Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

Biz genetik testi tüp bebeğe başlamadan önce yaptırdık. Eşim azospermdi.Eşimin genetik testinde 36 mutasyon incelendi ve kistik fibrozist çıktı. Benim 36 mutasyonda sorun yoktu, hatta tüm gen yaptırsak mı diye düşünmüştük. Genetik testi özelde yaptırdık 400 TL. Tüm gen olursa 1400 TL idi. Genetik testin sonucu yaklaşık 4-5 haftada çıkıyor.
Zeynep kamilde tüm gen yapılıyorsa orda yaptırabilirsin. Eşimin kardeşi ve eşi de tüp bebeğe başlamadan ankara üni. de genetik testi ücretsiz yaptırdılar. Onda da kistik fibrozist çıktı.
Biz erkek faktör olduğu için yaptırmıştık.Eşinde yaptırması gerekiyor. Sperm tese ile elde edildi. PGD de yaptırmadık. Bende sıkıntı olmadığı için çocuk hasta değil, en fazla taşıyıcı olur dediler. Merkezler genelde para ve zaman açısından bu testleri sona bırakıyor. Bence para çok sorun değilse ya da devlette yaptırılacaksa, ve de zaman açısından beklenilecekse bu testleri yaptırmakta fayda var.

cnm ben şimdiden zeynep kamilden randevuyu aldım dediğin gibi genetikten aldım 16 mayıs gününe Alev Hanımdan da cumartesi gigip istek yaptırıyım dedim yapılacak olan testleri fln mı yazıcak Alev Hanım? birde zeynep kamilde bu genetik testi yaptırmak için önce muayene falan gerekiyormuydu ben hiç gitmedim önceden de birde zeynep kamilde bu test yapılırken para alınıyor mu canım alınıyorsa ne kadar çok soru sordum ama beni bilgilendirirsen çok sevinirim

cnm ben şimdiden zeynep kamilden randevuyu aldım dediğin gibi genetikten aldım 16 mayıs gününe Alev Hanımdan da cumartesi gigip istek yaptırıyım dedim yapılacak olan testleri fln mı yazıcak Alev Hanım? birde zeynep kamilde bu genetik testi yaptırmak için önce muayene falan gerekiyormuydu ben hiç gitmedim önceden de birde zeynep kamilde bu test yapılırken para alınıyor mu canım alınıyorsa ne kadar çok soru sordum ama beni bilgilendirirsen çok sevinirim

Evden çıkmadan son mesajı yazayım. Zeynep kamilde muayene yok. Doktor istek kağıdına bakıyor ve giriş yapıyor. Bir kaç genel soru soruyor. Kan veriyorsun. Genel sağlık güvencen varsa orada yapılan hiçbir test için para alınmıyor.
Alev hanıma da bekleme sürecinde bu testleri yaptırmak istedim. Zaten randevuda almak da zor, sonuçlarda 1 ayda ancak çıkıyormuş falan dersin. İleriye yönelik dersin.
Kolay gelsin.

Bu arada transferi yapılan arkadaş ne yaptı. Onu da çok merak ediyorum. Ne yapıyor acaba.

Evden çıkmadan son mesajı yazayım. Zeynep kamilde muayene yok. Doktor istek kağıdına bakıyor ve giriş yapıyor. Bir kaç genel soru soruyor. Kan veriyorsun. Genel sağlık güvencen varsa orada yapılan hiçbir test için para alınmıyor.
Alev hanıma da bekleme sürecinde bu testleri yaptırmak istedim. Zaten randevuda almak da zor, sonuçlarda 1 ayda ancak çıkıyormuş falan dersin. İleriye yönelik dersin.
Kolay gelsin.

Bu arada transferi yapılan arkadaş ne yaptı. Onu da çok merak ediyorum. Ne yapıyor acaba.

cnm gerçekten çok teşekkür ederim yardımların için şimdi gözde hanımı arayıp cumartesi için randevu alıcam Alev Hanım'dan gidip istek yaptırayım bu arada bu ay başlasammı dondurulmuşlar için yoksa temmuzdamı başlasam bilemedim haziran ayında düğün var o ay hiç bir şey yapamam sizce napıyım kızlar? transferi yapılan arkadaşımızada şimdi yazayım bende merak ettim nasıl gidiyor diye :)

Bugun ucuncubgunumuz dinleniyoruz yoncam gozde yat uc gun bizim icin cok onemli sonrda dinlenmeye devam et ama yavas yavas hareket edebilirain bu on iki gun herseye dikkat etmen gerek dedi bizdebediyoruz bebegimle dinleniyoruz :)

cnm nasıl gidiyor bebeğin ve sen iyisinizdir inşallah bugün sanıyorum 6. günün çok az kaldı umarım ki sonunda mutlu olursun cnm bizede umut olursun..

Bugün bende aynı şeyi düşünmüştüm. Feridemasal, inşallah bebeklerin seninledir. Sana sevinç mutluluk, bize umut olur.

Kolay gelsin.

