Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

evet cnm ilk tüp bebekte de blastosist transfer olmuştu ama tutunmadı nasip değilmiş:( ikinci denemem olacak temmuaz ayında inşallah yine 1 adet konulcakmış 3. denemede 2 tane koyabilirlermiş cnm sadece testleri yazdırıp çıktım çok kalabalıktı ben randevuda alamamıştım o yüzden çok konuşamadım soramadım yani.. feride masalda gelmiyor buraya sanıyorum belli olması lazımdı inşallah bebeği tutunmuştur çok merak ettim

Canım, bazı merkezler ilkinde bile 2 tane koyabiliyormuş. Bence 2 tane konması için ısrarcı ol. Ben 35 olduğum için 2 tane koymuşlardı, yine öyle olacak ama tutunmamıştı.

Ayrıca, ben başka merkezlerlede görüşmeye başladım :( Hazirana kadar 3-4 merkez gezeceğim. Eurofertilde pek fazla hamile haberi alamıyorum çünkü. Duyduklarımda başka ve eski çalışan doktorlardan. Ve de kullandığımız ilaçlar eksik gibi geliyor. Güvenim azaldı yani. Eşim bir kere daha deneyelim burda diyor ama istemiyorum :(

Canım, bazı merkezler ilkinde bile 2 tane koyabiliyormuş. Bence 2 tane konması için ısrarcı ol. Ben 35 olduğum için 2 tane koymuşlardı, yine öyle olacak ama tutunmamıştı.

Ayrıca, ben başka merkezlerlede görüşmeye başladım :( Hazirana kadar 3-4 merkez gezeceğim. Eurofertilde pek fazla hamile haberi alamıyorum çünkü. Duyduklarımda başka ve eski çalışan doktorlardan. Ve de kullandığımız ilaçlar eksik gibi geliyor. Güvenim azaldı yani. Eşim bir kere daha deneyelim burda diyor ama istemiyorum :(

Cnm dondurulmuşlarım olduğundan mecbur burda denicem ama açıkcası benimde aklımdan geçmedi değil başka merkeze gitmek hatta kendilerine bile söyledim size güvenmekle hatamı ettim acaba diye düşünüyorum dedim bahçeci tüp bebek merkezi ilede görüşebilirsin arkadaşım orda hamile kaldı cnm 10 sene sonra hamile şimdi orda fiyat biraz daha pahalı ama şimdi diyorumki keşke ilk önce oraya gitseydim ben direk eurofertilciler gittim ve burda başladımbe hiç bir sorunumuz yok bizim bende pko var sadece ama reglim herşeyim düzenli oluyor kilomda çok yok yani pkoda çok sorun değildi açıkcası benim için zaten pkom olduğuda üç ay önce anlaşıldı herşeyin hayırlısı ama mutlaka haberleşmenin cnm bide Anadolu sağlık merkezinde bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı odada pko vardı eşindede sperm azlığı vardı cnm

Ben de cumartesi gününe kadar eurofertile mecbur olduğumu düşünüyordum. Eşim Martta tese oldu ve spermlerimiz orada. Ve 6 aydan önce ameliyat olmuyormuş. Ama görüşmeye gidince 1 ay önceden haber vermek şartıyla embriyoloklar taşıma yapabiliyormuş. Duyunca çok mutlu oldum tabi :) Yani, belki senin bebekleride başka yere taşıyabilirsin.

