Tansiyonum 15 çıktı tahlil yaptırdı sonuç normal geldi.
Ama demedi ki arkadaşım tansiyonun yükselir dikkat et falan yok.
Başı sürekli kalabalık bir doktor. Bugün git haftaya tanımaz neredeyse.
21/16 tansiyonla acil sezaryene aldı beni. Ve masada dedi ki, ay bu kadar şişmişsin hiç anlamadın mı?
İlk hamileliğim nereden anlayacağım sen olabilecekleri söylemezsen.
Bana lazer dikiş yapmadılar patlar diye normal ipli dikiş yaptılar.
Yani ben o gün tansiyonumu ölçmemiş olsam bugün ne çocuğum nede ben olabilirdik.
Üstelik çocuk doktoru Uğur bey 5 para etmez.
Onun yüzünden 3 gün yoğun bakımda kaldı yavrum.
Gerçekten çok kötü bi durum olmuş canım geçmiş olsun Rabbim sağ salim kavuşturmuş seni yavruna. İnşallah gönlüne göre olur bu doktor konusu gerçekten can sıkıcı bi hâl almaya başladı
Emsey kadin dogum bölümünde de epidural normal dogum vardır dimi canlarim.Sağol canım. O yüzden o hastaneye gitmeyi düşünmüyorum şimdilik.
Ama Emsey de sürekli fiyat değiştiriyor oda kafamı karıştırıyor.
Bakalım hayırlısı artık.
Var tabiki ..2016 da fiyatlar degismeyecek diyr duydumEmsey kadin dogum bölümünde de epidural normal dogum vardır dimi canlarim.
Tamam canm sağol bilgi verdigin icin :)Var tabiki ..2016 da fiyatlar degismeyecek diyr duydum
Ben emseye pınar hanıma gidiyorum ve çok memnunum su an muayne 90 normal doğum 2.000 zorunlu sezeryanda 2.700 isteğe bağlı sezeryan 6.000 2016 fiyatları bunlar arkadaşlar dr hastane çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?