Cnm Cumartesi günü gidip alev Hanım'dan istek yapıcam bu arada senin kaçıncı denemendi cnm geçmişte yazmışsındır ama okuyamadım ben dondurulmuş ile denicem ama Temmuz'da denemeye karar verdim

Cnm Cumartesi günü gidip alev Hanım'dan istek yapıcam bu arada senin kaçıncı denemendi cnm geçmişte yazmışsındır ama okuyamadım ben dondurulmuş ile denicem ama Temmuz'da denemeye karar verdim

bende şuan alev hanımla tedaviye başladık dondurulmuş embriyolarla devam ediyorum ayın 9 unda transferim olacak inşallah.. rabbim yardımcın olsun..

bende şuan alev hanımla tedaviye başladık dondurulmuş embriyolarla devam ediyorum ayın 9 unda transferim olacak inşallah.. rabbim yardımcın olsun..

Mrb hayırlı olsun cnm ilk denemeden sonra ara vermeden sonraki reglinle başladınmı bende Mart ayında tüp bebek yaptım tutmadı Mayıs'ta dondurulmuş ile denecektim ama Temmuz'a bırakıcam sanırım..senin sorunun nedir bende pko var

Mart ayında ilk denememi yaptım. 30 martta transfer oldu. Dondurulmuş embriyo yok. Hazirandaki adetinizle gelebilirsiniz dediler.

Hayırlısı olsun cnm inşallah yüzümüz güler bu sefer..ben aslında bu ay denemek istiyordum ama eşim istemiyor :(

Hakkınızda hayırlısı olsun. Düğünümüz var demiştin. Belki böylesi daha iyi olur. Bu süreçte moral depola. Kendini hem psikolojik hem fiziksel hazırlamaya çalış. Vee asla üzülmeee.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Düğünümüz var demiştin. Belki böylesi daha iyi olur. Bu süreçte moral depola. Kendini hem psikolojik hem fiziksel hazırlamaya çalış. Vee asla üzülmeee.
Evet cnm Haziranda kardeşim düğün var koşturmaca olcak eşimde diyor herşey bitsin kafamız rahat olsun öle başlayalım yeniden diyor hayırlısı artık bu arada bende gen testlerimi fln yaptırırım dedim sizi takip edicem burdan devamlı umarım herşey yolunda gider

Evet cnm Haziranda kardeşim düğün var koşturmaca olcak eşimde diyor herşey bitsin kafamız rahat olsun öle başlayalım yeniden diyor hayırlısı artık bu arada bende gen testlerimi fln yaptırırım dedim sizi takip edicem burdan devamlı umarım herşey yolunda gider

tatlm kafanın rahat olmsı çok önemli bu süreçte bence. hemn denemekten çok rahat ve moralli denemn önemli. o yüzdn hiç cannı sıkma en rhat en iyi zamanda denersn o zaman bir sferde tutar zatn :)

nehir78, bugün alev hanımla görüşecektin. Ne yaptın. İlaçları,testleri ve kafandaki soruları sorabildin mi merak ettim.

FerideMasal neler yapıyorsun.

tatlm kafanın rahat olmsı çok önemli bu süreçte bence. hemn denemekten çok rahat ve moralli denemn önemli. o yüzdn hiç cannı sıkma en rhat en iyi zamanda denersn o zaman bir sferde tutar zatn :)
Cnm doğru diyorsun Temmuz'da yeniden denemeye karar verdik bu arada gen testimi yaptırcam hayırlısı artık bakalım

Selam alev hanım ile görüştüm gen testimi yazdı 5tane blastosist dondurulmuşum var cnm Temmuz'da başlıcam inşallah

Ne güzel 5 tane Blastosist in varmış. İnşallah bu defa bebeklerin sana tutunur.
Bir önceki denemende de blastosist mi transfer edildi. Bu kaçıncı denemen olacak. 2 tane konursa şansın da artacak.
Coraspini ve esrtrofemi sorabildin mi onu da merak etmiştim.

Buraya 3-4 kişiden başka yazan yok :( Herkes yazsa da tecrübelerimizi paylaşsak.

Ne güzel 5 tane Blastosist in varmış. İnşallah bu defa bebeklerin sana tutunur.
Bir önceki denemende de blastosist mi transfer edildi. Bu kaçıncı denemen olacak. 2 tane konursa şansın da artacak.
Coraspini ve esrtrofemi sorabildin mi onu da merak etmiştim.

Buraya 3-4 kişiden başka yazan yok :( Herkes yazsa da tecrübelerimizi paylaşsak.

evet cnm ilk tüp bebekte de blastosist transfer olmuştu ama tutunmadı nasip değilmiş:( ikinci denemem olacak temmuaz ayında inşallah yine 1 adet konulcakmış 3. denemede 2 tane koyabilirlermiş cnm sadece testleri yazdırıp çıktım çok kalabalıktı ben randevuda alamamıştım o yüzden çok konuşamadım soramadım yani.. feride masalda gelmiyor buraya sanıyorum belli olması lazımdı inşallah bebeği tutunmuştur çok merak ettim

Back
X