Ben de cumartesi gününe kadar eurofertile mecbur olduğumu düşünüyordum. Eşim Martta tese oldu ve spermlerimiz orada. Ve 6 aydan önce ameliyat olmuyormuş. Ama görüşmeye gidince 1 ay önceden haber vermek şartıyla embriyoloklar taşıma yapabiliyormuş. Duyunca çok mutlu oldum tabi :) Yani, belki senin bebekleride başka yere taşıyabilirsin.

daha önce nette araştırmıştım olabiliyormuş ama onun içinde ayrı bir maliyet gerekiyor ama ben karşılayamayacağım kader kısmet birazda ya Allah ol dedikten sonra bunlar vesile sadece kısmetimi birdaha denicem burda cnm maddi olarak kalmadı çünkü artık

kızlr istanbul eurofertl konusunda hamilelik ben dahil çevrmde birçk kişi yaşıyor. hani hamile haberi alamıyorm dye düşünmeyn ben sze en az 6 örnek sayablirim kendm dahil :) hem de hepmiz son bir sene içnde tedavi oldk. öyle ki arkdşım tedavsne devam etmk istemedi doktor para almadı tahllerini ve herşeyni de geri verdi, ne zamn istersniz geleblrsiniz tekrar dedi kibarca. korknuz olmasn eğer dvam etmk istemiyorsanz diğer yerler gbi uğraştrmıyorlar.

ilk denemede hamile kaldm ben o kadr sıkntım olmasna rağmen bu biraz da kısmet hani. ama sigara, alkol ve kilo sornnuz varsa mutlaka önce bunları düzeltn derm ben. ve doktornzla açık açık konşun memnun değilsniz anlatn ki düzelsn. boş yere ikinci merkze para vermek zor maddi açıdan yük biraz :(

Uzun zamandır bakmıyordum buralara hamileliğim sebebiyle :) Birincisi asla ümidinizi kaybetmeyin ben üçüncü defada denedim Eurofertil merkezini ve iyi sonuç aldım. Benim tedavimin başarısız olduğu yerlerde de elbet iyi sonuç alan vardır. Önemli olan parayı verdikten sonra da size düzgün davranan bir yer olması. En başarılı tedavi bence en rahat ettiğiniz yerdir o yüzden doktorunuzdan mutlu olduğunuz bir yerde tedavi olun dostlarım, gerisi cidden biraz kader işi dostlar.

Ebrak izmir şubesinin tam bilgileri nedir acaba? Bir yakınım İstanbul'a gelecekti tedavi için boşuna onca yol gitmeyecekse çok sevinir bence :)

Benim çevremde de eurofertile gidip hamile kalamayanlar var. Ben yine de orada daha önce çalışmış, eşimin arkadaşı var diye gittim. Tedaviye başladım, iğnelerin 8. günü alev hanım ben izne çıkıyorum dedi. Yumurta toplamayı emre bey yaptı. Transferi hakan bey. Ve ilaçlarımı bile hemşirelerle görüşerek aldım. Yumurta toplamadan sonra hemşire geldi yine.Hakan beyse transferi yapmaya gelince selam bile vermedi.Yapınca da "tamam, bitti" dedi ve çıktı. Bi hayırlı olsun bile demedi. Herkes yaşadığını bilir. Daha başkaları var ama anlatmak istemiyorum. Sonuçta burayı takip eden transferi yapılmış arkadaşlar vardır. Kimsenin moralini bozmak istemem.

vallahi şaşrdm senin durumna tatlm :( benm tandığm bildiğm kim varsa memnun kaldlar bn de tavsye üzerne gittm zatn. tabii hamile kalamaynlar da var tandklarmdan ama hiç böyle bi şey yaşamdm duymadm bak :( mine hanm vardı müdür başnda bile durdu arkadaşmn korkuyorm dediği için. ilk defa sendn duydm şaşrdm cidden. hemşire dediğn sana verdkleri yoncaysa sennle o ilgileniyor zatn ama.
hani toplamda oraya gdip memnun kalan ben harç 9 kişi tanıyorm 7 tanesi hamile kaldı 2 tanesi ise tedavye dvm ediyor. aslnda arkadşn dediği doğru en rhat nerede hissedyorsan orada yaptıracksın bak senn dedklern bunu gösteriyor :( üzüldm sna ciddn

mrlck su hastanesi izmir diye biliyrm sadce ama interntte filan var bakarsan :)

kızlr istanbul eurofertl konusunda hamilelik ben dahil çevrmde birçk kişi yaşıyor. hani hamile haberi alamıyorm dye düşünmeyn ben sze en az 6 örnek sayablirim kendm dahil :) hem de hepmiz son bir sene içnde tedavi oldk. öyle ki arkdşım tedavsne devam etmk istemedi doktor para almadı tahllerini ve herşeyni de geri verdi, ne zamn istersniz geleblrsiniz tekrar dedi kibarca. korknuz olmasn eğer dvam etmk istemiyorsanz diğer yerler gbi uğraştrmıyorlar.

ilk denemede hamile kaldm ben o kadr sıkntım olmasna rağmen bu biraz da kısmet hani. ama sigara, alkol ve kilo sornnuz varsa mutlaka önce bunları düzeltn derm ben. ve doktornzla açık açık konşun memnun değilsniz anlatn ki düzelsn. boş yere ikinci merkze para vermek zor maddi açıdan yük biraz :(
Cnm açıkcası ben Merkez'den çok memnunum alev hanım olsun oradaki herkes çok güleryüzü ve çok yardımcılar sadece blastosist olmasına rağmen tutmadığından güvenim azalmadı değil vede neden coraspin vermediler diye düşünüyorum ama bunu alev Hanım'a sorucam ben yine burda denicem şansımı hem maddi olarak birdahaki baştan karşılayamam hemde dediğim gibi kader kısmet Allah ol dedikten sonra bunlar vesile sadece merkezdende memnun olduğumdan tekrar burda denicem bu sefer olcak inşallah zaten :) burcumun yorumunu okudum kızlar Temmuz ayında ailenizgenişleyebilir yazıyordu :)

Uzun zamandır bakmıyordum buralara hamileliğim sebebiyle :) Birincisi asla ümidinizi kaybetmeyin ben üçüncü defada denedim Eurofertil merkezini ve iyi sonuç aldım. Benim tedavimin başarısız olduğu yerlerde de elbet iyi sonuç alan vardır. Önemli olan parayı verdikten sonra da size düzgün davranan bir yer olması. En başarılı tedavi bence en rahat ettiğiniz yerdir o yüzden doktorunuzdan mutlu olduğunuz bir yerde tedavi olun dostlarım, gerisi cidden biraz kader işi dostlar.

Ebrak izmir şubesinin tam bilgileri nedir acaba? Bir yakınım İstanbul'a gelecekti tedavi için boşuna onca yol gitmeyecekse çok sevinir bence :)

Merhaba cnm senin sorun neydi biraz bahsedersen çok sevinirim bende Temmuz ayında başlıcam dondurulmuşlarımla senin dondurulmuşmuydu cnm

Benim çevremde de eurofertile gidip hamile kalamayanlar var. Ben yine de orada daha önce çalışmış, eşimin arkadaşı var diye gittim. Tedaviye başladım, iğnelerin 8. günü alev hanım ben izne çıkıyorum dedi. Yumurta toplamayı emre bey yaptı. Transferi hakan bey. Ve ilaçlarımı bile hemşirelerle görüşerek aldım. Yumurta toplamadan sonra hemşire geldi yine.Hakan beyse transferi yapmaya gelince selam bile vermedi.Yapınca da "tamam, bitti" dedi ve çıktı. Bi hayırlı olsun bile demedi. Herkes yaşadığını bilir. Daha başkaları var ama anlatmak istemiyorum. Sonuçta burayı takip eden transferi yapılmış arkadaşlar vardır. Kimsenin moralini bozmak istemem.

Cnm çok şaşırdım açıkcası bende böyle bir durum yaşamış olmana sen kesinlikle daha mutlu olacağını düşündüğün yerlerle görüş ozaman cnm hayırlısı herşeyin

Bu tip durumlar oluyor galiba. Herkesin git dediği Acıbadem ve Bahçeci Merkezleri de benim için kabus olmuştu her açıdan. O yüzden iyi incelemek ve arkadaşımızın dediği gibi açıkca doktorlarla konuşmak gerekir diye düşünüyorum.

@nehir78 benim sorunum hem eşimin sperm sayısının düşük olması hem de benim tüplerimin tıkalı olmasıydı malesef. Çok merkez ve bir o kadar sıkıntıdan sonra mutlu sonuç aldığıma çok seviniyorum :) Ben açıkcası Eurofertil' de çok rahat ettim. Mesleğim çevirmenlik olduğundan sürekli bilgisayar başında olmanın da zararları çok yüksekmiş onu öğrendim benden söylemesi. Bir şüphen varsa mutlaka sor doktoruna, açıklayacaktır. Zaten açıklayamıyorsa rahat edemezsin kesinlikle o doktorla , değiştirmen gerekir. Umarım güzel haberlerini alırız :)

nehir78, Anadolu sağlık merkezi demiştin. Daha önce hiç duymamıştım, nerde. Ataşehir memorial da Cem Demirelle görüştüm ama pek açıklayıcı konuşmadı. Bi tavsiye ile Seval Taşdemir le görüşeceğim. Bir de memorial şişli Mustafa Beyle, bakalım nasıl bir izlem verecekler. Burdan sana yazarım. Görüşmeler çok tatmin etmezse Alev hanımla bir daha konuşup, belki bir kez daha eurofertil i düşünebilirim.
Eurofertile ve tüp bebek doktorlarına karşı güvensizlik oluştu bende. Alev hanım ve aslı hanım sonradan kusura bakmayın falan filan deselerde işe yaramıyor. 2 arkadaşım tüp bebeğe başlayacak, onlara sakın gitmeyin dedim. Ve ikiside orayı düşünüyordu, şimdi başka yerle görüşüyorlar. Acaba, eurofertildeki psikologla bir görüşsem mi? Yaşadığım olumsuzları ve içimdeki kızgınlığı ona anlatsam mı acaba?
Bu sayfaya bunları yazmak belki doğru değil ama faydalı bir bilgi edinirsem paylaşmak istiyorum. Çünkü, olumsuzluk yaşayan bizler bir sebep, bir umut, bir ışık arıyoruz.

nehir78, Anadolu sağlık merkezi demiştin. Daha önce hiç duymamıştım, nerde. Ataşehir memorial da Cem Demirelle görüştüm ama pek açıklayıcı konuşmadı. Bi tavsiye ile Seval Taşdemir le görüşeceğim. Bir de memorial şişli Mustafa Beyle, bakalım nasıl bir izlem verecekler. Burdan sana yazarım. Görüşmeler çok tatmin etmezse Alev hanımla bir daha konuşup, belki bir kez daha eurofertil i düşünebilirim.
Eurofertile ve tüp bebek doktorlarına karşı güvensizlik oluştu bende. Alev hanım ve aslı hanım sonradan kusura bakmayın falan filan deselerde işe yaramıyor. 2 arkadaşım tüp bebeğe başlayacak, onlara sakın gitmeyin dedim. Ve ikiside orayı düşünüyordu, şimdi başka yerle görüşüyorlar. Acaba, eurofertildeki psikologla bir görüşsem mi? Yaşadığım olumsuzları ve içimdeki kızgınlığı ona anlatsam mı acaba?
Bu sayfaya bunları yazmak belki doğru değil ama faydalı bir bilgi edinirsem paylaşmak istiyorum. Çünkü, olumsuzluk yaşayan bizler bir sebep, bir umut, bir ışık arıyoruz.

Anadolu sağlık merkezi gebzede cnm netten arat çıkar yabancı bir ismi daha var. merkezler ile görüştükten sınra karar verip ona göre başlarsın cnm ama eurofertilde böyle birşey yaşamış olman gerçekten çok üzücü bence pskilogla görüşüp anlatmalısın hem o sana yol gösterir cnm mutlaka herşeyin hayırlısı inşallah birdaha böyle bir durum ile karşılaşmazsın gerçekten zaten maddi manevi sıkıntıya giriyoruz birde böyle durumlarla karşılaşmak hiç hoş olmuyor :( bu arada feride masaldan haberi olan varmı test sonucu almış olması lazımdı sanırım

tatlm bir skıntı yaşamşsan mutlaka anlat hem psikologa anlat ordaki hem de doktornla konş bu beni çok üzdü etkiledi diye. bizim bu kadar güzel geçirdiğimiz bir tedavi yernde senin böyle şeylr yaşamn da çok üzücü. devm etsen de etmesn de konuş bence. hem snin kafndakiler takılıp kalmaz hem de onlar da bilirler. ben ve tanıdklarım çok güzel ve raht tedavi süreçleri geçrdik çünkü, nedn sana da olmasın ki öyle,senin de hakkn. o yzden konuş yardmcı olurlar mutlaka.

Yolum İzmir dolaylarına düştü, arkadaşımı ziyarete, gidip baktım gerçekten çok güzel olmuş merkez. Bazı temel kadroyu görmek bile mümküm, tedaviye başlıyor arkadaşım İzmir şubesinde.

ebrak bu arada yeri bulması kolaymış cidden. Yabancısı olduğum halde zorlanmadım hiç :)

sevndim bak :) bnim de izmirde tandığm var o da gtmiş çok memnun kalmş. çok temz ve teknolojk, süper ilgilenyorlar dedi. gerçi bu yaz çok sıcak olacakmş hani düzgn bir yer olmadan tüp bebek tedavsi çok eziyetli olr kesnlikle. ondan yaknda bir yer bulmak istemişti şansna merkez açldı :)

daha önce nette araştırmıştım olabiliyormuş ama onun içinde ayrı bir maliyet gerekiyor ama ben karşılayamayacağım kader kısmet birazda ya Allah ol dedikten sonra bunlar vesile sadece kısmetimi birdaha denicem burda cnm maddi olarak kalmadı çünkü artık

Cumartesi şişli memorialla görüştüm, transfer için para alınmadığını öğrendim. Bu hafta ilk denemeden sonraki ilk adetimi bekliyorum. İkinci gün hormonlarıma baktıracağım. Haziranda deneme düşündüğüm için ön hazırlık olsun istiyorum. Sen bu süreçte bişey yapıyor musun veya kullanıyor musun?

Cumartesi şişli memorialla görüştüm, transfer için para alınmadığını öğrendim. Bu hafta ilk denemeden sonraki ilk adetimi bekliyorum. İkinci gün hormonlarıma baktıracağım. Haziranda deneme düşündüğüm için ön hazırlık olsun istiyorum. Sen bu süreçte bişey yapıyor musun veya kullanıyor musun?

hayır cnm herhangi birşey kullanmıyorum perşembe günü genetik test için zeynep kamilde kan vereceğim temmzuda başlıcam kısmetse bende hayırlısı bakalım transferi yapılan arkadaştan haber alamadık dimi?

Kızlar merhaba,

Ben hollandada yaşıyorum burada 1 tane tüp bebek tedavisi geçirdim, malesef düşükle sonuçlandı. Buradaki tedavide yumurta toplama işlemini uyutmadan, uyuşturmadan yaptıkları için çok canım yandı, biz de türkiyede yaptırmaya karar verdik.

Araştırmalarım sonucu 4 adet merkezden randevu alıp goruşmeye karar verdik bunlardan biri de eurofertil.

Mesajları okumadan once Hakan beyden randevu almayı düşünüyordum ancak, çok ta gerek olmadığını farkettim. Onerebileceğiniz bir doktor varmı bana acaba? Gelmeden randevu alayım

Herkese hayırlı pozitif sonuçlar diliyorum :)

Back
X